Zobacz pełną wersję : Pomocy !!
gdzie sie lepiej kuć w udo czy w dupe ?? Jestem początkujacy co w sterydach a ta substancja to deca
dupa i udo mniej wiecej tyle samo soku przyjma ale dupa lepsza bedzie pod wzgledem ukrwienia, pod wzgledem bolesci jesli by jakies nastapily. Wazne by byla gleboka penetracja - igla ma byc do konca wsadzona
dominator875
24-05-09, 11:11
,,gleboka penetracja'' :lol:
posladek,
najlepiej jak bedzie ci robil ktos kto juz sie klul,
ja preferuje udo. moge sobie zrobic sam, nie musze sie gimnastykowac. ale jak na pierwszy raz to zavcznij od tylka. zewnetrzny gorny rog.
a ja preferuje barki zawsze wbijalem soczek w bary...ale jak ktos jest zielony w te klocki to nie polecam
Ja tylko barki i uda zawsze samemu można się kuć, http://www.steroid.com/inject.php
w dupe normalnie samemu razem z rozmasowywaniem miejsca by sie lepiej sok rozprowadzal
fallenursus
25-05-09, 02:04
gdzie sie lepiej kuć w udo czy w dupe ?? Jestem początkujacy co w sterydach a ta substancja to deca
jesli to sama deka to sie lepiej nie kluj wogoleclap
Zdecydowanie pośladek, w żadnym wypadku sama deca.
fallenursus
25-05-09, 15:27
jak ci Mod mowi ze nie to kurwa mac nie! i tyle!
gugle sie popsuly?
ccheswz miec dzieci? chcesz miec wogole funkconujacego fjuta? to nie bbierz samej deki...zlukaj gugle na ten temat.
Biceps[cm] 29,5 Wzrost[cm] 170 Waga[kg] 55 Staż[miesięcy] 3 i pół miecha Wyciskanie[kg] 55kg max tak to na serie 35
Zarty jakies..?
Biceps[cm] 29,5 Wzrost[cm] 170 Waga[kg] 55 Staż[miesięcy] 3 i pół miecha Wyciskanie[kg] 55kg max tak to na serie 35
Zarty jakies..?
dokładnie chyba jako jedyny zauważyłeś.
nie no to kolega ma warunki , lato sie zbliza i wychodza tacy sezonowcy :].
sama deka nei , dodaj jakies testo za 2 lata :].
ok niema sprawy lepiej jak sie zajme sterydami tak za 2 lata
i dane sa stare juz cwicze 7 miechów
fallenursus
25-05-09, 20:12
ok niema sprawy lepiej jak sie zajme sterydami tak za 2 lata
najlepiej to poczekac az rozpierducha hormonalna sie skonczy w organizmie i wtedy ladowac cos z glowa mozna.
poszukaj w guglach keidy facet przestaje juz dojzewac :):happy:
na te parametry nawet nie patrze bo masakra, ja tylko podałem gdzie najlepiej i najbezpieczniej robić injekcje.