Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ciekawy progresik ;)

Infidel
22-05-09, 17:11
http://izismile.com/2009/02/22/amazing_transformation_of_body_in_5_years_89_pics. html

;)

KowalX
22-05-09, 17:15
przepraszam,ale to fake ...

i te sztuczki z uśmiechem na końcu i zmęczona mina na początku hehe
pozdrawiam ekipę grafików

Rambo19
22-05-09, 18:16
Ale ściema. Fajny musisz mieć Photoshop

niewula
22-05-09, 19:58
rambo po 1 to nie on :P
a po 2 przecież osiagnac taka figure w 6 lat to chyba nie problem?

Walczacy z Fatem
22-05-09, 20:17
to nie jest FAKE! było już dużo na temat tego kolesia w necie dawno a teraz widzę tam nowe fotki :)

KowalX
22-05-09, 20:27
mi wygląda na fake ,ale się nie upieram ... ;p

ale gacie mógłby nowe kupić ,bo 5lat te same nosi hehe

michal_f
22-05-09, 20:29
fake nie fake ale wydaje mi sie ze za 6 lat bede wygladal lepiej :lol:

Sosna91
22-05-09, 20:44
po 6latach to spokojnie to jest mozliwe.

a wiadomo ze zawsze dla lepszego efekty dodawane sa takie rzeczy jak zla mina na poczatku a pozniej na koncu super usmiech, tak samo opalenizna, najpierw bialy, pozniej coraz ciemniejszy. dzieki temu lepiej widac roznice.

slim shady
22-05-09, 20:46
tez planuje zrobić kiedyś taki zestaw porównawczy :P nie bedzie tak dokładny, ale warto robic zdjecia dla porownania, czemu niby miał byc fake? przeciez nie ma nic takiego nadzwyczajnego

KowalX
22-05-09, 20:57
nie chodziło mi o efekty ,ale o to jak te zdjęcia wyglądają ,nie sądzę ,że były robione w tym przedziale czasowym ...
opalenizna,coraz bardziej obcisłe i krótsze gatki, mina,zarost żeby postarzeć i gacie ,które po 4latach wyglądają jak nowe(zdjęcie 4/6.2004 i ostatnie)
ale jak napisałem nie upieram się :)

Napinacz01
22-05-09, 21:11
ja caly czas prowadze :D

calkiem fajna rzezba na 2003 r.

Infidel
22-05-09, 21:40
Chyba nikt nie zauwazyl linka na samym dole...
http://www.johnstonefitness.com/

Jolly
22-05-09, 21:51
yy, ale to czyjaś redukcja?

lovelas69
22-05-09, 23:41
no gadki ma niezniszczalne... mimo tego, że przez 6 lat można tak ciało wymodelować to uważam, że to fake :)

Piorun
23-05-09, 18:37
po co ktos maiał by sie bawic w takie fejki?

Dorosły facet zaczyna treningi na siłowni i w 6 lat - prowadził dziennik, cos uzyskał,jak by nie liczyc to paredziesiat miechow treningu jest, a w kulturystyce wystrwalosc to podstawa

i jak ktos mogl uwierzyc ze autor tematu to osoba na zdjeciach... litości

smieszne sa skoki progresu
spojrzcie na 11/6/2004 i 2 miechy później 1/6/2005
-od razu widac retencja wody i skok masy na oko o 8kg
i kolejny 9/1/2006-11/1/2006
:) cykl kreatynowy? :)

luo
23-05-09, 19:55
raczej fake

bullet
23-05-09, 20:49
nie znma sie na photoshopie wiec nie bede sie wypowiadal czy fake czy cnzie.
ale mi najbardziej sie podobalo w polowie tak gdzies pazdziernik 2003,potem juz za bardzo otluszczony.
ale na poczatku widac ze ostro zredukowal.
ja teraz wygladam podobnie, prawie skora i kosci :)

xxmłodyxx
24-05-09, 12:23
jak dla mnie to słabo...przez 6 lat mozna osiągną duzo duzo więcej....i klata jego to bardzo słaba...zresztą tak jak reszta

Lukaszr0
24-05-09, 13:56
Za dużo roboty by z tym było. Myślę że żaden fake.

KowalX
24-05-09, 13:59

roboty nie dużo...

lovelas69
24-05-09, 14:18
powiem wam, że żadne gatki nie przetrwają tyle czasu :) on w nich ciągle robi zdjęcia :D hehehe
a może je je wietrzy i dlatego takie wytrzymałe :twisted: ?

Wiechu
24-05-09, 14:22
Chyba ze ma 10 par takich samych gaci i dlatego sie nie psuja:d

luo
24-05-09, 14:23

jesteś tego pewien??
sam widziałem na filmie jak przerabiają zdj do reklam supli w 10 sekund, z jakiegoś grubasa robią całkiem innego człowieka. Zmienia proporcje ciała, daje pare cieni i to wszystko

Zauważ, że sporo jest identycznych uśmiechów

Infidel
24-05-09, 15:40
To nie jest fake, uśmiechy są podobne bo to ten sam typ :] pooglądajcie dokładnie jego stronkę http://www.johnstonefitness.com/ macie tam więcej jego zdjęć, sprzęt na którym trenuje, diety, treningi itd.

Jolly
24-05-09, 20:14
Infidel: możliwe, ale te takie same gacie i uśmiechy wyglądają podejrzanie.

bullet
24-05-09, 23:35
fakt ze usmiechy na kilku zdjeciach sa identyczne, jedno po drugi- przez poło roku :)

Tr4ns
25-05-09, 00:06
przegladnijcie cala strone i pomyslcie komu i w jakim celu by sie chcialo to wszytsko prowadzic? jak dla mnie zaden fake, choc zabawa w ps to kwestia kilku minut.

KowalX
25-05-09, 00:40
przegladnijcie cala strone i pomyslcie komu i w jakim celu by sie chcialo to wszytsko prowadzic? jak dla mnie zaden fake, choc zabawa w ps to kwestia kilku minut.

mniejsza z nim i tak go nikt nie lubi na tym forum ;p ;)

Infidel
25-05-09, 02:54
Może lubi takie gacie i ma ich 50 par. Poza tym 2 razy podawałem jego stronę, jeśli po jej przeglądnięciu nadal uważacie, że to fake to chyba nie znacie znaczenia słowa fake ;)

Piorun
25-05-09, 13:11
sami jestescie fake
robic xx przerobek w photoshopie?
po co?

zeby komus w necie sie popisac ?

jesli to fake to jest to profesjonalna robota ktora kosztowala bardzo duze pieniadze, bo to nie poprawienie buzki w jednym zdjeciu tylk ocaly progres

zwruccie uwage na rozniece w progresach, to nei jst wymyslane to wszystko jest naturalne, raz tluszcz schozi raz zchodzi, retencja wody itd

tak trudno w to uwierzyc ze ktos cwiczyl 6 lat?
a czego oczekiwaliscie po tylu miesiacach cwiczen?
zrzucenie 10 kg tluszczu i zrobienie 10kg masy?
przy dobrym wietrze na sucho to mozna w 3 miechy a tu jest mowa o 6 latach i ja tam 3 cykle na ssa widze

lol homo-neandertalus-internetus

lovelas69
25-05-09, 13:54
lol przecież tu nie chodzi o to czy można tak wyglądać w 6 lat czy w 3 w to nie wątpię... i nie o to idzie spór (bynajmniej mnie nie o to chodzi i nie zaprzeczam, że można modelować tak sylwetkę przez 6 lat) ... te same gacie, uśmiechy etc. także dalej uważam, że gościu się nudził tak jak paru użytkowników na tym forum, których już przegnaliśmy, niedobitki pozostały...

hans1237
25-05-09, 14:26
gacie kupił hurtowo kilka par,usmiech taki ma zawsze i po problemie

Infidel
25-05-09, 16:42
Lovelas teraz juz przesadzasz, powiedz mi że uważasz, że to ja zrobiłem te fake? albo jeszcze lepiej, że sądzisz, że to ja jestem na tych zdjęciach ^^ jak by ktoś sobie zadał tyle trudu zeby to ciało wyglądało tak realnie to zostawił by głupie majtasy? pomyśl...

lovelas69
25-05-09, 17:26
Lovelas teraz juz przesadzasz, powiedz mi że uważasz, że to ja zrobiłem te fake? albo jeszcze lepiej, że sądzisz, że to ja jestem na tych zdjęciach ^^ jak by ktoś sobie zadał tyle trudu zeby to ciało wyglądało tak realnie to zostawił by głupie majtasy? pomyśl...

lol :twisted: hahhaa, nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty ^^ Twoja interpretacja jest fantastyczna ^^
P.S Pomyślałem sobie, że jakiś zakompleksiony suchar zamiast wstawić swoje zdjęcia, niepotrzebnie podnieca się jakimś gościem, który lubi painta ^^ podaje jego strony i bohatersko go broni...
pozdro

slim shady
25-05-09, 17:53
co za różnica ;/ nie macie innych zmartwień ? napiszcie do faceta na maila i po problemie

Wiechu
25-05-09, 22:27
Tylko ciekawe czemu na stronce ma jakos zdjecia i nie jest taki na masie jak na ostatnich zdjeciach oj dziwne.

Infidel
26-05-09, 01:36
heh zakompleksione suchary wstawiają swoje foty w avatar (już nie wspomnę o żal filmikach) na forum żeby pokazać jacy to oni nie są elo, to że ja ćwiczę i mam jakąś tam budowę jest dla mnie a nie dla internetowych kolegów. Więc lovelas skoncz pajacowac bo starasz się być zbyt ironicznie inteligentny od kilkudziesięciu twoich postów w tym i innych tematach.
A co do tego progresu który wstawiłem, nie chodziło mi tutaj o jego budowe tylko o "pracę" którą stworzył poprzez zdjęcia i ich zbieranie... coś się nie podoba to idz pokręć filmiki, nie komentuj...

KowalX
26-05-09, 01:43
heh zakompleksione suchary wstawiają swoje foty w avatar (już nie wspomnę o żal filmikach) na forum żeby pokazać jacy to oni nie są elo, to że ja ćwiczę i mam jakąś tam budowę jest dla mnie a nie dla internetowych kolegów. Więc lovelas skoncz pajacowac bo starasz się być zbyt ironicznie inteligentny od kilkudziesięciu twoich postów w tym i innych tematach.
A co do tego progresu który wstawiłem, nie chodziło mi tutaj o jego budowe tylko o "pracę" którą stworzył poprzez zdjęcia i ich zbieranie... coś się nie podoba to idz pokręć filmiki, nie komentuj...

Sorry gościu ,ale nie jestem żadnym zakompleksionym sucharem. Mógłbyś trochę warzyć słowa.To musisz jechać po kulturystach skoro się pokazują.
Nie jedź po ludziach ,których nie znasz ...

Infidel
26-05-09, 07:18
Bazowałem na lovelasie, nie bierz tego tak do siebie KowalX ;)

lovelas69
26-05-09, 13:18

Bazowałem na lovelasie, nie bierz tego tak do siebie KowalX ;)

aż tak bardzo w oczy Cie kole moja budowa :) miło mi :)
tak myślę, pójdę nakręcić filmik... a Ty jak uważasz, że Twoja budowa jest dla Ciebie i nie wypada wstawiać na forum... to znajdź jeszcze jednego kolesia który ma zamiłowanie do painta i śmiało się nim podniecaj...
P.S Pójdę jeszcze na siłkę porobić parę ironicznych pajacyków poldasku
pozdrawiam

heh zakompleksione suchary wstawiają swoje foty w avatar
Duża część użytkowników ma swoje foty w avatarach ale czy większość z nich jest zakompleksionymi sucharami ?
myślę, że powinieneś poluzować lejce :twisted:

P.S Proszę o połączenie postów nie dało się już edytować

sushi
26-05-09, 14:17
heh zakompleksione suchary wstawiają swoje foty w avatar

a moze poprostu Ty nie masz co wstawić w avatar bo nie masz żadnej budowy... i zazdrościsz... skoro wstawiaja to na bank nie z powodu zeby pokazac jacy to oni nie sa... taka tematyka forum, wiec ludzie pokazują swoje fotki czy filmiki jak cwicza zeby sie dowiedziec np. co wykonuja źle itd.

odrazu uprzedze... ja tam jestem suchar wiec awatara nie mam... bo po co mam wstawiac jakis napakowanych kolesi, kulturystów... zaraz było by ze kompleksy lecze nie swoimi fotkami...

ale powiem Ci szczerze masz dobry sposób na zaistenienie na forum... bo przeciesz pojechanie po lovelasie jest faaajne i pokazuje jak to Ty piszesz "jaki to ktoś nie jest elo"... i za to sie sogi dostaje...

Infidel
26-05-09, 14:44
Przepraszam bardzo, ale kto zaczął? Ja nie napisałem ze jestem nie wiadomo co, ale tez nie suchar, chciałem się podzielić z innymi "progresem" jaki koleś zrobił bo fajnie to wygląda miesiąc po miesiącu, a że lovelas ma jakies kompleksy i je leczy spinając się an forum to co ja mogę za to?

ps. lovelas kręć kręć może naprawdę zostaniesz hardkorem...

lovelas69
26-05-09, 14:54
chciałem się podzielić z innymi "progresem"

no to podzieliłeś się... super fajnie- jako sezonowiec na forum zabłysnąłeś mogłeś mi pojechać, jest cacy...
P.S Jak coś to pisz na PW
pozdrawiam