Zobacz pełną wersję : HMB i kreatyna?
Jestem początkujący jeśli chodzi o odżywki.
Można zastosować takie połączenie? Co ewentualnie do tego?
Moje oczekiwania to: Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Siemka, skoro jestes poczotkujacy to uluz sobie diete, + bialko + silownia and cardio, aeroby. To pozwoli tobie rozwinac wieksza mase miesniowa + pozbyc sie tluszczu.
Mam mase i nie chce teraz białka.
Mógłbym zastasować takie połączenie HMB i kreatyna + może jakaś odżywka na spalanie tłuszczu? Jak tak to jaka to mogłaby być odżywka co polecacie.
lepiej żebyś narazie jadł same HMB jeśli chcesz spalić tłuszcz
do tego przede wszystkim dieta no i odpowiedni trening
i efekty gwarantowane :lol:
BZDURY :!:
zadne HMB :!:
Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.raczej ciezko o jedno i drugie, zdecyduj sie albo masa albo redukcja to sie doradzi...
hmm mam troche tłuszczyku ale nie że jestem gruby jak beczka. Chciałbym rozbudować muskulature i przy tym stracić troche tłuszczu (np. brzuch bo ostatnio się zaniedbałem)
podaja wage i wzrost, bo wydaje mi sie ze nie masz az tyle tluszczu ze jest sens go teraz spalac, pewnie masz troche za duzo ale teraz jest zima, trzeba sie masowac i masowac :mrgreen: na redukcje tluszczu bedzie czas na lato...
około 86-90kilo(ostatio było 88 a teraz mam wage zwaloną) 180cm.
a staz na silowni jaki masz? bo nadwaga jest ale jesli juz troche czasu cwiczysz to moze pod tluszczem kryja sie spore miesnie i lepiej nadal masowac przez zime a na lato redukcja?
Kiedyś ćwiczyłem miałem jakiś rok przerwy i teraz ćwicze miesiąc.
no to masz zapewne jednak fatu sporo
to zdecyduj albo redukcja albo przybieranie masy miesniowej?
jesli tluszcz to dla Ciebie taki problem i juz nie mozesz na niego patrzec to walnij redukcje, chociaz zima a szczegolnie okres swiateczny nie jest najlepszym czasem do tego ;]
no brzuszek troche urósł :P hmm chce stracić brzuch i przybrać na muskulatórze. chce zacząć 1 stycznia.
albo jedno albo drugie :), jezeli masz duzo sadla, to zastanow czy zzucac w zime i jezeli bys nabral jeszcze masy to lepszy efekt byl na lato oczywiscie pod warunkiem ze cwiczysz :P, chociaz radze tobie zrzucic sadlo jezeli nie czujesz sie ZLE WE WLASNEJ SKORZE - ALE NAPEWNO TEGO NIEZROBISZ STOSUJAC KREATYNE.
Dieta i jakis spalacz tluszczu np. L Karnityna + Thermogenic ( z thermogenicami uwazaj bo niektore spalaja wraz z tluszczem, tkanke miesniowa ) + silownia + cardio. Pozatym spalisz tluszcz twoje miesnie wyjda na wierzch tak optycznie mozesz wygladac na wiekszego! NAJWAZNIEJSZE JEST ABYS ODPOWIEDZIAL NA ZAJEBIS...IE WAZNE PYTANIE: CZY NADAL CHCE BYC "BENNY-KULECZKA :mrgreen: !?
NO I DO ROBOTY ;P
Oczuwiście, że ćwicze. Jaki tam beny Kuleczka nie widziales mnie to sie zamknij:D mam brzuch ale nie taki ze malego nie widze.
no wiec wlasnie, zima jest MASUJ SIE MASUJ :!: :mrgreen:
a po zimie jesli nie bedziesz widzial malego patrzac w dol to znaczy ze za bardzo sie zmasowales i pora walnac ostra wycinke :lol:
a tak serio to ja jestem zdania zeby sie masowac na zime, a jak bedzie ladnie slonecznie i cieplo to wtedy az chce sie gubic tkanke tluszczowa :)
A co da HMB w połączeniu z Kreatyną, że tak zapytam :) ??
dimuborgir
15-12-06, 11:16
Ja jeśli robie cykla z keatyną to zawsze do tego obowiązkowo HMB , wg mnie efekty są , bo np nic mi nie schodzi w przerwie od kreatyny i cały czas ide w góre , nie wiem co ludzie mają do hmb , ale gdyby rzeczywiście nic nie dawało jak to niektórzy sądzą to po co by to wogóle produkowali , a zresztą większośc z tych którzy tak mowią hmb nawet nie miała go w ręce , pudzian też to bierze :P
Pierog, oczywiscie ze zartuje z tym Benym Kuleczka, wyluzuj Ziomek :]. Widze ze ciebie urazilem :p. Sorki
Nie uraziłeś nic nie szkodzi :)
Święta idą trzeba być wyrozumiałym :wink:
To jakie efekty zobacze po HMB i Kreatynce ??
wez to sie przekonasz, bo mi sie juz kur-wa nie chce tlumaczyc
Jestem początkujący jeśli chodzi o odżywki.
Można zastosować takie połączenie? Co ewentualnie do tego?
Moje oczekiwania to: Przyrost tkanki mięśniowej oraz spalenie tłuszczu.
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ile wynosi Twoj staz trenigowy?
na poczatek kreatna bedzie dobrym rozwiazaniem ale HMB na pewno nie. To sie po prostu stary nie opłaca. Wydasz kase, a HMB trzeba brac minimum 3 miesiace.
Zamiast HMb kup sobie Tauryne - aminokwas - w mega kapsach i np. weglowodany ale jakis kompleks witaminowy badz odzywke biakkowa ze wzgledu na to ze dieta na reatynie mono musi byc wysoko białkowa!
wez to sie przekonasz, bo mi sie juz kur-wa nie chce tlumaczyc
ciężko dwa zdania napisać? Konkretne dwa zdania na moje pytanie.
Kacper, pisałem już, że kiedyś ćwiczyłem później miałem rok przerwy a teraz ćwicze miesiąc.
Narazie każdy inaczej doradza.
Kiedyś ćwiczyłem miałem jakiś rok przerwy i teraz ćwicze miesiąc.
jak cwiczysz miesiac to poczekaj jeszcze miesiąc lub dwa. Pózniej walnij krete.