Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co brakuje ???

pawel1890
30-05-09, 17:19
Witam mam kreatyne, dextro, gajnera i carbo zastanawiam sie co jeszcze mozna dokupic do tego zestawu chodzi mi glownie o mase. Myslalem nad kupnem AAKG 3000 czy mozecie doradzic co dokupic do zestawu :)

KowalX
30-05-09, 17:24
Witam mam kreatyne, dextro, gajnera i carbo zastanawiam sie co jeszcze mozna dokupic do tego zestawu chodzi mi glownie o mase. Myslalem nad kupnem AAKG 3000 czy mozecie doradzic co dokupic do zestawu :)

myślę ,że starczy spokojnie...

tylko po co ci jeszcze carbo do gainera
i po co ci dextroza do carbo
zamiast dextrozy do krety lepszym wyborem jest tauryna

hehe ;D

niewula
30-05-09, 19:21
troche zes odjebal z tym carbo,i ogolenie z gainerem mogles za ta kase se kupic bialko
a aakg to mozesz wziasc po cyklu na utrzymanie

pawel1890
30-05-09, 19:32
Prawde mowioc to carbo i gajnera dostalem od kupla troche przesadzil i mu zostalo a dextro mialem razem z kreatyno hehehe biore co dajo hehe:):) a gdyby dokupic jakos glutamine do tego ?????

jaca666
30-05-09, 20:03
Najlepiej kup aminokwasy!!!
Według mnie to najlepszy suplement na rynku!!!
Obecnie biorę BCAA XTRA Z Activ Laba i jestem zadowolony.
Nie dośc ze ma w składzie dużą zawartość aminokwasów rozgałęzionych to jeszcze L-Glutaminę.Wiec dwa w jednym.
Naprawdę polecam bo przy treningu na silowni to podstawa.
Ja zawsze zaczynam listę supli od Aminokwasów a potem dopiero jakies dobre białko i gainerek.

MolderDist
30-05-09, 20:29
dextroza - carbo - gainer - nie no do wyboru do koloru hehe szkoda, że wszystko w sumie zbędne :-P

Tak jak kolega wyżej kup Bcaa Xtra i bierz okołotreningowo tak, aby bcaa wyszło minimum 1 g na 10 kg masy ciała. Tutaj również masz glutamine więc dla Twojej psychy będzie lepiej, a dla organizmu bez znaczenia ;p

fallenursus
31-05-09, 22:48
,oprucz krety wszystko zbedne, nawet aminki jesli idziesz na mase :yawn:

MolderDist
31-05-09, 23:27
Prawda jest taka, że jeżeli wszystko jest odpowiednio ułożone wtedy można się bawić w aminokwasy - trzeba tylko jeszcze wiedzieć kiedy, z czym i o jakiej porze, a wtedy bcaa dla mnie na masie jest przydatne (z uwagi na leucyne).

fallenursus
01-06-09, 00:34
:twisted:
dla mnie na masie jest przydatne (z uwagi na leucyne).
kup sama leucyne, taniej bedzie

Cielu7
01-06-09, 10:34
aminokwasy to bzdura wymyślone po to by kasę wyciągać lepiej kupic jakiś izolat wyjdzie taniej i na dłużej starczy

BoloYeung
01-06-09, 11:48
ja bym dołozył duzą puche białka jesli zależy CI na masie

Piorun
01-06-09, 16:14
włąsciwie oprucz krety nic nie jest koniecznoscia a i tak ja najlepiej stosowac w cyklach

za to potrzebny jest zestaw witamin i minerałow
szczegolnie:
-cynk, selen, magnez, witaminy z grupy B

oprucz tego niewielkie ilosci aminokwasow

dobre tłuszcze np:
-omega 3 mozna w kapsulkach kupic

Białko
-wygodnie pomaga uzupelnic diete w bialko

NIKOLIS 168
01-06-09, 16:41
Cielu też tak myslałem dopóki nie spróbowałem BCAA solo i zauważyłem rezultaty z których bylem zadowolony. Dzieki dużym dawkom BCAA przed i po tren wyraznie czuc wzrost siły, lepsze ukrwienie mięśni, szybsze odbudowywanie straconej energi oraz poprawa zarysów sylwetki :))

jarecki19872
02-06-09, 00:58
dokładnie j.w

fallenursus
02-06-09, 01:06
i po TREN wyraznie czuc wzrost siły, lepsze ukrwienie mięśni, szybsze odbudowywanie straconej energi oraz poprawa zarysów sylwetki :))

to nie bcaa cie tak rzezbia i sily dodaja:twisted:

:lol::rockon: