PDA

Zobacz pełną wersję : bol w lokciu

Amardo
25-05-09, 13:39
Witam. gdy cwicze klatke na skosnej lawce to boli mnie lewy lokiec i jego okolice. moze brakuje mi jakis witamin ? jakies propozycje?

KowalX
25-05-09, 13:52
Witam. gdy cwicze klatke na skosnej lawce to boli mnie lewy lokiec i jego okolice. moze brakuje mi jakis witamin ? jakies propozycje?

arginina zmniejsza ból ...
możliwe ,że boli od wyciskania francuskiego sztangielki ja tak miałem jak za nisko schodziłem...

spróbuj zamienić sztangę na sztangielki przy wyciskaniu może pomoże.

kup sobie żel "fastin",a jak nie pomoże skonsultuj się z lekarzem sportowym.

MhL
25-05-09, 14:03
a masz rozgrzewke, stosujesz progres z ciezarem ??

Riddick23
25-05-09, 22:34
Opaska na łokiec dobra ale moze sie staw przyzwyczaic i pozniej bez opaski bedziesz czol zowu dyskomfort...dobrze sie rozgrzewaj , mozna zastosowac jakas masc rozgrzewajaca,dobra sprawa to masaz ale zeby to robil ktos kto sie zna,a jesli chodzi o suplementy na takie rzeczy to AnimalFlex dziala, inne kolageny juz nie pomoga je mozna brac kiedy jeszcze nic nie boli...

tm7
26-05-09, 00:19
zwaliłeś go złą techniką, albo za dużym ciężarem, tak jak pisał dinozaur nie należy prostować stawów w łokciach bo wtedy one przejmują ciężar a nie mięśnie, ściągacze dużo pomagają, sam stosuje i mogę polecić

pey
26-05-09, 15:50
z tym prostowaniem to racja... spróbuj maści rozgrzewających oraz czegoś na stawy w tabletkach.