Zobacz pełną wersję : Łączyc czy nie???!!!
Mma pytanie do speców czy winko w tabsach ma lepsze dzialanie sam jak biore czy razem z enthatem???
Koles mówi ze to nie ma róznicy ale mi się wydaje ze po winku z tesciem duzo więcej sily mi przyjdzie niz po samym winie.
Arnoldzik nawet nie porównuj!!!
Na samym winie masy nie zrobisz a na winku z enthatem to juz i to niezłą.
Wiadomo efekty lepsze ,wieksza masa,tesc cie podleje woda a winko bedzie robic czysty mesien i lekkie ciecie,mysle ze winko solo to troche lipa jest... z tesciem moze byc calkiem przyjemnie:lol:
winko samo w sobie nie tnie. dla mnie w kazdym cyklu podstawa jest testosteron. predzej bym wzial enana solo niz wino.
fallenursus
27-05-09, 00:33
winko samo w sobie nie tnie. dla mnie w kazdym cyklu podstawa jest testosteron. predzej bym wzial enana solo niz wino.
i kurwa bravo!clap
Te wasze pytania jak i odpowiedzi mnie rozwalają!!!!!!!!!!!!!
czy z enantem czy bez ?, z czym lepszy efekt!, ale CHŁOPIE!!! jaki efekt , CEL!!!!, to jest ważne , chodzi o mase?, jak tak to wiadomo że z enantem lecz ogólnie nie tendy droga.
Samo wino też jest znakomite, nie trzeba zadnych testosteronów ale nie na mase!
panuje obiegowa opinia ze wins jest na rzezbe i w dodatku pozwala sie pozbyc tluszczu, co jest zupelnym nieporozumieniem, no ale taka opinia ciagle pokutuje wsrod osob powiedzmy to delikatnie malo znajacych sie na rzeczy...
Cel to czysta i sucha masa ale tez siła.Kumpel ostatnio brał same winko i mówił że nic mu siły nie poszło tylko się odtłuścił i wyrzeźbił wiec nie chce tego samego tylko mase i siłe!!!
Cel to czysta i sucha masa ale tez siła.Kumpel ostatnio brał same winko i mówił że nic mu siły nie poszło tylko się odtłuścił i wyrzeźbił wiec nie chce tego samego tylko mase i siłe!!!
kolego mozesz wytlumaczyc jak mozna sie jednoczesnie obtluscic i wyrzezbic..?
to tak jak by powiedziec jechalem szybko autostrada 40 km/h...
Napisałem odtłuścił i wyrzeżbił!!! Czyli zgubił tłuszcz a nie sie obtłuścił!!!
aaa walnalem sie, moj blad, jedna literka,
sadze ze nie byla to i tak swoista redukcja, a jedynie zeszla woda co jest normalne na winku & pojawila sie jedynie lepsza separacja miecha stad jego opinia ze sie wyrzezbil i jednoczesnie mocno zszedl poziom bf,
to tak nie dziala, choc sa wlasnie tacy co sadza ze to tak dziala...
fallenursus
27-05-09, 13:52
no wlasnie, LG ma racje, wino odwadnia , dlatego taka separacja miesnia i skura jak pergamin czasami. Kumpel jego pierwszy cykl robil na oxa+wino w tabsach. 8 tygodni oxa w 6tym dodal wino,i potem 4 ostatnie na samym winie.Powiem jedno, ze po takim czym i keto diecie wygladal jakby byl chory,ale same miesnie i skura.