PDA

Zobacz pełną wersję : Kreatyna w tabletkach

kanantas
26-05-09, 21:52
Witam panów pakerów :)
Otóż już tu trochę nie odwiedzałem bo byłem zbyt zajęty siłownią. ( skutki nawet całkiem widoczne ) Ostatnio nawet miałem kreatyne w proszku ale sprzedałem i nawet zarobiłem. Postanowiłem kupić kreatynę w tabletkach. Czytałem o cyklach 2x5g kreatyny. Czy więc najlepszym cyklem będzie branie na czczo 5 tabletek i przed treningiem także 5 tabletek? Na opakowaniu mojej kreatyny jest napisane 3 tabletki dziennie i żeby nie przekraczać dniowej dawki chociaż jedna tabletka zawiera 1000mg kreatyny ( co równa się 1g ) Prosze o wypowiedzi :happy:

Riddick23
26-05-09, 22:22
a Jaka to kreatyna?? Firma,rodzaj

slim shady
26-05-09, 22:22
wiek,staż, cel, jaką masz kreatynę, masz diete ?

kanantas
26-05-09, 22:46
Wiek 17 lat , staż na siłowni okrąglutki rok. Ma własna waga 68 kg. Wzrost 185cm. Kreatyna firmy QNT (Monohydrat.)... cel? Jak to po kreatynie, siła, masa. Czemu kreatyna? Bo dieta mi nie daje wystarczających efektów przez duże spalanie spowodowane grą drużynową ( piłka nożna )

slim shady
26-05-09, 22:55
zawodowo grasz w noge ?
5 kaps rano i 5 g po treningu
dni nietreningowe 5 g

kanantas
26-05-09, 23:00
W drużynie. Jeszcze nie zawodowo ale ambicję są jak zawsze. ;) Moim pierwotnym celem było stanie się solidniejszym na boisku ale potem to już trenowałem dla przyjemności / siły / no i fajnego wyglądu jak to się mówi :yawn:

slim shady
26-05-09, 23:03
bo mógłbyś zwiększyć kaloryczność diety ale na boisku cięzej CI będzie z masą, chyba ze jesteś obrońca to będziesz taranował ;)

SkalaOwp
26-05-09, 23:10
Ja też jako obrońca cisnę i masa dużo nie przeszkadza :)

slim shady
26-05-09, 23:13
grałem w futsalu to masa pomaga bo wiadomo kto wygrywa starcia z ciałka i walke bark w bark ;) tylko większość fauli łatwiej wychwycić sędziemu na moją niekorzyść

kanantas
27-05-09, 08:30
no tylko że ja jestem pomocnikiem prawym środkowym ( wymienny na napastnika środkowego ) a więc ja się olatam. Dlatego z mojego treningu wykluczyłem treningi aerobowe. W rok przytyłem 10 kg. Ale już od miesiąca moja waga raz się zwiększa a raz spada. Takie wahania przy których nie mogę przekroczyć wagi 69 kg.

olo85
27-05-09, 10:55
Bedzie dla Ciebie najlepszy jablczan http://www.nutrabolics.pl/product_info.php/manufacturers_id/24/products_id/2675 poprawi sile, wytrzymalosc. Kup sobie jeszcze jakies bialeczko ewntualnie aminokwasy BCAA na oslone miesnia.Jako pilkaz treningi sa pewnie ciezkie i wypada oslonic miesiec prze katabolizmem.