Zobacz pełną wersję : Działają?
Witam, jem te odżywki i suple i wydaje mi sie że one nie działają wcale na mnie. No moze kreatyna troche, ale odzywki to nic, nie rosne nic i do tego pryszcze mam na całym ciele.
Anaboliczny Koks
31-05-09, 13:34
Odżywki są po to ,aby uzupełnić twoją dietę.
Witam, jem te odżywki i suple i wydaje mi sie że one nie działają wcale na mnie. No moze kreatyna troche, ale odzywki to nic, nie rosne nic i do tego pryszcze mam na całym ciele.
a cwiczysz? :happy:
chcesz rosnąć to podstawa dieta + nadwyżka kaloryczna w razie problemów z osiagnieciem tego stosujesz odzywki jeśli ten punkt masz dopracowany sięgasz po suple..
druga kwestia co bierzesz? jakich firm, ilość, no i jak długo już jestes na cyklu
no jem, stosuje diete, 6 posiłkow dziennie. Ale jak zapomne kanapki do szkoły to na drugi dzien juz widze ze schudlem wyraźnie.
Brałem mono krety i juz po przerwie. W tym tygodniu kupie jabłaczan krety.
A bez przerwy biore gain bolic 6000 + Ostrowia WC.
Dawki 5 g 2 razy dziennie kret , a odzywki uzupelniam w szkole albo jak nie ma jedzenia.
Anaboliczny Koks
31-05-09, 13:45
Aha raz kanapki nie zjadłeś i ile schudłeś 10kg ?
nie, ale tak schudlem ze to zauważalne było.
Anaboliczny Koks
31-05-09, 13:47
Nie wieżę w to coś ... A jaki masz plan treningowy
http://wstaw.org/images/free/2009/05/31/7b72b2f6a3954e21cb30b7306b7d2e.jpeg
Anaboliczny Koks
31-05-09, 13:53
3 ćwiczenia na klate i 3 na biceps ,zobacz sobie który mięsień jest większy.
nie na bieceps są 2 tylko tam wstawiłem przedramiona bo nie mialem gdzie.
Anaboliczny Koks
31-05-09, 13:58
spróbuj zmienić trening ,kolejność
ale ja ten trening stosuje 2 tygodnie dopiero.
Anaboliczny Koks
31-05-09, 14:00
Widocznie ten trening nie odpowiada twoim mięśnia ,a czujesz po treningu pompe? I na drugi dzień masz zakwasy ? I ile ćwiczysz ?
Trening jest ok, pompe mam podczas treningu ale niedługo. Zakwasy sa jak zawsze ale i tak niedlugo przejda z przyzwyczajenia.
a czy ten gain bolic jest dobry? moze jakis troche drozszy kupic lepszy?
Wiekszosc niewypalow z suplami jest zwizane ze zla dieta. Posiadasz taka??
Jest jeszcze jedna opcj w przypadku kretyn , niedobory magnezu ;)
Anaboliczny Koks
31-05-09, 14:08
Na Odżywkach to się nie znam za bardzo ,więc poczekaj ,aż ktoś Ci odpowie ,albo poszukaj na forum na pewno było.
jem 6 posilkow dziennie ale nie chce mi sie liczyć tych kalorii, jem co jest, ale staram sie duzo i takich wartościowszych jak są.
a maganez konieczny jest?
sory nie doczytalem tematu z ta dieta.
Tak wypadlaoby magnez uzupelniac na krecie jest bardzo istotny. Kup filomag b6 i 5 tabsow przed spaniem atakuj.
A najlepiej MZB olimpa i 1-2 capsy przed spaniem.
CO do kalorii to musisz to liczyc!!! To jest podstawa, mi tez sie wydawalo ze jem duzo a jak policzylem to okazywalo sie zawsze ze moj bilans kcal wychodzil kolo 0. Pamietaj ze odzywianie w sportach silowych zazwyczaj wiaze sie z wciskaniem w siebie ogromnych ilsoci zarcia;)
Jak nie rosniesz tzn. ze pewnie jest podobnie. Naprawde na malo osob kretyna nie dziala. Zrob przerwe 1,5 miesiaca od krety w tym gainbolica. Wez np. musli gainera jezeli chcesz tego typu gainera. Potem kup Crapure Kaizen lub universal + ten magnez o ktorym pisalem. WYlicz kalorie (ale to jzu dzis;) ) i pojedz normalny cyklik. Musi zadzialac ;)
a ta Crapure Kaizen to zamiast jabłacznu krety kupic??
a te kalorie to jak policzyc?
Anaboliczny Koks
31-05-09, 14:36
Masz kalkulatory do kalorii w podczepionych tematach
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=5460
Tak zamiast jablczanu. Mono jest najpewniejsza forma kreatyny, zawsze dziala ;)
a czy bez odzywek a na samych suplach i diecie da sie na mase cwiczyc?
no jem, stosuje diete, 6 posiłkow dziennie. Ale jak zapomne kanapki do szkoły to na drugi dzien juz widze ze schudlem wyraźnie.
dobre,dobre rozwalilo mnie to
nie, ale tak schudlem ze to zauważalne było.
bez zartow prosze,przze jeden dzien nie schudniesz,masz obsesie na swoim punkcie
co do gain bolic 6000 to bym zmienil,prznyjmniej moje zdnanie bo bralem to kiedys i male efekty nawet z dieta
no mzoe nie na drugi dzien ale na trzeci to troche widac jest u mnie.
A jaki gainer polecasz? mutant mass czy co?
a do czego sa noboostery?
w ciagu tygodnia,to jeszcze jest realne jak malo zjesz ale to nie duzo,no i nie jak nie zjesz chleba w szkole,bo od chleba nawet nie przytyjesz,chyba ze caly tydzien jesz chleb i nic po zatym
moze jakies bialko se kup zamiast gainera
co do noboosterow to nie mam pojecia
jak ty widzisz ,ze schudles nie zjadajac kanapki to co by bylo jak bys nie zjadl obiadu :O
gainer mi sie juz skonczyl ale ostrowia zostala to moze narazie zostane przy samej ostrowi no i Crapure Kaizen dokupie.
a czy bez odzywek a na samych suplach i diecie da sie na mase cwiczyc?
da się...
ale ty lepiej zwiększ kaloryczność posiłków ,bo biegasz areoby ;)
jak ty widzisz ,ze schudles nie zjadajac kanapki to co by bylo jak bys nie zjadl obiadu :O
hheheh,az strach pomyslec
akro,mysle ze dieta,dieta ibedzie dobrze
jak zaczynalem cwiczyc tez tak mialem,jak poszedlem po odzywke pierwszy raz i mowie panie cos aby przytyc to koles sie spytal co jem,to ja mu mowie to i to,a on mowi to nawet caly sklep wykupisz a nie przytyjesz,i wymienil mi mniej wiecej co powinienem jesc,praktycznie nic z tego nie jadlem a jaku juz jadlem to rzadko i w malych ilosciach wiec jak wspomnialem zacznij sie odzywiac
LeBron23LBJ
01-06-09, 21:12
na 100% masz zla diete!!!!!!! schudles bo nie zjadles kanapki, wez mnie rozsmieszaj. Jedz duzo wartosciowych rzeczy, to chyba nie jest trudne? ja uwielbiam robic mase bo moge wtedy duzo jesc a lubie jesc, a widze ze ty masz z tym problem niewiedziec czemu. Przeciez to jest takie proste. Zazwyczaj najbardziej efektywne sa proste rzeczy jak dieta i normalny trening, a duzo osob szuka jakis mega nowych supli i nowatorskich treningow. Tym czasem klucz do sukcesu lezy znacznie bliżej. Przemysl sprawe