Zobacz pełną wersję : kreatyma za wczesnie.
Siema mam pytanko wiem ze bylo jzu duzo na temat kreatyny wiec z gory sorry jak juz padla odpowiedz gdzies na takie pytanie jak moje a wiec.
U mnie na silowni jest typek ktory trenuje jakies3-4 tyg juz i ma zamiar potrenowac jeszcze okolo 4 tyg i chce wziasc kreatyne niewiem czy mono czy ester,ja mu doradzam zeby nie bral bo za wczesnie jak moim zdaniem ale sie uparl i moje pytanie z czystej ciekawosci brzmi tak. Jakie moga byc skutki za wczesnego brania kreatyny?? pozdro :wink:
o to samo pytalem sie jak rekawiczki kupowałem w kulturystycznym. sprzedawczyni mi powiedziała ze mozna od poczatku... ale sam nie wiem.. a skutki.. pfff.. nie mam pojecia xDD
Hehehe, chyba jedynie wzrost sily i masy bo ogolnie po krecie przeciez nie ma jakis złych skutkow, ale moglby tego ASA wykorzystac na pozniej, ale coz, jego sprawa?:)
hehe jego poroste ze jego sprawa.Wlasnie tak myslalem ze raczej nie bedzie mial zadnych problemow zwiazanych z tym ze zaczal za wczesnie kreatynke brac ale nie bylem pewny wiec spytalem sie :wink: . Ja juz po swietach zaczynam cykle Kreatinnnnn....:). Pozdro
skutkow ubocznych nie bedzie mial, tyle ze z poczatku wszystko i tak idzie ladnie pieknie i nie warto od razu brac kreatyny bo sie nie wykorzysta jej potencjalu do konca, najlepiej wziac ja podczas pierwszego wiekszego zastoju...
ale jesli ma zamiar pocwiczyc jeszcze tylko 4 tygodnie to niech w siebie laduje kretke i tak mu potem wszystko zejdzie po tak krotkiej przygodzie z silownia...
ja to wiem. Ale wiesz jak to jest wytlumaczyc szalonemu 16 letniemu kulturyscie ktory mysli ze jest juz profesionalista chociaz jego przygoda z silka trwa okolo miesiaca ale coz....chce niech bieze zawsze troche tej sily wiecej i masy bedzie mial. Oczywiscie nie wszyscy 16 czy tam 15 latkowie sa tak szaleni (NP ; Ja :grin: ). Pozdro
i + dla Ciebie za takie podejscie ;)
SOG polecial <yes>
hmm kiedyś ćwiczyłem i miałem przerwe (rok) teraz ćwicze miech i planowałem kretke. Każdy cykl kreatyny daje te same efekty?
Nie, za 1 razem są największe efekty i dlatego też warto poczekać, pózniej też są, ale już nie az takie jak za pierwszym razem
Tak właśnie podejżewałem :P
Za pierwszym razem "widzisz najwieksze efekty" poniewaz jest to twoj pierwszy raz, z kolei kiedy nastepnym razem siegasz po kreatyne ( a nie robisz tego potygodniu czy po dwoch - wskazany odpoczynek okolo 6 Tygodni) cwiczysz na innych odzywkach, i to powoduje ze tak ogromnej roznicy nie zauwazacie :). Ale za kazdym razem Kreatyna przynosi efekty !
heh dzieki za soga JOSE ale napsialem jak jest bo sie tacy czesto trafiaja a ze mysla ze sa kozaki najwieksze ale niestety.....pozdro
Siema mam pytanko wiem ze bylo jzu duzo na temat kreatyny wiec z gory sorry jak juz padla odpowiedz gdzies na takie pytanie jak moje a wiec.
U mnie na silowni jest typek ktory trenuje jakies3-4 tyg juz i ma zamiar potrenowac jeszcze okolo 4 tyg i chce wziasc kreatyne niewiem czy mono czy ester,ja mu doradzam zeby nie bral bo za wczesnie jak moim zdaniem ale sie uparl i moje pytanie z czystej ciekawosci brzmi tak. Jakie moga byc skutki za wczesnego brania kreatyny?? pozdro :wink:
Odradz mu to. zdecydowanie najlepsze efektyw naszej sylwetce uzyskujemy w pierwzym pólroczu naszej przygody z siłownia i własnie przez taki czas powinnismy sie wstrzymac z odzywkami. W tym czasie powinnismy sienauczyc dbac o swoją diete! Osoby poczatkujace własnie z tym jak i z technika cwiczen maja najwieksze problemy!