Zobacz pełną wersję : 12 miesiecy lecz 2 miesieczna przerwa. prosze o ocene
wiem wiem prosze sie nie smiac z brzucha :]
Łapy w miarę dobre , ale reszta słabo jak dla mnie.
Dokladnie lapa moze byc ale brzuch i klata do odpicowania ;)
NeverLetGo
26-05-09, 14:50
dla mnie bomba... :)
lapa i naramienny jest ok ale klatka jakby zapadnieta, w kazdym razie brzuch wystaje za bardzo. pokaz plecy i nogi.
do roboty !
ręce nawet ok lecz inne partie mięśniowe są zaniedbane, widoczny fat na brzuchu, klata wklęśnięta, górnej części w ogóle nie ma... następnym razem proponuję wyprostować się do zdjęcia a nie zaokrąglać pleców, może dzięki uwidocznił byś lepiej klatkę... nóg nie oceniam bo masz szarawary
P.S Robiłeś trening disco polo ? Tylko łapy- a reszta poszła w odstawkę ? Bo jeśli nie to spore błędy wdarły się do Twojego treningu, lenistwo i mamy efekt jak widać...
powodzenia
pozdrawiam
jest ok,pierwszy rok to same błędy wiec nie jest zle,duzo czytaj ucz sie techniki i dobrze jedz, widze to pozytywnie za nastepne 12 miesiecy
lapy ujda ;]
ale bruch nie xD
LeBron23LBJ
26-05-09, 17:13
piszesz zeby sie nie smiac z brzucha, a z klatki??? Bo klatke naprawde masz fatalną, duzo pracy jeszcze przed toba! Do roboty :)
tak jak lovelas69 wyprostuj się następnym razem do zdjęcia
góra klaty szczególnie do poprawy...
ręce ładnie
dokładnie pozowanie to połowa sukcesu jesli chodzi o pokazy fotki itp
Klata cienko,ze az oczy bola ale lapa dobra.
chłopie troche samo krytyki...widac po tobie jak bys cwiczył tylko "pakiet dyskotekowy" czyli by łapa większa a reszta to jakos ujdzie...
no wlasnie cwicze wszystkie partie miesni i nie wiem czemu np. w klate nie wchodzi :]
no wlasnie cwicze wszystkie partie miesni i nie wiem czemu np. w klate nie wchodzi :]
a robisz coś na górne części klaty, dajesz jej odpowiednią regenerację ,a może po prostu stosujesz nieodpowiedni trening...
zobacz swój plan ...
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=227760#post227760
tu jest moj trening
Poza dobra...w sam raz do kościoła.
nie przejmuj się...tez miałem chujową klatke po pierwzym roku ale wyrobiła się dosyć dobrze zagadaj na pw to ci podeśle cos fajnego na klatke
no łapy wporzo są ale ta klata... ;/ wyglada to troche jakbys tylko skos w dół robił ;) ćwicz dalej to bedą z Ciebie ludzie
slim shady
31-05-09, 01:37
powiem Ci, że ogólnie nie masz narazie czym się pochwalić, klatki nie będe się czepiał bo też mam słabą i wiem, że ciężko coś z nią zrobić, pozostaje tylko dalej ćwiczyc. Zrób porządną mase i wrzuć zdjęcia za pół roku i porownamy. Życze powodzenia
Pozdrawiam.
Chyba mało jadłeś przez 12miesięcy :P?