Zobacz pełną wersję : Co mam przez to rozumieć ...? Proszę o pomoc !
Witam!
Co rozumieć przez takie zalecenie:
W trakcie cyklu i po jego zakończeniu dobrze jest stosować równocześnie pro zdrowotne suplementy pomagające oczyścić się organizmowi z toksyn i szkodliwych substancji metabolicznych.
Czyli jaki produkt będzie najlelpszy wg. powyższego sformułowania ?
Dziękuje i pozdrawiam!
Witam!
Co rozumieć przez takie zalecenie:
W trakcie cyklu i po jego zakończeniu dobrze jest stosować równocześnie pro zdrowotne suplementy pomagające oczyścić się organizmowi z toksyn i szkodliwych substancji metabolicznych.
Czyli jaki produkt będzie najlelpszy wg. powyższego sformułowania ?
Dziękuje i pozdrawiam!
jakiego cyklu?
MolderDist
30-05-09, 21:10
Skąd mamy wiedzieć, jak nie wiadomo co brałeś/bierzesz?
LeBron23LBJ
30-05-09, 21:11
no wlasnie po jakim cyklu? jesli chodzi o kreatyne to podobno dobrze jest brac w trakcie cyklu wiecej witamin a co po to nic nie wiem
jarecki19872
30-05-09, 21:31
jest preparat o nazwie "Detox" z activlabu-niby oczyszcza organizm...ale po co Ci to ??i j.w w trakcie jakigo cyklu??
jarecki19872
30-05-09, 21:48
przed cyklem i w trakcie cyklu osłonka na watrobe po cyklu srodek na regeneracje...a tak wogole to nie jest suplement tylko PH wiec dział doping.
jarecki19872
30-05-09, 21:51
NOW Liver Detoxifier & Regenerator 180
To jest dobra osłonka i regenerator w jednym!
MASSDROL :twisted:
nie ten dział :twisted:
niech tam się pyta
MolderDist
31-05-09, 20:03
Idioto powinieneś wiedzieć wogole co bierzesz, a nie teraz się pytasz. Odblok musi być.
Po pierwsze to z idiotami nie tu tylko w domu jeżeli tak zostałeś nauczony! Po drugie to nigdzie nie napisałem,że to już biorę tylko właśnie przygotowuje sobie cały cykl!
jarecki19872
31-05-09, 20:49
ten ph z reszta jak wszystkie ostro ryra watrobe wiec zadbaj o nia, do tego odblok koniecznie....skoro zadałes tu takie pytanie to chyba nie masz o tym zbyt duzego pojecia??jaki jest twoj staz?przebyte cykle?i dlaczego akurat massdrol??
Po takim pytaniu wydaje mi sie ze ph jeszcze nie dla Ciebie...pamietaj ze na samych suplach tez mozna duzo zrobic!
Prosiłbym o zadanie tego pytanie w dziale doping,a nie tu ...
pozdro.
MolderDist
31-05-09, 23:31
Po pierwsze to z idiotami nie tu tylko w domu jeżeli tak zostałeś nauczony! Po drugie to nigdzie nie napisałem,że to już biorę tylko właśnie przygotowuje sobie cały cykl!
Specjalnie użyłem słowa "idiota" abyś zrozumiał, ze to nie jest cukierek!
Jak się nie ma odpowiedniej wiedzy to się za prohormony nie łapie bo to w sumie "gorsze" od sterydów, gdyż raz nie wiadomo co tam dokładnie jest, więc i nie wiadomo czego się spodziewać, po dwa ryją wątroba jak mała bania.
Tutaj jest już igranie ze zdrowiem, więc nie wiem czemu bez żadnej wiedzy sie za to łapiesz - pozatym bez odbloku itp. te efekty uzyskane na ph mogą równie szybko "odpłynąć".
a wiesz co masz w ampułce saa?? tez nie masz pewności jak nie masz z apteki ...
Nie ma tutaj nic o witaminkach, więc przenoszę do apteki.
a dlaczego bedzie mizerny efekt??? Mozesz jakos to wytlumaczyc , na podstawie badan czy cos????Glupoty piszesz jesli to ph to pierwszy z mocniejszych srodkow na cykl to wystarczy dobrze sie zabezpieczyc na watrobe,kupic witaminki polecam witaminy ADAM , jakies aminki,bialeczko i bedzie ok a po cyklu jakis stack kreatynowy czy kreatyna....ZMA, a i jesli zblokuje warto miec w pogotowiu 6-12 tablet clomidu lub PCT Assist a po wszystkim mozna sie oczyscic srodkiem Cycle Assist....lub isc poprostu do apteki i dadza ci jakies ziola na oczyszczenie org.pozdro
dodam jeszcze kolego ze jak jestes poczatkujacy to lepiej sie nie lap za takie rzeczy....napisz jak mozesz staz na siowni,wiek,wage,wzrost itd co brales do tej pory???
jarecki19872
03-06-09, 00:57
bez osłonek na watrobe...o Boże...mam jednego ziomka ktory tez tak twierdził...i taki był koniec jego przygody z siłownia...to ze watroba nie boli to nie znaczy ze jest ok....
oslonki na watrobe musza byc i to takie najlepsze.... dieta tez swoje zrobi , bo zla dieta obciaza tez watrobe , no i oczywiscie na cyklu jak i po jakis czas zero alkoholu.
heh osłonka wątroby nic nie da...no faktycznie co niektórzy użytkownicy powinny zacząć chodzić na ryby niż tutaj pisać brednie!
Wałek toczy sie cały czas tak samo! Czyli mamy zwolenników saa lub ph...każdy chwali swoje tak jak z marka samochodu jeden bmw drugi honda...Można by tak kłócić sie do usranej śmierci jednakże najlelpiej jest po prostu samemu się przekonać wtedy satysfakcja oraz efekt mamy czarno na białym ! Pamiętajmy,że każdy ma inne tendencje do przybierania...organizm tak samo więc nie można sugerować sie tylko i wyłącznie opiniami innych internautów :twisted:
pozdr!
fallenursus
03-06-09, 14:40
lol? jesli ty poruwnujesz honde do bmw, to nic dziwnego ze nie wiesz jaka kolosalna roznica jest miedzy sietowatym ph a pozadnym sokiem.
dzizas
fallenursus
03-06-09, 14:43
osłonki na watrobe osłabiaja dzialanie anaboliczne orali i kazdy kto bral metke bez oslonek to wie ze 15-20 mg kopie ostro a z oslonkami juz nie tak
jesli ktos ma tak kiepska wątrobe ze mu siada to powinien sobie dac spokoj z oralami
Dasibe tyle ci powiem ze zjadlem tyle mietka ze ci sie nie snilo bez oslonek
a moja watroba jest w najwyzszej formie
Oslonki blokuja odpowiednie przejscie srodka przez watrobe co powoduje ze nie klepie tak jak powinien
Po cyklu polecam regeneratory jak najbardziej ale na cyklu nie bo jesli oral ryje ci watrob e i to czujesz to trzeba zamienic na injekcje
TYLE
i nie jest to tylko moj wymysl ale takze inne osoby ktore maja wiele za soba to potwierdzaja
tak ,ale to zalezy co sie bierze na watrobe. Wiemy tez doskonale ze watroba lubi sie sama regenerowac dosc skutecznie. :)
fallenursus
03-06-09, 14:58
ja tam wole pomoc jej po cyklu Masz racje ze sama sobie watrobiana dobrze radzi i nie ma jej co zbytnio wyreczac bo sie oduczy jak regenerowac
tym bardziej przy cyklach gdzie oral leci 4-5 tygodni dla mnie smieszne
DOKLADNIE
toxycznosc takich chipsow jak metka jest zbytnio wygorowana. Jednak przy winie w tabsach szamie NAC'a.
na co oslonki,pijcie maslanki duzo i watrobka sie regeneruje heheheehehehhehehe
na cyklu nawet przy antonim nie bralem oslonek. zawsze stosuje leki regenerujace watrobe po cyklu sterydowym. mialem robione badania i z moja watroba wszystko gra.