Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Winstol WYTRZYMAŁOŚCIÓWKA

MarcusRZL
22-05-09, 16:02
Witam potrzebuje doładowania ponieważ zmieniam trening i juz nie bedzie to tylko siłownia ale tez lekka atletyka, plywanie itp. Celem moich przygotowan jest zdanie sprawnościówki na awfie na jak najlepszy wynik.

Teraz Połączyłem NOZ IV (świetna odżywa) ze Stormem. Do tego obowiazkowo dieta i uzupełniam białkiem z Hi teca.

Mysle doładować się Winstrolem (strzały) ale co do tego dorzucic. Znajomy ktory trenuje MMA od paru ladnych lat powiedzial zebym zrezygnowal z testosteronu i wrzucil mete ale nie bralem nigdy mety i nie mam zamiaru bo dwa tak bardzo hepatoksyczne srodki to jednak sporo.

Oczekuje na rady względem Dawkowania i połączenia z innym sterydem. Dzięki z góry.

fallenursus
22-05-09, 16:58
daj spokuj z meta. jesli masz kase nie wiem po i le uwas, oxandrolone, zrub sobie 6 tygodni na tym. najlepiej jakbys mogl dostac apteke. 40mg dziennie styknie w zupelnosci. 0 zalewania, sucha masa miesniowa, bardzo mala toxycznosc, zajebiasta sila+pumpy.
moim zdaniem najlepiej to walnac propka,jesli juz masz zamiar sie kluc do drugi dzien tym winem...kazdy w jakis sposub cie zablokuje,jeden mniej jeden wiecej. Cos na odblok czeba miec.
to moje 2gr :)

vold
23-05-09, 07:55
Moze winstrol ale najpierw odpowiedz na ponizszy link.

ht
23-05-09, 08:34
oxa+prop. chodziaz wydaje mi sie ze 6 tyg na oxe to troche za krotko.

MarcusRZL
23-05-09, 11:01
Moze winstrol ale najpierw odpowiedz na ponizszy link.

Staż - Siłownia 3 lata, SW ok 6 Lat
Cel - Wytrzymałość i Siła ogólnofizyczna
SAA - 2007r Prolongatum E5D 200mg 1-10 tyg
w tym roku Boldo, Cidoteston, Prop. Skonczony 2 miechy temu

Wiek 20 lat Waga ok 84-86 kg

lg team
24-05-09, 09:58
zrob cykl na propie z winkiem inj,

prop 100mg - pon / sr / pt
wins 50mg - j/w (proponowalbym desma, oryginal najlepiej sie sprawdza w tym schemacie)

takim schematem ciagnij przez 6-7 tyg,

przy odpowiednim treningu uzyskasz to na czym ci zalezy,

vold
25-05-09, 08:02
Aby spełnić twoje oczekiwania w 100%, może być coś takiego:

narazie bez dawek:

1 - 6 tyg prop
1 - 6 tyg wino najlepiej injekcja
3 - 9 tyg oxandrolon

.

lg team
26-05-09, 18:15
podejrzewam ze goscia stac na taka opcje to nie bedzie,
opcja prop + wins bedzie raczej bardziej odpowiednia i finansowo i da rady na niej osignac cel