PDA

Zobacz pełną wersję : HMB i kreatyna?

Pieroog
12-12-06, 17:33
Jestem początkujący jeśli chodzi o odżywki.
Można zastosować takie połączenie? Co ewentualnie do tego?
Moje oczekiwania to: Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam.

Janara
12-12-06, 17:50
Siemka, skoro jestes poczotkujacy to uluz sobie diete, + bialko + silownia and cardio, aeroby. To pozwoli tobie rozwinac wieksza mase miesniowa + pozbyc sie tluszczu.

Pieroog
12-12-06, 17:55
Mam mase i nie chce teraz białka.
Mógłbym zastasować takie połączenie HMB i kreatyna + może jakaś odżywka na spalanie tłuszczu? Jak tak to jaka to mogłaby być odżywka co polecacie.

Matka_90
12-12-06, 18:03
lepiej żebyś narazie jadł same HMB jeśli chcesz spalić tłuszcz
do tego przede wszystkim dieta no i odpowiedni trening
i efekty gwarantowane :lol:

Pieroog
12-12-06, 18:05
Dzięki :)

Jose
13-12-06, 01:24
BZDURY :!:

zadne HMB :!:

Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.raczej ciezko o jedno i drugie, zdecyduj sie albo masa albo redukcja to sie doradzi...

Pieroog
13-12-06, 10:21
hmm mam troche tłuszczyku ale nie że jestem gruby jak beczka. Chciałbym rozbudować muskulature i przy tym stracić troche tłuszczu (np. brzuch bo ostatnio się zaniedbałem)

Jose
13-12-06, 13:10
podaja wage i wzrost, bo wydaje mi sie ze nie masz az tyle tluszczu ze jest sens go teraz spalac, pewnie masz troche za duzo ale teraz jest zima, trzeba sie masowac i masowac :mrgreen: na redukcje tluszczu bedzie czas na lato...

Pieroog
13-12-06, 17:47
około 86-90kilo(ostatio było 88 a teraz mam wage zwaloną) 180cm.

Jose
13-12-06, 19:19
a staz na silowni jaki masz? bo nadwaga jest ale jesli juz troche czasu cwiczysz to moze pod tluszczem kryja sie spore miesnie i lepiej nadal masowac przez zime a na lato redukcja?

Pieroog
14-12-06, 01:26
Kiedyś ćwiczyłem miałem jakiś rok przerwy i teraz ćwicze miesiąc.

Jose
14-12-06, 13:34
no to masz zapewne jednak fatu sporo
to zdecyduj albo redukcja albo przybieranie masy miesniowej?
jesli tluszcz to dla Ciebie taki problem i juz nie mozesz na niego patrzec to walnij redukcje, chociaz zima a szczegolnie okres swiateczny nie jest najlepszym czasem do tego ;]

Pieroog
14-12-06, 14:06
no brzuszek troche urósł :P hmm chce stracić brzuch i przybrać na muskulatórze. chce zacząć 1 stycznia.

Janara
14-12-06, 14:25
albo jedno albo drugie :), jezeli masz duzo sadla, to zastanow czy zzucac w zime i jezeli bys nabral jeszcze masy to lepszy efekt byl na lato oczywiscie pod warunkiem ze cwiczysz :P, chociaz radze tobie zrzucic sadlo jezeli nie czujesz sie ZLE WE WLASNEJ SKORZE - ALE NAPEWNO TEGO NIEZROBISZ STOSUJAC KREATYNE.

Dieta i jakis spalacz tluszczu np. L Karnityna + Thermogenic ( z thermogenicami uwazaj bo niektore spalaja wraz z tluszczem, tkanke miesniowa ) + silownia + cardio. Pozatym spalisz tluszcz twoje miesnie wyjda na wierzch tak optycznie mozesz wygladac na wiekszego! NAJWAZNIEJSZE JEST ABYS ODPOWIEDZIAL NA ZAJEBIS...IE WAZNE PYTANIE: CZY NADAL CHCE BYC "BENNY-KULECZKA :mrgreen: !?

NO I DO ROBOTY ;P

Pieroog
14-12-06, 18:42
Oczuwiście, że ćwicze. Jaki tam beny Kuleczka nie widziales mnie to sie zamknij:D mam brzuch ale nie taki ze malego nie widze.

Jose
14-12-06, 20:36
no wiec wlasnie, zima jest MASUJ SIE MASUJ :!: :mrgreen:

a po zimie jesli nie bedziesz widzial malego patrzac w dol to znaczy ze za bardzo sie zmasowales i pora walnac ostra wycinke :lol:

a tak serio to ja jestem zdania zeby sie masowac na zime, a jak bedzie ladnie slonecznie i cieplo to wtedy az chce sie gubic tkanke tluszczowa :)

Pieroog
14-12-06, 23:51
A co da HMB w połączeniu z Kreatyną, że tak zapytam :) ??

dimuborgir
15-12-06, 11:16
Ja jeśli robie cykla z keatyną to zawsze do tego obowiązkowo HMB , wg mnie efekty są , bo np nic mi nie schodzi w przerwie od kreatyny i cały czas ide w góre , nie wiem co ludzie mają do hmb , ale gdyby rzeczywiście nic nie dawało jak to niektórzy sądzą to po co by to wogóle produkowali , a zresztą większośc z tych którzy tak mowią hmb nawet nie miała go w ręce , pudzian też to bierze :P

Janara
15-12-06, 11:29
Pierog, oczywiscie ze zartuje z tym Benym Kuleczka, wyluzuj Ziomek :]. Widze ze ciebie urazilem :p. Sorki

Pieroog
15-12-06, 11:51
Nie uraziłeś nic nie szkodzi :)
Święta idą trzeba być wyrozumiałym :wink:
To jakie efekty zobacze po HMB i Kreatynce ??

Jose
15-12-06, 22:05
wez to sie przekonasz, bo mi sie juz kur-wa nie chce tlumaczyc

Kacper
15-12-06, 23:09
Jestem początkujący jeśli chodzi o odżywki.
Można zastosować takie połączenie? Co ewentualnie do tego?
Moje oczekiwania to: Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam.

Ile wynosi Twoj staz trenigowy?

na poczatek kreatna bedzie dobrym rozwiazaniem ale HMB na pewno nie. To sie po prostu stary nie opłaca. Wydasz kase, a HMB trzeba brac minimum 3 miesiace.
Zamiast HMb kup sobie Tauryne - aminokwas - w mega kapsach i np. weglowodany ale jakis kompleks witaminowy badz odzywke biakkowa ze wzgledu na to ze dieta na reatynie mono musi byc wysoko białkowa!

Pieroog
16-12-06, 09:16
wez to sie przekonasz, bo mi sie juz kur-wa nie chce tlumaczyc
ciężko dwa zdania napisać? Konkretne dwa zdania na moje pytanie.

Kacper, pisałem już, że kiedyś ćwiczyłem później miałem rok przerwy a teraz ćwicze miesiąc.
Narazie każdy inaczej doradza.

Kacper
16-12-06, 09:18
Kiedyś ćwiczyłem miałem jakiś rok przerwy i teraz ćwicze miesiąc.

jak cwiczysz miesiac to poczekaj jeszcze miesiąc lub dwa. Pózniej walnij krete.