PDA

Zobacz pełną wersję : Meta

pietras86
22-05-09, 15:26
Witam mam 22 lata 175 cm wzrostu waże 66 kg. Zamierzam rozpocząć cykl na mecie. Nie wiem z czym można by to najlepiej połączyć, mam na myśli połączenie mety np. testosteronem, winstrolem albo np. kreatyną. Macie jakieś propozycje?Najlepiej co ile czego. Konkretny cykl. Moim celem jest nabranie odpowiedniej masy ciała (tak do 75kg) którą później będę musiał wyrzeźbić. Staż 6 miesięcy na sucho ;-). Do tej pory zero koksu, właśnie skończył mi się mutant, ale przytyłem tylko 3kg i zamierzam zacząć lecieć na koksie.

sts
22-05-09, 15:33
Witam mam 22 lata 175 cm wzrostu waże 66 kg. Zamierzam rozpocząć cykl na mecie. Nie wiem z czym można by to najlepiej połączyć, mam na myśli połączenie mety np. testosteronem, winstrolem albo np. kreatyną. Macie jakieś propozycje?Najlepiej co ile czego. Konkretny cykl. Moim celem jest nabranie odpowiedniej masy ciała (tak do 75kg) którą później będę musiał wyrzeźbić. Staż 6 miesięcy na sucho ;-). Do tej pory zero koksu, właśnie skończył mi się mutant, ale przytyłem tylko 3kg i zamierzam zacząć lecieć na koksie.

daruj se koksy na razie niema sensu wiesz co to dieta bo chyba nie jak tak patrząc i to dopiero 6 miesięcy poćwicz 2 lata i się zastanów teraz to jedynie krete możesz niema sensu.

pakerfucker
22-05-09, 15:42
jak chcesz to bierz mete- moim zdaniem dobra dieta, ale jak to polaczysz z metą to efekt murowany. pamietaj ze meta powoduje straszny wzrost wody w komorkach wiec bedziesz zalany. wzrosnie ci waga do napewno 70kg moze wiecej przy dobrej diecie a potem woda zejdzie i kupa- troche zostanie ale masa zmaleje. dobe jest wtedy podtrzymanie tego stanu nawodnienia czyli wziąć po cyklu z metą kreatynę z dextrosą żeby wiecej i szybciej byla dostarczana do miesni. rowniez po cyklu najlepiej wziasc hepatil na watrobę- sam pewnie dobrze wiesz ze sterydy doustne jebia wątrobę i nerki w sposob katastroficzny. niektorzy laczą mete z novladexem- sterydem zmniejszającym skutki uboczne mety i zabezpiecza jako tako ogranizm. mozesz tez spozywac duzo potasu, ktory w przeciwienstwie do sodu- wciaga wode do komorek miesniowych a nie pod skore. ma to znaczenie bo pod skora jak gromadzi sie woda to nie widac za bardzo miesnia. rob jak chcesz- nikt ci nie broni brac mety ale pamietaj jedno:
bez dobrej diety nie ma sensu. duzo bialka, zero tluszczy nasyconych w frytkach i w fastf oodach

pietras86
22-05-09, 15:53
mi własnie chodzi o masę. A z dięta mam największy problem.

pablo91prg
22-05-09, 16:01
Bez diety zdziałasz mało, a nawet mniej ;] ciężko jest cokolwiek zbudować, jeżeli nie ma z czego. A pamiętaj, że biorąc mete i niestosując diety można nawet stracić na wadze!

michal_f
22-05-09, 16:03
nie ma sensu brac mety ... jak z dieta masz problemy to tylko zryjesz watrobe i nic z tego mial nie bedziesz bo bez diety wszystko spadnie.

sts
22-05-09, 16:11
Bez diety zdziałasz mało, a nawet mniej ;] ciężko jest cokolwiek zbudować, jeżeli nie ma z czego. A pamiętaj, że biorąc mete i niestosując diety można nawet stracić na wadze!

prawda się raz przekonałem jak byłem głupi

misz_masz
22-05-09, 16:15
Ja mam dietę i teraz jadę na mecie i testosteronie. Jestem zadowolony:) Metę, jak zacząłem brać i mając odpowiednią dietę... przytyłem 5 kg w tydzień:)

fallenursus
22-05-09, 16:52
Ja mam dietę i teraz jadę na mecie i testosteronie. Jestem zadowolony:) Metę, jak zacząłem brać i mając odpowiednią dietę... przytyłem 5 kg w tydzień:)

ta....wody do seobie kazdy moze nabrac. Sztuka jest nie nabrac owdy na mecie...:twisted:

sts
22-05-09, 16:54
ta....wody do seobie kazdy moze nabrac. Sztuka jest nie nabrac owdy na mecie...:twisted:

no wiesz ja brałem mete i nie nabrałem nawet wody wtedy bo diety nie miałem ale człowiek się uczy cały czas :) albo mam taki ....owy organizm że ani wody nie nabiera ani nic...meta 100% org potem kumpel brał tą samo setke i przytył odziwo 5 kg też bez diety.

fallenursus
22-05-09, 17:00
no mi tez glownie bralem mete zeby nabrac sily, wody bylo tyle co kot naplakal. niemialem poprostu kasy na oxe :) bo bym mety nie bral. ale next time bedzie turek:twisted: bo tylko o 20$ drozszy od metki:)