Zobacz pełną wersję : antek czy 50mlg ma sens?
siemano mam pytanie do fachmanów,czy przyjmowanie 50 mlg antka (1tabs)dziennie, przyniesie jakies efekty???plan wyglada tak przez 20dni antek na rozruch do enantatu,zamiast mety chce go dac ale nie wiem czy tak mała dawka ma sens?poprostu tne koszta bo na koniec jeszcze musze kupic winko + moze prop,wiem ze najlepiej 100mlg by było ale.....no
da efekt tylko pytanie czy wymierny w stosunku np do odpowiedniej dawki metki...
dawka 2 x po 25mg do sniadania i popoludniu ruszy napewno no ale jak pisalem wyzej...
czyli moze byc tak jak przy 8 tabs metki np
ale nie przeliczaj mg oxys na mg methan,
to zupelnie inne srodki niewspolmierne do dzialania,
wiec co proponujesz meta w duzej dawce czy oxa w minimalnej
oxa to oxa a oxys to oxys, nie myl tego,
co ty wogole chcesz osiagnac na tym cyklu?
piszesz ze tniesz koszty, dlaczego i co kosztem czego chcesz osiagnac?
fallenursus
25-05-09, 17:25
MOZe ja to tez ugryze jesli mozna.
jesli to jakis cyklonik na spotkanie ciezarowcow, tolepszym wyjsciem bylo by antek,bo on cie szybko kopnie nawet przy 50mg mysle ,jesli to twuj pierwszy raz..Mysle ze wiesz jakie sajdy moZna oczekiwac od antka. ale to wiekszosc ludzi dopiero ma przy wyzszych stawkach 100mg i wyzej, ale zdarzaja sie przypadki ze przy malych rowniez.
jesli to jakis konkreny cyklon na mase to antek tez dobry jest ale biora dopuki test nie kopnie ,w zaleznosci od testa 3-5 tygodni. nie wiem czy jest sens mieszac to z propem? ale miesien jakosciowo jest lepszy po mecie sadze jak po antku,jesli to wogole mozna nazwac jakosciom :)
Normalnie powiedział bym że dawka za mała i nie bedzie działać, ale obecnie jestem po tygodniu na oxym w bardzo małej dawce jak na mnie 75mg ED , w tej chwili +3,5 kg, inne środki jeszcze nie działają, tak że jak antek jest konkretny to i działanie przy niewielkiej dawce jest ok.
jesli o mnie chodzi to:
jak bedzie czas , moze przez wekend rozpisze cykl, srodki jakie sa przygotowane to:
antek,
suspens
npp
prop
prolo
tren
igf1lr3
efedryna
helios
chyba nic nie zapomnialem , narazie leci antek,susp,npp,prol.
.
i powiadasz ze susp jeszcze nie kreci tylko antek?
fallenursus
26-05-09, 14:19
igf w dwuch strzalach po treningu bijesz czy jak normalnie ? droga ta zabawka u was? zapas na miech ile ?jesli mozna wiedziec? bedzie bite na pct czy podczas cyklona?
patrzyles na branie T3 przy jakims duzym cyklu? pomaga w ''trawieniu'' :) mozna spoko ladowac papu na tym. przynajmniej ja tak odczuwam. przy dawce 50mcg wciagalem wszystko z lodowki i nie tylko :)i 0 odkladu tluszczu. saa troche przymykaja tarczyce wsumie,wiec podawanie zew. jest uhm..sugerowane:twisted:
wold a jaki to antek szamiesz?????????????firma?
i powiadasz ze susp jeszcze nie kreci tylko antek?
oczywiście że działał by odrazu ale na począdku zaczołem od antka samego, bo nie miałem czasu na injekcja , dlatego zapodałem taka lajtową dawke 3 razy dziennie po 25mg, a zwiększyć miałem aż do 200mg , ale teraz chyba zostawie max 150mg, bo powiem szczerze że aż tak duża waga mnie nie interesuje zwłaszcza na lato, chodz później tren potem igf i zostanie tylko suche mięso.
Antek DB , ale cos mi sie wydaje że te tabsy coś im sie zawyżyły, chyba że tak na począdku a potem standard.
robilem kiedys cykl :
antek na kicka bold i enan
i powiem szczerze ze dawanie antka to dla mnie glupota. w czasie brania antka byl progres. po odstawieniu ok 2-3tyg byl zastoj. zero efektow. nie wiem czy to byla wina dodania ari. ale juz tak nie bede robil. mysle ze antek by sie sprawdzil w krotkim cyklu np z propem. na kicka zdecydowanie wolalbym mete lub propa.
ht - no antek najbardziej sprawdzi się na krótkim cyklu, jeśli celem jest zdobycie duzej wagi w jak najkrótszym czasie, a po tym krótkim cyklu mega spadek i lipa,
na długim po antku przestuj ale nie ma spadku, na tym to polega.
no to mi psujecie plany,wiec na początek moze prop??boje sie ze jak propa wezna na poczatek to enantat juz tak nie kopnie????z drugiej strony 3 tyg zastoju po antku tez lipa.......
Nie o to chodzi, antek tak w długim jak i w krótkim cyklu będzie ok.
rozumiem,wsumie lepszy zastój..... niz spadki po krótkim cyklu
Dokładnie o tym mówie, nie wiem czy to można nazwać postojem? , poprostu środki na długich estrach dziłają i wzrost idzie , po antku lekko spada, i wydaje się że jest cały czas tak samo ale w pewnym sensie tak nie jest.
dwoch ostatniech wypowiedzi za huja nie rozumiem :smile: