Zobacz pełną wersję : info
chciałem sie dowiedzieć czy moge brać jakieś koksy w wieku 15 lat np strzały ?
czy po koksach robią się zwisy jak się nie ćwiczy ?
chciałem sie dowiedzieć czy moge brać jakieś koksy w wieku 15 lat np strzały ?
czy po koksach robią się zwisy jak się nie ćwiczy ?
nie rób sobie jaj...
twoim koksem są witaminki ;)
ale chce szybko przyjebać na masie ;) a jestem chudy waze tylko 53kg na 169 wzrostu ;p
To popros mame o dolewke zupy na obiad i ze dwie bulki wiecej do szkoly...
o to nie buj bo jeść to dużo jem ;]
hahahahahha pewnie ze mozesz w czolo se wez strzaly!!!!!
czekam na mądre odpowiedzi doświadczonych osób w dziedzinie a nie osób z przejawem debilizmu jak w twoim przypadku być może przejawiasz inteligencję do osobnika, którego masz na avatarze ;]
madra odpowiedz:
w tej chwili masz burze hormonow w organizmie a dodawanie nowych ( czytaj dodawanie KOKSU ) nie bylo by wskazane, wrecz zabronione
do tego dochodzi KILKA - nascie SKUTKOW UBOCZNYCH
zaczynac najwczesniej 18-19 najlepiej nawet po 24 roku zycia
zapraszamy do działu dieta... ;)
a więc troche poczekam zanim sięgne po koksy ;( teraz na samej diecie na suchutko musze pakować ;( a odżywki cos pomoga ?
DIETA - to cud ;)
bez niej i nawet na koksach nie urośniesz ;)
uzupełnienie diety - Gainer, Białko
po jakims roku pakowania zapodaj sobie Kreatynke ;)
pozdro
ok dzięki za info ;) piona!
Poprostu zacznij jeść!
A jeśli myślisz że jesz dużo to się mylisz, zapraszam do działu dieta , napewno tam ktoś Ci pomoże u ułóżeniu dobrej diety i spokojnie zwiększysz swoją wage bez żadnych koksów, które tylko w twoim wieku zrujnują Ci organizm a nic nie dadzą.
Wbij sobie olej w bicepsa i mowie ci stary lapa 50cm od razu.
Ty Wiechu takie rady to wez sobie w buty wsadz bedziesz wiekszy...
a co de Zipka to dieta cwiczenia jakis Gainer ewentualnie i jestes byk :smile: dobry trening sobie spraw ,dla poczatkujacych oczywiscie i efekty beda....
nie dziw sie forumowiczom ze tak reaguja na twoje pytanie .sam jak przeczytalem to pierwsza mysl jaka mi sie to chlopak zglupial moja rada zanim zadasz jakiekolwiek pytanie zobacz na forum czy takie juz padlo i obejdzie sie w ten sposob bez glupich uwag