DeDek
24-05-09, 09:01
Witam.Ułozyłem a raczej staralem sie ułozyc odpowiednia diete na mase chcailbym zeby jakis pro ją ocenił ;) jestem ektomorfikiem,mam 21 lat,waże 69 kg ;< zacząłem ćwiczyć od 5 maja tego roku po 5 razy w tyg..Chce osiągnąć mase.
Rano 6:00
miske płatków lub jajecznica z 4 jajek
jakiś owoc,sok/ herbata
2 śniadanie 10:00
Kilka kanapek lub bułek z serem lub wędlina
Woda mineralna / sok / napój gazowany
Obiad 15:30
Ryż/kasza/ziemniaki,kotlet,sałatka warzywna,zupa
Jogurt,sok
Podwieczorek 18:30
Spaghetti/budyń/kanapki
Kolacja 21:00
ryba/jajecznica/płatki
Od Czwartku do diety dodałem cainer weglowodany multiwitaminy i aminokwasy.Jadam posiłki do syta nie wiem ile one wazę bo nie mam wagi spożywczej w domu...staram sie jest regularnie i ćwiczyć miedzy obiadem a kolacją po 1,5h.Efektów nie widać,może jestem zbyt niecierpliwy...zastanawiam sie tez nad zakupem megace lub dibendozide magnum zeby jeszcze bardziej zwiekszyc apetyt,natomiast znajomi doradzaja mi omke albo deke ale jakos nie jestem przekonany.Jem duzo ale widocznie dalej za mało ;< Albo jednak ta dieta jest zła...
Rano 6:00
miske płatków lub jajecznica z 4 jajek
jakiś owoc,sok/ herbata
2 śniadanie 10:00
Kilka kanapek lub bułek z serem lub wędlina
Woda mineralna / sok / napój gazowany
Obiad 15:30
Ryż/kasza/ziemniaki,kotlet,sałatka warzywna,zupa
Jogurt,sok
Podwieczorek 18:30
Spaghetti/budyń/kanapki
Kolacja 21:00
ryba/jajecznica/płatki
Od Czwartku do diety dodałem cainer weglowodany multiwitaminy i aminokwasy.Jadam posiłki do syta nie wiem ile one wazę bo nie mam wagi spożywczej w domu...staram sie jest regularnie i ćwiczyć miedzy obiadem a kolacją po 1,5h.Efektów nie widać,może jestem zbyt niecierpliwy...zastanawiam sie tez nad zakupem megace lub dibendozide magnum zeby jeszcze bardziej zwiekszyc apetyt,natomiast znajomi doradzaja mi omke albo deke ale jakos nie jestem przekonany.Jem duzo ale widocznie dalej za mało ;< Albo jednak ta dieta jest zła...