Zobacz pełną wersję : Cm3
Jak dawkowac Cm3 z treca ? Mysle ze trec nie rozpisał tego dobrze. prosze o pomoc
dzbanekzwd
26-05-09, 09:05
5g przed treningiem, 5g po.
5g rano, 5g przed treningiem.
j/w w dnt mozesz brac tylko rano lub rano i 8 godz pozniej
LeBron23LBJ
26-05-09, 20:12
z tego co czytalem na roznych opakawaniach ronzych firm ktore robia jablczany to wychodzilo ze po 15 gram na dzien sie bierze. 5 rano 5 przed treningiem i 5 po.
slim shady
26-05-09, 20:21
do panów wyżej :
Jak nie wiecie jak dawkuje się jabłczan to nie wprowadzajcie w błąd
LeBron23LBJ (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=7277) dobrze pisze, jabłczanu bierze się więcej
Ja brałem 4 kaps rano, 4 przed i 4 po treningu
w nie treningowe 4 kap rano i 4 kaps popołudniu
mozna brać jeszcze 3 x 4 kaps codziennie
Ja jestem za 5g rano 5g przed treningiem. Pierwszo słyszę, że jabłczanu więcej. Oczywiście chodzi mi o x<~90kg
a czy 3 rano - 3 przed treningiem i 3 po treningu bedzie okej ?
slim shady
27-05-09, 19:36
jabłczan to nie mono, większe jest dawkowanie
a czy 3 rano - 3 przed treningiem i 3 po treningu bedzie okej ?
przy Twojej wadze powinno być ok
w 10g jabłczanu masz ~7g krety. Ja robiłem zawsze jak Punisher 10g ed ale nie mowie że opcja z 15g jest zla bo tez ma sowje uzasadnienie ;)
Jabłczan to nie mono - inaczej działa.
nie znaczy że lepiej ;) narazie żadna kreta nie wyszła w badaniach lepiej niż mono. CO innego że TCM mam kilka mechanizmów działania wiecej ...
LeBron23LBJ
27-05-09, 20:34
na opakowaniu cm3 wyraznie pisze ze w dni treningowe 3 porcje po 3-4 kapsy ktore maja 1250 mg, a w dni nietreningowe 2 porcje. Jak ja bym bral to wolałbym sie tego trzymac
IMO jak nie zrobi bedzie dobrze ;)
Nie mówię, że lepiej, a inaczej. Moim zdaniem nie potrzeba tyle jabłczanu.
A jak na odrzywce białkowej pisze, że stosować 3x dziennie po 30g to znaczy, że tak trzeba? Nie przesadzajmy.
LeBron23LBJ
27-05-09, 23:06
no tak tylko ze tak pisze nie tylko na cm3, olimp radzi nawet 4 porcje
Im szybciej sie skończy tym szybciej kupisz coś następnego.
LeBron23LBJ
28-05-09, 09:02
rozumiem wasz pogląd, ale czemu tyle porcji pisza zeby brac na jablku a nie na mono, widocznie musi byc jakas roznica. Dobra ale nie ma co juz nad tym dyskutowac. Kazdy bedzie bral jak chce
bo mono to czysta kreta a w jablczanie masz tylko 66% krety z tego co pamietam.