Zobacz pełną wersję : Testosteron enantat a leki (Aspirina itd.)
Witam niestety rozchorowalem sie wczoraj mam strazna goraczke i bole glowy. Jestem w 8 tygodniu na enantacie i chcialem sie zapytac czy jak wezne jakies leki przeciwbolowe jak Paracetamol czy Aspirine to jakos dzialanie Sterydow zmieni. Dzieki wam pozdrownienia! ( do tej pory wzialem tylko aspirine w tabletce 500mg)
fallenursus
02-06-09, 20:43
Witam niestety rozchorowalem sie wczoraj mam strazna goraczke i bole glowy. Jestem w 8 tygodniu na enantacie i chcialem sie zapytac czy jak wezne jakies leki przeciwbolowe jak Paracetamol czy Aspirine to jakos dzialanie Sterydow zmieni. Dzieki wam pozdrownienia! ( do tej pory wzialem tylko aspirine w tabletce 500mg)
nic nie zmieni, ale tez odloz sobie silownie na pare dni bo nie wyzdrowiejesz przy takim wysilku. Wiem cos o tym. :(
ps. wnioskuje ze zadnych tabsow typu- wino/antek nie szamiesz, bo wtedy to raczej specyfikow jak tylenol czy cos w tym stylu lepiej nie brac.
nie tabletek zadnych niejem tylko sobie enantat wale co 5 dzien. Silke sobie juz odpuscilem znaczy sie w niedziele bylem to mialem takiego kopa na treningu ze koledzy musieli mnie wygonic z silki :P wczoraj rano wszystko bylo ok i tak od poludnia sie zaczelem czuc slabo a wieczorem do dupy mialem wysoka goraczke itd. i niemam apetytu :( co tez mnie denerwuje bo nie umie zjesc wystarczajaco bialka :(
zrob sobie pare dni wypoczynku wiesz wykuruj sie potem wznow treningi:)
dokladnie jak koledzy wyzej, gdy trenujesz obciazasz jeszcze bardziej swoj organizm ktory i tak jest slaby z powodu choroby. odpusc treningi. miesnie sie zregeneruja odpoczywaj. enanna ciagnij dalej. nie przerywaj cyklu, wygrzej sie w lozku i mysle ze 3 dni max i wszystko wroci do normy. pozdro
No wlasnie juz 3 dzien minal i sie juz o wiele lepiej czuje ale jescze jeden dzien sobie odpoczne...probowalem sie wyleczyc z jak najmniej tabletkami wzialem tylko jedna aspirine i Paracethamol wieciej nic i tez wyzdrowialem :) . Dzieki wam Pozdrowienia!