Zobacz pełną wersję : l kanirtyna - czy to mozliwe?
Witam,mam do was takie (moze glupie)pytanie.Czy mogą mi wypadać włosy przez l karnityne ?Czy jest taka w ogole mozliwosc?
Siemka,
wlaz pod ten link:
http://www.back2nature.net/zdrowie/april_2006.pdf
i poczytaj sobie od razu na 1 stronie.
Z tego co ja doswiadczylem to moge powiedziec ze nie zauwazylem zeby mi wlosow na glowie ubylo :mrgreen: wrecz przeciwnie mam ich jeszcze wiecej :razz: .
Pozdro
Ja też nie słyszałem nic podobnego , a jeśli chcesz sie zdecydować na jakis spalacz , odradzam l-karnityne ze względu na jej słabe działanie , zauważyłem że są na allegro osoby które reklamują l-karnityne po której chudnie sie niby 8 kg , ale to sa totalne bzdury . Pomysl nad Trec Clenburexin , albo Olimp Termo Speed Extreme .
Tylko unikaj ziomek Thermogenicow w ktorych jest efdryna, powiem tak dzialaja zaj-ebis-cie ale takze powoduje skutki uboczne, nic trwalego ale wystraszyc sie mozna :]
moim zdaniem skutki uboczne nieporównywalnie niższe niż efekty do jakich możemy dojśc robiąc rzeźbe na efedrynie
pozatym zawsze jest coś kosztem czegoś
często w kulturystyce jest efekt kosztem zdrowia trzeba rozgraniczym czy bardzije nam zalezy na zdrowiu czy na swojej sylwetce
Zgadzam sie Hades ale skoro niebezpieczenstwo jehst nizsze, to powinien moim zdaniem sprobowac! Duzo wysilku + cardio + jakis Termogenic bez efki i po 7-8 tygodniach efekty murowane. A na efce, clenbuterolu, czy spiropenie efekty sa po 2 tygodniach ale za to efekt jojo spowoduje ze bedziesz wazyl 20 kg wiecej. To wszystko sie kiedys przerabialo :p
Pozdro
efekt jojo
dla mnie fenomen
ludzie myśła że raz sie odchudzą a pożniej bede jedli jak zwykle i waga nie pojdzie w góre...
tu trzeba raz na zawsze zmienić nawyki żywieniowe żeby uzyskac trwały efekt
ps. oczywiscie że efa clen dopiero jak suple dieta i cardio juz bardzo słabo działają
True, ale trudno jest zwyklemu smiertelnikowi :mrgreen: utrzymac dobra sylwetke przez cale zycie! Trzeba sie bardzo starac. Nawet sportowcy wyczynowi maja chwile slabosci i zawsze chetnie wjebia cos na cieplo (tutaj mowie o produktach niezdrowychm jak hamburger, i reszta fastfoodow) :mrgreen:
przeciez nikt nie trzyma formy całe życie :razz:
zawodowcy na zawody tylko mają forme
a osoby rekreacyjnie ćwiczące tylko w okresie letnim choć też zalezy od priorytetów
ZGodze sie jezeli mowimy o kulturystach, raz na rzezbie raz na masie, ale w innych sportach np u kickboxerow ktorzy cwicza praktycznie co dziennie to az tak otluszczonego cielska nie znajdziesz :)
Witam,mam do was takie (moze glupie)pytanie.Czy mogą mi wypadać włosy przez l karnityne ?Czy jest taka w ogole mozliwosc?
Raczej nie.
Zastosuj skrzyp polny - wyciag, witamine PP, cynk oraz kompleks witaminowy Vigor Plus.