Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Co¶ na regenerację

Józiu
24-05-09, 10:50
Co mogę sobie kupić, żeby sie szybciej regenerowac? Nie chodzi mi tu specjalnie o jakies odzywki, tylko o cos co moglbym dostac w aptece, bez recepty...jakies witaminy czy cos? Prosze o odpowiedz:)

KowalX
24-05-09, 11:25
Co mogę sobie kupić, żeby sie szybciej regenerowac? Nie chodzi mi tu specjalnie o jakies odzywki, tylko o cos co moglbym dostac w aptece, bez recepty...jakies witaminy czy cos? Prosze o odpowiedz:)

ZMA na lepszy sen...
ale najlepiej i¶ć wcze¶niej spać hehe

Józiu
24-05-09, 11:27
Ze spaniem nie mam problemów...spie codziennie okolo 10h. Chcialbym cos takiego zeby mi sie chcialo cwiczyc i pracowac fizycznie...cos na wiecej energii...

wojtas3
24-05-09, 11:45
Józiu 10godzin snu i nie masz Energi? to może nie brak Energi tylko lenistwo?

KowalX
24-05-09, 12:30
Ze spaniem nie mam problemów...spie codziennie okolo 10h. Chcialbym cos takiego zeby mi sie chcialo cwiczyc i pracowac fizycznie...cos na wiecej energii...

może u ciebie sen rozleniwia ;p ,a tak na poważnie może masz zbyt mało węglowodanów w diecie (nie masz energii) lub zbyt dużo i czujesz się senny ;)

klocur
24-05-09, 13:34
dieta - wiecej bialka, ja zauwazylem ze odkad licze proporcje bialka wegli i tluszczow to mam mniejsze zakwasy na niektorych partiach

luo
24-05-09, 14:50
Może za długo ¶pisz. Ja jak spałem po 9-10h to zawsze byłem jaki¶ "nie do życia" a odk±d spię o godzinę krócej jest ok. Możesz spróbować brać jaki¶ kompleks witamin, jedz więcej warzyw i owoców

igrek
24-05-09, 17:30
Ja mam podobnie jak pisze luo jak ¶pię 6-8 godzin to wstaje i mam energię od samego rana, ale pod wieczór jestem już bardzo zmęczony, a jak ¶pię powyżej 9 to wstaje rano wypompowany, ale za to zaczynam się rozkręcać po kilku godzinach i spać mi się nie chce pod wieczór :-)

wojtas3
25-05-09, 16:40
ja ¶pię góra 7 godzin rano jestem wypompowany potem powoli nabieram obrotów a wieczorem nie chce mi się spać