Zobacz pełną wersję : masakra
Witam,mam zapytanie co do kreatynki
lhttp://www.allegro.pl/item641867545_kreatyna_masakra_1375g_olimp_godo_pl _116_zl.html
co o niej sadzicie...dostaje cos w dupe przy jej braniu ze zdrowia
grzechu-82
29-05-09, 16:22
Są lepsze stacki, massacra ma dużo węgli, i pucha z pewnością nie starczy na cykl. Lepiej kup horse power , xpand albo xtreme stack
massacra 2 ladniejszy sklad ma + mono i jest git cyklon .
jak juz sie uparles na masakre to tylko episod 2 normalna masakra starczy ci na 2 tyg wiec bys musial kupic min 2 puchy jak bys sie zgadal z jakims kolega to na allegro sa 4 sztuki za 360zl chyba ,ale ja na twoim miejscu wziol bym innego stacka
massacre ogolnie traktowalbym tylko przedtreningowo (producent pewnie też) i do tego mono bo innaczej strasznie nieekonomicnzy stak.
Narazie i tak nie zamierzam niczego kupowac ale powoli sie zamierzam,tak za dwa,trzy miechy wiec dzieki grzechu za inne propozycje.Wiec mowicie ze massacra nie zda egzaminu
Narazie i tak nie zamierzam niczego kupowac ale powoli sie zamierzam,tak za dwa,trzy miechy wiec dzieki grzechu za inne propozycje.Wiec mowicie ze massacra nie zda egzaminu
Są różne opinie .Choć Ja osobiście nie jadłem.
Polecam za to superpump 250 , no-xplode ...
nieźle tarmosi
Kowalx,ty podales dwa rodzaje supli tak
jarecki19872
30-05-09, 05:24
chyba tak;p superpump i no-xplode to dwa inne suple;p
grzechu-82, jedna pucha HP też nie starczy na cały cykl:)
Kowalx,ty podales dwa rodzaje supli tak
tak do wyboru oba świetne ;)
MolderDist
30-05-09, 12:51
Tak szczególnie, ze super pump i no-xplode to inne suple - z innej półki.
W super pump to preparat jakby all in one, no-xplode za to typowy produkt przed trenigowy majacy na celu podnieść wytrzymałość, koncetrację i pompe.
Naprawde świetne zestawienie.
Tak szczególnie, ze super pump i no-xplode to inne suple - z innej półki.
W super pump to preparat jakby all in one, no-xplode za to typowy produkt przed trenigowy majacy na celu podnieść wytrzymałość, koncetrację i pompe.
Naprawde świetne zestawienie.
nie pisałem by brać je razem ...
oba są świetne przed treningiem.
testowałem to i jak dlamnie nic lepszego nie ma tyle co tam jest wpakowanej kreatyny róznego rodzaju a co mi sie najbardziej podobało Energy Shot po zadnym innym energy drinku kofeinie mieszance ani taurynie nie byłem tak pobudzony podczas treningu ciągle chciałem więcej więcej i machac mogłem bez końca żelastwem , no i co najwazniejsze poszłem po tym bardziej niz oczekiwałem . Jedyny minus to zbyt mała ilość jak na cykl :( .
Rozwiazanie z którego będziesz zadowolony to kupić 2 puszki Massacry i na pewno będziesz bardzo zadowolony
Mam troche czasu na przemyslenia ale chyba zdecyduje sie na super pump,tylko powiedzcie mi czy jedna pucha tego preparatu starczy na cykl,czy jest w miare bezpieczne(tzn czy nie dostaje cos podupie,czustka,watroba itd) no i czy cos do tego dozucic
Mam troche czasu na przemyslenia ale chyba zdecyduje sie na super pump,tylko powiedzcie mi czy jedna pucha tego preparatu starczy na cykl,czy jest w miare bezpieczne(tzn czy nie dostaje cos podupie,czustka,watroba itd) no i czy cos do tego dozucic
2 puchy na cykl...
można po treningu sizeON ,ale kwestia funduszy...
można też kreatyne
molder no nie wiem bo mi sila po xplodzie poszla w huj wiec jak nie wiesz to nie komentuj :]