PDA

Zobacz pełną wersję : 15 Omki 1 Cykl

Uncja1
24-05-09, 15:33
Mam zamiar wziac 15 strzalow Omki jest to moj 1 cykl co mam do tego wziac jakie odzywki, co na odblok ? i w jakich ilosciac. Mam zamiar brac 1 strzal co 3 dni jaka do tego diete stosowac prosze o szybka Odpowiedz

Wiechu
24-05-09, 15:40
Dane w profilu aktualne?Mysle,ze na pierwszy raz lepiej meta.

Uncja1
24-05-09, 15:43
Ale juz kupilem wiec mi szkoda jej odstawiac

Riddick23
24-05-09, 16:29
lepiej kup sobie kreatyne a nie za Omke sie bierzesz ,patrzac na profil szalu nie ma ... jak to sie mowi pewnie sezonowiec jestes .

Uncja1
24-05-09, 16:44
Npiszcie mi o co prosze bo ja i tak wezme tak ze decyzja nie do odwolania.

Riddick23
24-05-09, 18:35
lenistwo ze szok....poczytaj sobie troche ...masz wyszukiwarke itd...takich tematow bylo cale mnostwo.... chcesz brac ome co 3 dni???? To Twoj pierwszy cykl?? I juz co 3 dni chcesz bic .... zero podstawowej wiedzy a lapiesz sie za koks....parodia.Chyba nawet nie wiesz co jest w tym soku...
Iniekcja :co 5-6 dni w twoim wypadku nawet raz w tygodniu
dieta : bogata w weglowodany i bialko, 3g białka na kg mc, witaminy,mineraly
odblok: Omka dosc mocno blokuje dlatego moze byc potrzebny hcg, na 100% clomid

Ps.Masa zrobiona na Omnadrenie jest „niestabilna” i łatwo o spadki po cyklu.

Uncja1
24-05-09, 18:48
Ok czyli bede Bil raz na Tydzien tak jak mowisz a moze Bys doradzil co bym mogl do tego dolozyc dece moze co o Tym myslisz? i gdy by byla ta deca to do 15 szczalow omki ile mam jej wziac? jak mozesz napisz mi tak twoim zdaniem jak ja mam to Brac bo mam kolegow duzo co brali biora to i kazdy mowi co innego ale tez chce wiedziec twoje zdanie na ten temat

S!d!
24-05-09, 19:41
Ok czyli bede Bil raz na Tydzien tak jak mowisz a moze Bys doradzil co bym mogl do tego dolozyc dece moze co o Tym myslisz? i gdy by byla ta deca to do 15 szczalow omki ile mam jej wziac? jak mozesz napisz mi tak twoim zdaniem jak ja mam to Brac bo mam kolegow duzo co brali biora to i kazdy mowi co innego ale tez chce wiedziec twoje zdanie na ten temat

Człowieku nie przeginasz ? Deca za szybko .

Riddick23
24-05-09, 20:02
chcesz mojego zdania ...wiec czytaj
wedlug mnie jesli juz nie popuscisz i chcesz koniecznie zapodac sterydy to ja bym na pierwszy raz zapodal metke tak jak to kiedys zrobilem,przyrosty ok jak sie nalezy... po 15mg dziennie, 20mg gora ,po takim cyklu mozesz zapodac jakis stack kreatynowy np Animal Pump do tego osobno jakas kreatyne ,mono,jablczan i magnezowe,aminokwasy bialko itd dieta dobry trening....i do wakacji jeszce ladnie bys wygladal.... A jesli wybierasz ome to to tak...15 strzalow to juz duzo jest jak na rozpoczecie przygody z saa , pewnie przerazilo Cie to ze sa spadki po omie no ale tak jest bedziesz musial podtrzymywac to stosujac diete itd. oma cie zblokuje troche mocno a meta 100tabl....hehe prawie nic...wiec pomysl jak chcesz zrobic , a i nie patrz na kolegow ie rob tych bledow co oni, zanim sie na cos zdecydujesz pomysl ....dlugo

Uncja1
24-05-09, 20:22
moze zrobie tak jak mowisz omka niech sobie lezy,ile mam kupic tej metki i jaka tak zeby na 1 cykl bylo dobrze przemiane nateri mam tak straszna ze naprawde zebym przytyl czeba codow no ale sprobuje tak jak radzisz Ty masz doswiadczenie sam tak robiles to wiesz o czym mowisz ;)

Riddick23
24-05-09, 20:46
To za omke sie nie bierz tak bedzie lepiej sprzedaj ja i juz.
niewiem do jakiej metki masz dostep , w moich stronach dobra jest z APX Labs,AxioLabs,Razak, maja one 10mg/tabl 100sztuk ci styknie na cyklik
najlepiej brac stale dawki w okreslonych porach zeby stezenie we krwi bylo caly czas wysokie. Ja osobiscie przyznam sie przesadzilem troche z dawkami bo walilem 30mg dziennie ale ty mozesz spokojnie brac mniejsze dawki 15mg/dziennie bedziesz mial przy tym dobre efekty bo waga Twoja nie robi szalu ,cykl dluzszy bedzie dzieki temu i lepszy efekt moim zdaniem,jesli slabo bedziesz czol mozna zwiekszyc do 20mg/dziennie.Pewnie roi sie pytanie jak dawkowac 10mg tabsy na 15mg/dziennie....:lol: jak wylapiesz metke z APX LABs sprawa jasna to dosc duze tableteczki. dzielisz na pol tablete i jest po 5mg 1,5 tabsa dziennie. rano po sniadaniu pozniej za 5 godzin nastepna porcje i znowu za 5 godz nastepna tak zeby byl rowny odstep.Zaopatrz sie w oslonki na watrobe Esseliv zeby zawsze szamac do metki bo watroba tez czoly organ,cynk,wit itd.przy dobrej diecie i suplementacji powinienes zrobic z 6-7kg moze nawet lepiej , po cykliku jakis stack kreatynowy i juz

ps.patrz jaka mete kupujesz czy 5mg czy 10mg bo 5mg bedzie trzeba wiecej.

Aponax
24-05-09, 20:49
Riddick dobrze pisze , omka jak na pierwszy raz za mocna nie potrzeba Ci omki na pierwszy raz bedziesz mial takie same efekty jak na metce , a mniejkasy Ci wyjdzie. Pamietaj o odbloku.
Jak juz chcesz sie kuc to propa. A omke zostaw sobie na 3 cykl.

Uncja1
24-05-09, 20:56
czyli postaram sie kupic 100 tabletek 10mg,i reszte co napisales i zaczne ten Cykl czyli przy tym cyklu nie mozna Pic alkocholu ?

Riddick23
24-05-09, 20:58
na 1 raz metka pozniej moze zapodac propka ... nie kus juz go efekty i tak beda ladne jak zadba o to a pamietam ze ladnie zdobylem miesa na metce mialem wtedy z Britisch Dragon 10mg/tab i byl kop jak ta lala:lol: co za czasy byly eheh ale byla dieta jakies suple itd...zero alkoholu ,cpania itd. a szczerze mowiac to jeszcze nigdy sam nie siegalem po Ome:happy: jakos mnie ona nie kusi nie ma tego czegos heheh. Na odblok styknie 12 clomidu tabsa co dziennie przez 12 dni i luz,a i pij duzo wody 3-4 litry dziennie , nie jakies coca cole tylko wode soki niegazowane ...

Uncja1
24-05-09, 21:02
Zrobie tak jak Mowisz za pewne jak bys mi nie napisal to bym wziol omke i zrobil bym wielki blond ;/ Dzieki

Riddick23
24-05-09, 21:06
na 1 raz metka w sam raz hehe cwicz,diete trzymaj okolo 6posilkow dziennie , tylko to maja byc posilki a nie rybcium pypcium... pozdro i trzymaj forme...widze ze 20 lat jest to git ... to tez sie liczy

vold
25-05-09, 07:57
Jak testo to prop i nie ma co szaleć na początek bo nawet jak coś wiecej kg przybędziesz to głównie to będzie woda i tłuszcz , chyba że interesuje Cię chwilowy efekt.