Zobacz pełną wersję : Połączenia suplementów
Witam!
Mam jedno pytanie do znawców tematu.
Używam spulementu NO shotgun, nie powiem jest skuteczny. Zależy mi na spadku masy tłuszczowej(on jest na siłe itp). Trening mam 3 razy w tyglu. NO łącze z hmb+aminokwasy. Wiem że są preparaty typu fatburner itp. Planuje zakup jeszcze l-karnityny. Możecie mi powiedzieć czy te produkty nie kolidują ze sobą i czy opłaca się brać jakiś produkt typu fat burner a jeśli tak to jaki. Cena nie gra dla mnie roli. Byle by produkt był dostępny na polskim rynku(nie chce czekac 3 tyg na paczke z USA itp)
Pozdrawiam.
Witam!
Mam jedno pytanie do znawców tematu.
Używam spulementu NO shotgun, nie powiem jest skuteczny. Zależy mi na spadku masy tłuszczowej(on jest na siłe itp). Trening mam 3 razy w tyglu. NO łącze z hmb+aminokwasy. Wiem że są preparaty typu fatburner itp. Planuje zakup jeszcze l-karnityny. Możecie mi powiedzieć czy te produkty nie kolidują ze sobą i czy opłaca się brać jakiś produkt typu fat burner a jeśli tak to jaki. Cena nie gra dla mnie roli. Byle by produkt był dostępny na polskim rynku(nie chce czekac 3 tyg na paczke z USA itp)
Pozdrawiam.
dodaj odpowiednią dietę i możesz spokojnie zbijać tłuszcz...
l - karnityna nie koliduję ,a fatburner nie wiem ,nie używałem jeszcze tego typu spalaczy...
dobra dieta i napewno bedzie dobrze
Dzieki, ale powiedzcie mi w takim razie jaki preparat z tych typu fatburner jest najlepszy.
To jest swietny spalacz.Uwazam ze najlepszy z dostepnych
http://www.nutrabolics.pl/advanced_search_result.php?keywords=ARSON&osCsid=0326e696855ef3eda520d8ee3ea07dab
spokojnie mozesz laczyc z aminokwasami,bialkiem,l-karnityna, i Shotgunem
pozdrawiam
jarecki19872
27-05-09, 12:43
Ja bym sobie darował l-karnityne...pamietaj ze podstawa jest dobra dieta a ze spalaczy walinij sobie leviatana,jetFuela lub venoma
grzechu-82
27-05-09, 23:22
Stary venom był dobry (pobudzenie duże i konkretnie palił fat), albo poszukaj czegoś z efką.
nie macie jakis wypróbowanego preparatu na spalenie tkanki tłuszczowej. nie musi to być preparat typu burner.
jarecki19872
28-05-09, 12:52
staż,wiek, masz za soba jakies przygody ze spalaczami??
27 lat na silowni troche siedze i nie nazekam na siłe wielkość góry że tak powiem chodzi mi o to ze mam teraz kolano w trakcie leczenia i nie moge cwiczyc areobów tzn rowerka bieżni itp robie mnustwo brzuszkoów ale to nie wystarcza mi.
jarecki19872
28-05-09, 13:54
leviatan.jetfuel,stary venom...te jadłem i w połączeniu z dobra dieta potrafia zdziałac cuda:)