PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta do Mety ?

Genius123
31-05-09, 17:18
Witam mam zamiar zaczac cykl na Metanabolu i chcialbym zastosowac taka dietke co o niej myslicie ?

1 posiłek

2 jajka gotowane
4 łyżki płatków owsianych
250ml mleka
3 kromki chleba

2 posiłek

4 kromki chleba złożone w 2 kanapki
2 plasterki szynki (po 1 w każdą kanapkę)
margaryna do kanapek

3 posiłek

j/w

4 posiłek

100g makaronu
2 jajka/100g sera białego
oliwa/margaryna

+ oczywiście surówka

Ewentualnie 100g ryżu i 150g piersi.

TRENING

5 posiłek
100g ryżu
100g tuńczyka
1 banan
5ml oliwy (czyli 1 łyżeczka od herbaty) - 5ml oliwy po treningu nikogo nie zabiło

6 posiłek
150g sera białego
2 kromki chleba
5ml oliwy

B: 130g
T: 90g
W: 430g
KCAL: 2800

Jak bym dal rade jeszcze zjesc to miedzy 5 a 6 posilkem wcisną bym jeszcze 100g tunczyka + 3 kromki chleba do tunczyka oleju troche i cebulka ?

Wiki
31-05-09, 17:26
Wiecej białka dowal!
Przy mietku to mozesz 2-3x wiecej mięsni zbudować. A zeby sie zbudowały musza mieć z czego. Przynajmniej 250g białka.
Ogolnie dietka słaba

Genius123
31-05-09, 18:32
wiki to może masz jakąś dietkę ? na 58 kg xd tak żebym ogarną ? z podobnych składników ?

luo
31-05-09, 18:43
z taką dietą łapiesz się za mete.. widać że niemasz pojęcia o żywieniu i pewnie tym bardziej o stosowaniu "dopalaczy", poczytaj sobie troche w dziale doping jeśli chcesz żeby po cyklu wszystko z było ok
jeśli chdozi o dietę to może się przydać to:
http://www.e-kulturystyka.info/showpost.php?p=229048&postcount=9
jedynie dodaj więcej mięsa (chodzi mi głównie o pierś/wołowine/rybę czy twaróg) no i możesz dać troche więcej węgli

godzio89
01-06-09, 01:45
Po co bierzesz się za metkę? Też mam dostęp do tego i już prawie bym to kupił, ale po co?Po to, żeby wydać kasę na metkę, zabezpieczenia etc i prawie nic z tego nie mieć?. Tak nic nie mieć, bo i tak Ci większość spadnie jak przestaniesz ćwiczyć i to bardzo szybko. A naturalne mięśnie nie mają takich spadków;). Możesz przytyć nawet 20kg na metce bardzo szybko i bardzo szybko możesz to stracić:). Takie jest moje zdanie na ten temat. Możliwe, że posiadam zły tok myślenia, ale to tylko świadczy o tym, że nie mam powodu poznawania informacji na temat sterydów;]

bullet
01-06-09, 02:01
to co nazywasz dietą to nawet koło diety nie stalo.
swoja droga to jak chcesz aby Ci sie udalo caly dzien na samych suchych produktach przezyc???
chleb, makaron, platki owsiane- wegla sporo ale bialek malo.
gdzie jest jakies mieso?????
tylko tunczyka widze.

Genius123
01-06-09, 06:08
tam zle napsialem ;p przed i po treningu postaram sie jesc jakas piers albo jakies mieso :p

ht
01-06-09, 09:03
to wogole nie wyglada na diete kulturystyczna, tak to sie moj starszy brat odzywia. a niema nic wspolnego z bb. diete opieraj na :
bialka: mieso, twarog odzywki bialkowe jaja
wegle: ryz ,platki owsiane kasza gryczana. wafle ryzowe.

bialka minimum 2,5g/kg wagi ciala wegli ok 5-6g.