PDA

Zobacz pełną wersję : prada,jestem tunowy i koncze swoj pierwszy cykl:)

Dawidhardcore
02-06-09, 11:05
Nie wiem co wziazc na drugi cykl??chce co mocniejszego,ale tez nie drogiego do 200zl:).Mam 181,79cm,pierwszy cykl to metka ruska z testosteronem prolongatun,a moj staz to rok:),z gory dzieki za pomoc:)

patryk1336
02-06-09, 12:37
hehe za 200zl to Ty se mocniejszego to mozesz gainera co najwyzej kupic:)

Dawidhardcore
02-06-09, 13:00
No tak tez tak mysle,nie no co sie bd oszukiwac chce cos mocniejszego,a kase to ja bym potrafil zalatwic:)nie znam sie tak dobrze na sterydach,wiec na cenach tez,ja zakupilem ostatnio za130 zl 1ostrzalow prola plus metki 1oo tabsow

Dawidhardcore
02-06-09, 13:03
Gainer nie dla mnie,chce nabrac masy,ale i miesni,a nie samego tluszczu:P

pimols
02-06-09, 13:06
diete se kup i poczytaj o sterydach bo to nie zabawki-,-
:pray::pray::pray:

fallenursus
02-06-09, 13:24
Nie podajemy cen na forum! READ THE FUCKING RULES!

Dawidhardcore
02-06-09, 13:25
czytam i to duzo i sie zastanawiam co,ale mam mentlik co wziazc,moze wezme tego gainera,ale z czym go polaczyc,mam czasami malo czasu na to zeby ulozyc sobie diete,ale czasami mi sie to udaje i moze uzupelnie ta diete ty gainerem hm??

Dawidhardcore
02-06-09, 13:27
Bd pamietac,ze cen nie podajemy,jestem nowy jak cos glupiego napisze to z gory sorry:)

fallenursus
02-06-09, 13:27
tu sa bardzo dobre dzialy, ''dieta'',''suplementy''. Tam sie takich zeczy szuka

Dawidhardcore
02-06-09, 13:51
ok,ale ja chce sie dowiedziec od was tego,po to te forum chyba jest zeby pomagac:)

Dawidhardcore
02-06-09, 13:54
Ja chce sie tylko dowiedziec co zarzucic na drugi cykl:)bo tyle tego tu jest,ze niewiem co bd dla mnie najlepsze

fallenursus
02-06-09, 14:05
ok,ale ja chce sie dowiedziec od was tego,po to te forum chyba jest zeby pomagac:)

NAPISALES ZE NIE MASZ diety, my tu diet nie ukladamy.Nie ten dzial.bez diety mozesz walic tone koxu,a i tak nie urosniesz.:pray::yawn::yawn:

luo
02-06-09, 14:16
czytam i to duzo i sie zastanawiam co,ale mam mentlik co wziazc,moze wezme tego gainera,ale z czym go polaczyc,mam czasami malo czasu na to zeby ulozyc sobie diete,ale czasami mi sie to udaje i moze uzupelnie ta diete ty gainerem hm??

o czym Ty wogóle myślisz człowieku??? bieżesz koks bez diety, może jeszcze na siłke chodzi sz od czasu do czasu?? Od dupy strony to wszystko zaczełeś.
1.dieta
2.trening
3.regeneracja
4.suple
5.koks
elo

Dawidhardcore
02-06-09, 14:21
Teraz ja troche napisze
chodze na silke trzy razy w tygodniu a we wtorek i czwartek biegam,sobota i niedziela na regeneracje,z dieta niejest tak do konca,bo jem jak najwiecej bialka,oczywiscie z diety wywalile rzeczy ktore zawieraja cholesterol i duzo cukrow,a metke biore pierwszy tydzien 3 na dzien ,drugi tak samo,a trzeci 4,czwarty 3,a piaty 2,a tescia kuje co trzy dni, pierwszy strzal to byl wlasnie w dupe,kolejny w bary,a reszta juz wale w uda,oczywiscie nie w to samo miejsce

fallenursus
02-06-09, 14:48
napisales ze kupiles 10 strzalow tescia? bijesz co 3 dni? metke robisz piramide? co to za cykl?masz pojecie?miesiac mety z tesciem? tescio cie nawet nie kopnie.....mysle ze zdrowiej dla ciebie bylo by zostac z kumplami na piwie...chyba ze to jakis belkot ktorego ja nie rozumie...hE?!:twisted:

Dawidhardcore
02-06-09, 15:12
narazie piwa mi wystarczy:)
to jest moj pierwszy cykl to co mialbym brac na pierwszy cykl:/tak metke robie piramidke,jakby nie koplo to bym niewidzial postepow,a je widze:)
mam i sily wiecej i wiecej 3kg jak narazie:)wiem,ze to slaby cykl ,ale na poczatek,chyba niepowinienem brac mocnych koksow tylko cos takiego:)

Dawidhardcore
02-06-09, 15:15
a jak uwazasz ,ze to nie cykl to bys mi zapodal jaks cykl ,ktory bym mogl sobie w drugim robic,bo jak ten skoncze,bd chcial kolejny,mocniejszy

patryk1336
02-06-09, 16:18
kilka mozna Ci doradzic ale 200zl to Ty na metce sie zmiescisz a gdzie odzywki do tego dieta za mala sumka dozbieraj 2 tyle i jakies krótkie estry mozna poleciec :)

Riddick23
02-06-09, 16:21
piramidka pfffff kto teraz to stosuje....:yawn: jak chcesz nabrac masy jak biegasz?????? duzo intensywnego biegu=spadek masy, chyba ze masz tak zajebista genetyke ze nie tracisz masy. Wiesz moze co to jest kreatyna,Bcaa,glutamina,carbo,bialko??? To zeczy ktore powinienes brac. za 200zl to ty mozesz odblok sobie kupic i poczekac z nim az bedziesz mial tyle wiedzy stazu i lat zeby siegac po koks...

Riddick23
02-06-09, 16:25
a profil masz oszalamiajacy...35 na wicie waga kogucia.... wzrost dosc duzy... to ile ty miales w lapie jak zaczeles koksic 32??? Smiech na sali koledzy co cwicza na suplach i diecie maja po 40 i lepiej..... a wiesz czemu bo maja poukladane w glowie.

Dawidhardcore
02-06-09, 16:33
ja pierd>..tak z wasza pomoca,jak czlowiek zaczyna i prosi o pomoc to slyszy takiego typu pie.....jak mi ty piszesz:/

Dawidhardcore
02-06-09, 16:36
Nie moja wina,ze jestem tak zbudowany,jestem o chudej postawie,zawszze wazylem 65 max70kg,teraz jak zaczalem cwiczyc to cos mi rosnie

patryk1336
02-06-09, 16:37
ale sie dziwisz? bo pomysl logicznie niemasz diety niemasz nic a za 200zl to Ty kupisz metki i propa na 20 dni wiec bez sensu a nawet na odblok to niemasz co myslec ;)) wiec lepiej jak Ci napisalem kup se gainera albo bcaa i kreatynke i lecisz z tematem niemasz co sie lapac za koksy bez sens pierw doszkol diete potem mysl o koksach :)) i napewno lepiej Ci to wyjdzie pozdro

ht
02-06-09, 20:19
panowie ale wogole po co z nim wchodzicie w jakies dialogi...

pimols
02-06-09, 21:27
kto teraz napisze w tym temacie ten nie oglada smerfów !!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Dawidhardcore
03-06-09, 08:35
Sam sobie dam rade jak wy zamaist pomoc to pieprzycie ta swoja gadke,samem mi sie uda jak nie z wasza pomoca,czlowiek sie uczy,a wy zamiast mu kur..pomoc najezdzacie na niego:/

Riddick23
03-06-09, 10:01
sam sobie zrobisz krzywde....odpusc sobie nie dla ciebie saa , a za 200 zl to dupa nie cykl wiec mowie ci ze sie nie oplaca...

Dawidhardcore
03-06-09, 10:49
nie zrobie krzywdy,skoncze cykl to i ak musze sobie zrobic przerwe conajmniej dwa miechy na sterydach,zakupie sobie tego gainera i bd cwiczyc na nim:)zeby tylko uzupelnial mi diete :0

terrorsiejem
03-06-09, 12:02
Nie moja wina,ze jestem tak zbudowany,jestem o chudej postawie,zawszze wazylem 65 max70kg,teraz jak zaczalem cwiczyc to cos mi rosnie

pi**dolisz jka potłuczony. Ja jak zaczynałem cwiczyc ważyłęm 51 kg :)
pytasz o rade- dostajesz ją . Co wrzucic na drugi cykl ? mięso i troche zdrowego rozsądku. Nikt Ci nie powie co masz brac w drugim cyklu. Sam do tego dojdz i przy okazji złap się za to z głową- bo nie masz ani odpowiedniej wiedzy , ani stażu do stosowania dopingu.

luo
03-06-09, 12:41
Sam sobie dam rade jak wy zamaist pomoc to pieprzycie ta swoja gadke,samem mi sie uda jak nie z wasza pomoca,czlowiek sie uczy,a wy zamiast mu kur..pomoc najezdzacie na niego:/
bo tylko takim sposobem można Ciebie czegoś nauczyć! Zrozum, na koks jeszcze za wcześnie. Na samej diecie zrobisz jeszcze dużo masy, koks to tylko dodatek. Jeśli niebędziesz miał diety to jakbyś ten koks wyje**l do kosza

nie zrobie krzywdy,skoncze cykl to i ak musze sobie zrobic przerwe conajmniej dwa miechy na sterydach,zakupie sobie tego gainera i bd cwiczyc na nim:)zeby tylko uzupelnial mi diete :0
weź kup sobie najlepiej pasze dla świń
elo

patryk1336
03-06-09, 13:03
hehehe jak chcesz to potrafisz zrozumiec:)

fallenursus
03-06-09, 14:12
przyjzyj sie temu dobrze, bo to Cie czeka.
S e r i o

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=17413

Dawidhardcore
03-06-09, 23:50
rozumiem was panowie,ale tyle razy probowalem jakos nabrac na maise i na miesniach i mi sie nigdy nie udawalo ,myslalem,ze jak zaczne cos brac to chocia z troche mi to da:(

fallenursus
04-06-09, 00:01
naucz sie jesc:smile:

Dawidhardcore
04-06-09, 00:20
szczerze to ja jem duzo i to bardzo duzo,ale mam za szybki metabolizm,niewiem co mam zrobic zeby cos w ogole mi dalo troche cialka,skoncze ten cykl i zrobie sobie przerwe i zakupie gainera,zobacze czy cos z tego bd miec:(

fallenursus
04-06-09, 00:53
szczerze to ja jem duzo i to bardzo duzo,ale mam za szybki metabolizm,niewiem co mam zrobic zeby cos w ogole mi dalo troche cialka,:(

jedz wiecej.:smile: nie wiem czy tu pisalem jak sie mozna nauczyc jesc, poszukaj sobie. jak nie wiesz jak, zglos sie :lol:

Dawidhardcore
04-06-09, 10:04
jem duzo,i z dnia na dzien coraz wiecej,bo mam wiekszy apetyt:(i jakos slabo mi to na mase idzie:(

fallenursus
04-06-09, 13:41
napisz ile jeesz
bo ja np jem 1kg miesa i 0,5 sera bialego
wegli to nie licze bo to norma
i nie uwazam ze to duzo ,a jak dla mnie to za malo
nie wiem czemu,ale mam jakies dziwne wyobrazenie ze latasz po lesie z siekiera za tym miesem codziennie :twisted:

Dawidhardcore
05-06-09, 17:03
ok,zobacze co z tego bd,ty cos urosne,wrzuce zdj za dwa miesiace jak troche nabiore na masie:P