Zobacz pełną wersję : Jaki supl?
Witam, ostatnio na tym forum polecono mi na drugi cykl Crapure Kaizen, Facet w sklepie powiedział, że jeśli bralem wczesniej mono krety przez 1,5 miesiąca to teraz powinienem znów kupić to samo. Czy bede widzial jakies efekty po tym mono czy nie?
raczej nie,krete mozesz brac jak sie nie myle max do 6 albo 7 tygodni i musisz zrobic jakas przerwe wiec wedlug mnie scieme ci koles sprzedal ale niech sie jeszczze ktos wypowie na ten temat
przerwe juz zrobilem 1,5 miesiąca, teraz pora na nowy supl.
aha,chyba ze tak,to i tak raczej nic nie zmienia,wez jakis inny bo gdzies czytalem ze czym dluzsza przerwa po cyklu kreatynowym wtedy lepsze jej dzialanie,czyli jak zrobisz np jeszcze 3 miechy przerwy i wtedy zapodasz krete to efekty beda lepsze niz bys ja wziol teraz,to moje zdanie
Ale tu chodzi o sam fakt że koleś w sklepie pierd.... głupoty. Creapure to mono tyle że lepsze, czystsze.
no nic wziałem to samo co wtedy czyli mono krety, facet polecił w sklepie. Zobacze jak to bedzie.
no nic wziałem to samo co wtedy czyli mono krety, facet polecił w sklepie. Zobacze jak to bedzie.
Jednak zaryzykowales???Podaj potem efekty czy cos to dało.Zycze przyrostów
ok, a brać go jak tamten czyli 5g 2 razy dziennie ??