PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie.

suchyy82
23-05-09, 18:08
Witam ! Mam 27 lat mam 187cm wzrostu i waze 64kg.Chudzielcem byłem od zawsze ,mam bardzo szybka przemiane materii.Chce przybrac troche na wadze ale jest jedno "ale".Nie chodze na siłownie (głównie z braku czasu),czasem mysle ze praca mi ja zastepuje( bardzo duzo ruchu ,dzwigania,w ciepłym pomieszczeniu).Nie wiem jaka diete by tu zastosowac( w pracy mam tylko 20 minut przerwy) żeby dostosowac ja do mego rytmu dnia,bo i po pracy mam duzo zajęc.Do tego wszystkiego mam jeszcze problemy żoładkiem( nadkwasota).Moze powinienem sie skonsultować zlekarzem na temat mojej niedowagi.Fizycznie czuje sie dobrze,jak na moje potzreby moja siła jest wystarczająca,ale juz mam dosc "zatroskanych" pytań i problemem z ubraniami.Pozdrawiam!

KowalX
23-05-09, 20:06
Na nadkwasotę polecam warzywa i soki warzywne. Ograniczenie mocnej herbaty,kawy ziarnistej, produktów zbożowych i słodyczy. Nie polecam też smażonego mięsa.Kup sobie plastikowe pudełko na pokarm.Diety masz podwieszone,ale nie wiem czy nie poleci ci na brzuch nadmiar kalorii bez ćwiczeń fizycznych.