Zobacz pełną wersję : co myślicie o tym białku?
witam zamierzam kupić sobie jakiegos białka odrobinke bo zaprzestałem na doscyć dugo treningow,no i oczyyzwiscie stracilem na masie.wiec ynalaylem cos takiego
http://www.allegro.pl/item651638413_smaczne_wpc_80_lowickie_konkurent_os trowia.html
co myslicie o tym?moye myecie polecic cos podobnego?
ogolnie byłem pewien że to bedzie 10 temat o tym białku :)
Jak nie masz kasy na lepsze to wciagaj to.
nie no po składzie widac ze dobre a cena w miare.wczesniej miałem gainblica6000 i nie byłem z niego zadowolony wiec teraz chce w cos lepszego zainwestowac.może macie inne propozycje lub cos dobrego na mase?interesuje mnie coś do 100zł
jarecki19872
02-06-09, 16:59
a dla mnie to białko jest podejrzane...surowiec kupuja od ostrowi dodaja dodatki polepszajace smak a cena koncowa jest mniejsza??a moze wie ktos czy byly jakies badania??
Jest to dobre bialko jak sie hajsu nie ma wiec nie ma co oczekiwac ze bedzie super dobrze dzialalo.Ale z tych tanszych bialek to mozna go polecic.
jest tańsze bo kupuja hurtem.kup sobie worek 15kg to tez Ci taniej wyjdzie;)a oni na tony kupują;;;widze zresztą, że podrożało Łowickie :cry: było b3pln tańsze :lol:
jarecki19872
02-06-09, 22:31
ludzie i co z tego ze kupuja hurtem?? skoro ostrowia sama "tworzy" surowiec...chcecie mi powiedziec ze to białko jest tansze od ostrowii ma lepszy smak i rozpuszczalnosc...i wszystko z ok?? uwierze jak zobacze jakies badania ktorych jeszcze nie ma...