Zobacz pełną wersję : Przeszywajacy ból w lewej nerce..
Mam problem co to moze byc?? chelernie boli mnie lewa nerka przeszywajacy bol ..
jestes pewien ze to nerka??? Musisz pamietac zeby podczas cyklu jakiego kolwiek filtrowac nery pijac duzo wody .... wyciag z Żurawiny dobrze oczyszcza nerki... a co do bolu to jesli nie przejdzie wal do lekarza z nerami nie ma zartow, moze to byc tez jednak bol ktory przejdzie ...wiele moze byc przyczyn np kamien nerkowy...
jak patrzylem na zdj gdzie sa umieszone nerki i spojrzalem bol ktory mnie przeszywa to wychodzi ze nerka pije dziennie 3-4litry to moze od mety?? w niedziele koncze juz metke moze sie wtedy polepszy??
ta moze byc ze od mety , jest toksyczna ... mam nadzieje ze na watrobe masz oslonki??? kup w aptece jakis srodek na oczyszczenie nerek ... albo wczesniej juz wspomniany wyciag z zurawiny... najlepiej poczytaj sobie o nerkach i srodkch wspomagajacych nery...masz wyszukiwarke dzialaj
patryk1336
23-05-09, 14:31
przestan w takim czasie juz objawy takie? nieprzesadzajmy duzo wieksze dawki ludzie wchodza moze poprostu przewialo Ci nerke? ja tez tak ostatnio mialem przewialo to nieszlo nic robic :P
roznie ludzki organizm reaguje na saa.... a moze to nie nerki , moze nawet to bys spowodowane zle wykonywanym martwym ciagiem i boli cie w okolicy ner..sam kiedys tak mialem....nikt w 100% nie powie ci co to moze byc to jest pewne...jak juz to lekarz ale rob jak chcesz
odczekamm kilka dni po mecie zobaczymy co bd sie dzialo..
pierwsza sprawa - kiedy cie boli, kiedy bol daje o sobie znac?
druga sprawa - zasanawiales sie czy to aby nie kontuzja a bol jedynie kreci sie w okolicy nerek wiec od razu z tym go kojarzysz?
trzecia sprawa - jaki masz mocz, kolor i zapach?
caly czas bardziej zolty jest kolor
jak widac sa 3 sprawy do wyjasnienia
nerki tez dostaja przy nadmiernej ilosci sopzywanego bialka. jesli dlugo lecisz na diecie wysokobialkowej i nie dbasz o nery to tak moze byc. duzo wody jakies herbatki oczyszczajace itp. ale fakt wizyta u lekarza nie zaszkodzi
Ale się nagadaliście,
Zapodaj fitolizyne :)
to od mety, mialem to samo, bol niesamowity
Dzis jak narazie bol ustal:yawn: chyba przez to ze sie troche na dyskotece poruszalem sa plusy ale i minusy koszulka cala w krwi;/ :yawn:
patryk1336
24-05-09, 13:21
obili Cie rowno jak koszulka we krwi hahahahah xD
koles ryjem na moja koszulke padl ;/ ja caly zdrowy;P