Zobacz pełną wersję : Clenbuterol (Problem)
Witam, kolega ktory wazy 110 kilo trenuje 7 lat ma 26 lat bral przez jakis czas clenbuterol zeby spalic tluscz (do tego bral Trenbolon, Enantata) dawki niewiem. Ale przy uzywaniu Clenbuterolu zauwazyl po jakims czasie ze mu nos gardlo i wszystkie inne drogi oddechujace tak suche byly ze az bolalo. Wiec odstawil ten Clenbuterol juz jakies 4 tygodnie temu ale nadal mi mowil ze ma caly czas suchy nos itd. Czy wy wiecie moze co z nim jest? Bo on niewie dlaczego to jescze tak dlugo po odstawieniu jescze dziaja. Proszi o pomoc i porady! Dzieki wam Pozdrowienia!
patryk1336
01-06-09, 15:23
ja bralem clen i nigdy takiego czegos niemialem ani w trakcie ani po wiec niemam pojecia moze kolega poprostu jakiejs choroby sie nabawil niemusi byc to koniecznie clen ..
fallenursus
01-06-09, 16:09
to moze byc przez tren, ma bolesny kaszel?
Nie o kaszlu mi nic nie mowil. Ale jescze ma bole miesni jak np. dzwoni przes telefon i muszi trzymac telefon w rece barki go zaczynaja bolec po 2-3 minutach.
fallenursus
01-06-09, 16:54
sajdy co opisujesz moga byc powodowane przez tren.Suchosci itp itd.+duzo innych. jaki tren bije i ile czasu? ile bije entaty?tescior w wysokich dawkach rowniez hamuje produkcje kolagenu-dlatego moze miec bole stawow, pewnys ze to miesniowe?
Dawki sie jescze zapytam ale on mi kiedys cos mowil ze tygodniowo 1000mg enanu + a tren to chyba 500 mg (oby dwa enantaty), to moga tez byc stawowe bole bo ostatnio jak chcial 180kg na klate przy polowie przerwal i dal sobie pomoc bo dostal bole w barkach i sie bal ze dostanie kontuzjie jakby dalej wyciskal. Jak dlugo to ja niewiem bo czesto na te tematy nie gadamy ale poczatek marzca zaczal niewiem ale sie zapytam. A moze byc ze jak bierze przes taki dlugi czas mu odchodzi ochota na trening bo ostatnio cos marudzi jezeli chodzi o silownie...
fallenursus
01-06-09, 17:20
przy takich dawkach zalecana fizjologiczna nawet dawka deki. 200mg deki na tydzien. o wiele lepiej bedzie kolega podnosil-mam na mysli stawy. Bo 200 deki przy takich stawkach trena i tescia to z przyrostem masy bedzie mialo tyle do czynienia co ja z robieniem na szydelku.
ale weisz jesli to juz koniec cykla, to nie ma sensu raczej wbijac deki.Powinien od poczatku.
niech kolega czym predzej zapoda sobie AnimalFlexa nawet 2 saszety dziennie niech szama mi pomagal...