Zobacz pełną wersję : Dieta do oceny Pilnie !
Witajcie chce wam dać moją diete do oceny, bo sam nie wiem jak do niej podchodzić. Czsami się źle czuje i nie wiem czy to po prostu nie przez za duże ilośc białka itd.
Rano 7 pobudka:
150g płatków
Mleko 300ml 0,5%
5 jajek
10 ml
10 20
Chleb razowy szyneczka, pomidorek...
Puszka tunczyka
ok 14 posiłek przedtreningowy
250g pierssci z kurczaka
150g ryzu
oliwa 10 ml
16 trening
po treningu 150 gram gainera
30-40 min po treningu
Wołowina 200g i 150 g ryzu
20.00
Serek wiejski 300g + olliwa, pomidorek itd do smaku
22.20
Twaróg chudy 300g+ oliwa
za duzo twarogu 300g ! za duzo gainera 150g!
Zapomniałem dodać że moja waga to 82 kg,
Rynju To ile twarogu jedna kostka 200g starczy ? Gainier 100 g ? Tak wcześniej jadłem. Kurczaka mogę tyle jeść i serka wiejksiego ?
Bo ostatnie czasy że tak powiem nie bardzo mój organizm to wszystko znosi mam rozwolninie i dziwny kolor kału. I pierwsze co mi przyszło na myśl to własnie to że za dużo białka wcinam. Wczoraj odpuściłem sobie diete i jadłem normalne posiłki to dziś jest poprawa elegancka wszystko wraca do normy. Dziś podjadam już normalnie.
max 40g bialka zaiweraj w posilku na jeden raz. czyli 200g kostka starczy, gainer tez w zupelnosci 100g starczy
powiem nie bardzo mój organizm to wszystko znosi mam rozwolninie i dziwny kolor kału. I pierwsze co mi przyszło na myśl to własnie to że za dużo białka wcinam.
Jadłeś produkty odkwaszające czy na samym białku i węglach leciałeś...?
Wody też trzeba pić sporo przy dużym spożyciu białka...
KowalX jadłem to co w diecie, do tego owoce, warzywa, surówki różnego rodzaju, dużo pije mięty bo lubię, wody też spijam dużo.
Rynju dzięki, daje soga :)
Ciężko mi się dziś zjada moje posiłki i nie mogę ich zjeść do końca. Hmmmm sam nie wiem co o tym myśleć
sam bym miał problem naprawdę spore posiłki szczególnie przedtreningowy...
wogóle dużo masz wszystkiego.. końskie porcje;), w tłuszcz Ci nieidzie?
nielepiej zamiast 5 całych jajek dać 3 całe+2 białka+10g oliwy?
płatków owsianych wystarczy100g
w piersi i tuńczyku masz ponad 20% białka więc 150-200g na porcje wystarczy
ryżu też po 100g wystarczy, lepiej dodaj te 10g oliwy niż masz za dużo pchać węgli
duże te porcie ja bym nie dał rady
Ogólnie nie miałem problemu żeby zjeść takie porcje jedzenia. W tłuszcz mi nie idzie bo ruchliwy jestem i bardzo dużo na brzuch cwiczę. Myślałem ze jak dowale wszystkiego do szybko dobije do tych utęsknionych 90 KG.
Luo co do jajek to np 3 ugotowane i 2 białka surowe chlupnąć ? czy jak ?
Od jutra zmniejsze daweczki tak jak radzicie.
Luo co do jajek to np 3 ugotowane i 2 białka surowe chlupnąć ? czy jak ?
Ja np. gotuje 4 jajka na miękko (troche ponad 2 minuty), żółtko niejest już płynne, całe obieram ze skorupy, dwa rozcinam i wyrzucam żółtka do kosza, reszte jem w całości.
Surowych jaj niepolecam, jak chcesz tak bardzo wypijać to lepiej je wyparz.