Zobacz pełną wersję : Suplementy i metka
Siemanko Biore teraz metanabol Wziolem juz 50tabletek i mam do wziecia teraz 100 Mety a dokladniej METHANDIENONE i chce to polaczyc z kreatyna Treca i Bialkiem co o tym myslicie??
50 tabs mety to samo co 50 tabs metanobolu,wiec bierzesz 150tabs mety kurwa mac iQ musisz miec jak delfin,a co do kreatyny to po co ją bierzesz?????nic ci nie da,powinienes własnie kretke brac nie mete!!!a co do bialka to chyba suplement diety wiec czytaj dodatek do diety wiec to normalna dieta wiec mozna!
gainer / bialko to powinien isc od poczatku,
kreatyne zachowaj jak koniec cyklu,
dzieki LG a duze sa potem spadki jak sie metka skonczy??czy kreatyna je podtrzyma
50 tabs mety to samo co 50 tabs metanobolu,wiec bierzesz 150tabs mety kurwa mac iQ musisz miec jak delfin,a co do kreatyny to po co ją bierzesz?????nic ci nie da,powinienes własnie kretke brac nie mete!!!a co do bialka to chyba suplement diety wiec czytaj dodatek do diety wiec to normalna dieta wiec mozna!
nie odzywaj sie zjadlem juz mety 50 tabletek teraz jem jeszcze 100tabletek ale jak zjadlem te 50tabletek to mialem przerwe 2tygodnie potem znow kupilem 100tabletek kumasz??
nie odzywaj sie zjadlem juz mety 50 tabletek teraz jem jeszcze 100tabletek ale jak zjadlem te 50tabletek to mialem przerwe 2tygodnie potem znow kupilem 100tabletek kumasz??
heheheh i to dowodzi ze jestes za młody na metke przedewszystkim psychicznie.......dam ci rade odpusc sobie itak niemasz szans
... chce to polaczyc z kreatyna Treca i Bialkiem co o tym myslicie??
zjadlem juz mety 50 tabletek teraz jem jeszcze 100tabletek ale jak zjadlem te 50tabletek to mialem przerwe 2tygodnie potem znow kupilem 100tabletek kumasz??
Myślę że prawa ewolucji wciaz działaja i jestes tego dowodem
ciesze sie :)
co ty po co ci bialko? Białko i dieta to złe suple - niemodne
zapijaj to piwem - zawiera maltozę ma wysoki indeks glikemiczny
kretke wciagaj nosem - lepiej kopie
od razu kiedy bedziesz mial spadki
pozdro
taki pojebany to ja nie jestem jak myslisz zeby kreatyne wciagac albo pic przy metce bialko wiem ze mam jesc chcialem tylko sie dowiedziec jakie najlepiej kupic:)