Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : l kanirtyna - czy to mozliwe?

Tomanto
11-12-06, 00:17
Witam,mam do was takie (moze glupie)pytanie.Czy mogą mi wypadać włosy przez l karnityne ?Czy jest taka w ogole mozliwosc?

Janara
11-12-06, 14:05
Siemka,

wlaz pod ten link:

http://www.back2nature.net/zdrowie/april_2006.pdf

i poczytaj sobie od razu na 1 stronie.

Z tego co ja doswiadczylem to moge powiedziec ze nie zauwazylem zeby mi wlosow na glowie ubylo :mrgreen: wrecz przeciwnie mam ich jeszcze wiecej :razz: .

Pozdro

robinnn
11-12-06, 16:32
Ja też nie słyszałem nic podobnego , a jeśli chcesz sie zdecydować na jakis spalacz , odradzam l-karnityne ze względu na jej słabe działanie , zauważyłem że są na allegro osoby które reklamują l-karnityne po której chudnie sie niby 8 kg , ale to sa totalne bzdury . Pomysl nad Trec Clenburexin , albo Olimp Termo Speed Extreme .

Janara
12-12-06, 12:55
Tylko unikaj ziomek Thermogenicow w ktorych jest efdryna, powiem tak dzialaja zaj-ebis-cie ale takze powoduje skutki uboczne, nic trwalego ale wystraszyc sie mozna :]

tomek.
12-12-06, 14:46
moim zdaniem skutki uboczne nieporównywalnie niższe niż efekty do jakich możemy dojśc robiąc rzeźbe na efedrynie

pozatym zawsze jest coś kosztem czegoś
często w kulturystyce jest efekt kosztem zdrowia trzeba rozgraniczym czy bardzije nam zalezy na zdrowiu czy na swojej sylwetce

Janara
12-12-06, 15:49
Zgadzam sie Hades ale skoro niebezpieczenstwo jehst nizsze, to powinien moim zdaniem sprobowac! Duzo wysilku + cardio + jakis Termogenic bez efki i po 7-8 tygodniach efekty murowane. A na efce, clenbuterolu, czy spiropenie efekty sa po 2 tygodniach ale za to efekt jojo spowoduje ze bedziesz wazyl 20 kg wiecej. To wszystko sie kiedys przerabialo :p

Pozdro

tomek.
12-12-06, 17:07
efekt jojo

dla mnie fenomen
ludzie myśła że raz sie odchudzą a pożniej bede jedli jak zwykle i waga nie pojdzie w góre...
tu trzeba raz na zawsze zmienić nawyki żywieniowe żeby uzyskac trwały efekt

ps. oczywiscie że efa clen dopiero jak suple dieta i cardio juz bardzo słabo działają

Janara
12-12-06, 17:54
True, ale trudno jest zwyklemu smiertelnikowi :mrgreen: utrzymac dobra sylwetke przez cale zycie! Trzeba sie bardzo starac. Nawet sportowcy wyczynowi maja chwile slabosci i zawsze chetnie wjebia cos na cieplo (tutaj mowie o produktach niezdrowychm jak hamburger, i reszta fastfoodow) :mrgreen:

tomek.
12-12-06, 19:17
przeciez nikt nie trzyma formy całe życie :razz:
zawodowcy na zawody tylko mają forme
a osoby rekreacyjnie ćwiczące tylko w okresie letnim choć też zalezy od priorytetów

Janara
13-12-06, 13:58
ZGodze sie jezeli mowimy o kulturystach, raz na rzezbie raz na masie, ale w innych sportach np u kickboxerow ktorzy cwicza praktycznie co dziennie to az tak otluszczonego cielska nie znajdziesz :)

Kacper
15-12-06, 23:17
Witam,mam do was takie (moze glupie)pytanie.Czy mogą mi wypadać włosy przez l karnityne ?Czy jest taka w ogole mozliwosc?

Raczej nie.

Zastosuj skrzyp polny - wyciag, witamine PP, cynk oraz kompleks witaminowy Vigor Plus.