Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nastolatku jeśli jesteś w tym dziale przeczytaj to!!!!

Riddick23
18-05-09, 23:36
Witam wszystkich szczególnie tych najmłodszych zapalonych do ćwicznia koleszków...:smile:
Ostatnio dużo młodych ludzi spotykasie w tym dziale którzy chca JUZ być GIGANTAMI... chca sięgać po sterydy co jest niestety bardzo żenujące a nawet smutne i zarazem śmieszne...
Przypomne że mężczyzna rozwija sie do 21 roku życia ,w organizmie wytważany jest hormon wzrostu w sporych ilościach,tak samo testosteron...który daje wyraznie o sobie znać w okresie dorastania, można powiedziec ze macie w tym okresie sami w sobie DOPING...ale oczywiscie na biologiinie uważacie toskąd macie wiedziec!!!Taki15 latek chce byc kozak i pokazac sie kolega ,mysli ze jak bedzie wiekszy zwojuje okolice,skopie komus dupsko...zapisz sie lepiejnaboks,K1,czy cos innegotrenuj dla siebie osiągnij jakis cel ,sukces,pokaz sie w ten sposób,mam mlodszego brata co ma 11 lat trenowal boks teraz K1 trenuje i jestem pewien ze nie jednemu starszemu Chlopakowi by pokazal o co kaman, wystarczy dobrze sie odzywiac...cos tam trenowac i jest ok bez szalenstw,bez koksu !!!! W wiekunastoletnim wystarczy dobra micha z żarciem motywacja,rozum i jest zaje......!!!!!!!!!!! Nie niszczcie sobie zdrowia ,zycia idac na skroty

slim shady
18-05-09, 23:41
Dobrze gada kolega ;) ale znowu dodam ze człowiek rozwija się do 25 roku zycia, na biologii biologiczki mówią do 21 ale to nie prawda, dobrze się odżywiając mozna osiągnąć naprawde duzo.

fallenursus
19-05-09, 02:46
Witam wszystkich szczególnie tych najmłodszych zapalonych do ćwicznia koleszków...:smile:
Ostatnio dużo młodych ludzi spotykasie w tym dziale którzy chca JUZ być GIGANTAMI... chca sięgać po sterydy co jest niestety bardzo żenujące a nawet smutne i zarazem śmieszne...
Przypomne że mężczyzna rozwija sie do 21 roku życia ,w organizmie wytważany jest hormon wzrostu w sporych ilościach,tak samo testosteron...który daje wyraznie o sobie znać w okresie dorastania, można powiedziec ze macie w tym okresie sami w sobie DOPING...ale oczywiscie na biologiinie uważacie toskąd macie wiedziec!!!Taki15 latek chce byc kozak i pokazac sie kolega ,mysli ze jak bedzie wiekszy zwojuje okolice,skopie komus dupsko...zapisz sie lepiejnaboks,K1,czy cos innegotrenuj dla siebie osiągnij jakis cel ,sukces,pokaz sie w ten sposób,mam mlodszego brata co ma 11 lat trenowal boks teraz K1 trenuje i jestem pewien ze nie jednemu starszemu Chlopakowi by pokazal o co kaman, wystarczy dobrze sie odzywiac...cos tam trenowac i jest ok bez szalenstw,bez koksu !!!! W wiekunastoletnim wystarczy dobra micha z żarciem motywacja,rozum i jest zaje......!!!!!!!!!!! Nie niszczcie sobie zdrowia ,zycia idac na skroty

moglbys to strescic bo czytac sie nie chce.
to brac czy nie brac ten kox?

Rynju
19-05-09, 08:53
no ale nie porownujmy 11 latkow do 15 latkow ;)
11 latkowie chyba za koks sie nie biora by dawac przyklad ze lepiej na boks czy k1 isc ;)

Moral z tego taki ze nie warto brac koksu, lepiej by przykozaczyc zapisac sie na boks i k1 bo do 21 lat mamy czas

Anaboliczny Koks
19-05-09, 09:11
Taka prawda ,co drugi nastolatek na tym forum pisze tak " Siema ,chcę zacząć trenować ,co mam brać ?" ... Bo oni tego nie rozumieją ,że bez koksu itd też da się urosnąć. Tak jak w temacie co z tego ,że będziesz wielki jak podejdzie do ciebie "mniejszy" i Ci wpierdoli ? Zastanówcie się czy warto jest marnować zdrowie na to gówno ...

Co do autora tematu to edytuj tego posta i popraw błędy w sensie ,że napisałeś np "lepiejnaboks"

Riddick23
19-05-09, 09:51
Fallen...cos tam cos tam.... masz problem z mysleniem czy jak....??? Ten tekst ma miec przeslanie do mlodszych chlopakow ktorzy maja nascie lat a lapia sie za koks bo co raz to ich wiecej a forum. Chyba wiesz jakie ma dzialanie saa na mlody organizm skoro jestes taki MĄDRALA...

lg team
19-05-09, 10:03
ridick nie spinaj sie to laik,

Riddick23
19-05-09, 10:09
no juz sie nie spinam ...spoko lg:smile: ...masz racje laik to laik....

lg team
19-05-09, 10:12
klujesz cos teraz czy odpusciles?

ja odpuscilem cykl, przerobie chyba tylko clen + efa na sezon letni a konkret cykl walne od nowego roku chyba :smile:

Riddick23
19-05-09, 10:22
ta sama opcja raczej co u Ciebie...mialem male problemy ze zdrowkiem, ale wszystko elegancko sie trzyma jechalem caly czas na diecie ,dobrych suplach...nic nie ubylo miesnia :)

lg team
19-05-09, 10:34
u mnie zdrowie konskie, ale przerwa musi byc od soku ;-)

dluzej odpocznie czlowiek lepiej go ruszy pozniej, a tak dlugiego offu to chyba nie mialem jeszcze, no ale w planach cykl na prawie caly rok ;-)

hans1237
19-05-09, 14:34
widze ze plany wszystkim wychodzą......heh ja mialem brac antka i propa.......ale narazie tego nie widze......moze chodziasz enan sobie zafunduje na wakacje...solo ale zawsze coś heh

Riddick23
19-05-09, 16:42
no ja mysle ze tak pod koniec wrzesnia rusze z Bombką ... przygotuje sie dobrze i bedzie sie działo :lol: przerwa duza wiec tez powinno ładnie kopa dać... ostatnio delikatnie na winku i metce lecialem maj-czerwiec 2008 wiec daaaawno temu eheh...

Biernaczek
19-05-09, 17:26
moglbys to strescic bo czytac sie nie chce.
to brac czy nie brac ten kox?

Się głupio pytasz.

Piorun
19-05-09, 17:33
to dobre jest
na wstepie przestrzegają młodych przed koksem jakze szkodliwym i niewskazanym dla mlodych przeciez
a potem sie rajcuja jakiego to oni cyklona se zrobią, jak sie stucza na konskim zdrowiu bo im to nie szkodzi, i ile masy juz nie zyskali a ile jescze zyskaja

Mlodzi pomyslą ze starzy pakerzy pozbywają sie konkurencji :lol:

skajłoker
19-05-09, 17:36
da sie zrobić te 44-45 w łapie 120 w klatce na wmaire dobrym bf tzn zeby nie być nalanym ale tez bez jakiejs rzezby rewelacyjnej na samej diecie bez odzyw i koksu??oczywiście podałem tylko te 2 wymiary bo reszty mi sie nie chce pisać oczywiscie reszta proporcjonalna i zaznaczając ze ma sie wmaire dobry gen :)?

Riddick23
19-05-09, 17:38
ehehe ale zobacz ile mamy lat....15,16 czy 17???? :yawn: zacznijmy od tego ze my mamy swoje lata , a z ta konkurecja to przesadziles pfffff hahaahahaaclap Skajłoker niema rzeczy niemozliwych...

sts
19-05-09, 17:50
da sie zrobić te 44-45 w łapie 120 w klatce na wmaire dobrym bf tzn zeby nie być nalanym ale tez bez jakiejs rzezby rewelacyjnej na samej diecie bez odzyw i koksu??oczywiście podałem tylko te 2 wymiary bo reszty mi sie nie chce pisać oczywiscie reszta proporcjonalna i zaznaczając ze ma sie wmaire dobry gen :)?

niektórym się da zrobić 1 kumpel zrobił w 4 lata 43 cm bez koksu a startował z 28cm czasem tylko krete brał jak miał kase diety nie miał nawet natomiast drugi kumpel miał gorszą genetykę i nawet na koxie mu nic nie szło oprócz siły tak jakby nic nie brał i nic nie robił.

Riddick23
19-05-09, 17:54
koks to nie wszystko.... zeby sie brac za koks trzeba miec jakas wiedze, dieta trening ,znam tez takich debili(bez urazy) co laduja w siebie sok a przyrosty marne i oplakane zal mi takich :errf: no ale co zrobic zawsze znajda sie tacy.... no a genetyka i predyspozycje tez graja wazna role...

alder
19-05-09, 18:10
hipokryzja jak się patrzy. no ale cóż, to nieodłączna cecha naszego społeczeństwa.

generalizowanie czy da się zrobić ileś tam cm jest również przejawem jakiegoś ograniczenia.... żeby nie było. ćwiczę niecałe 4 miesiące po 2letniej przerwie, od 2 tygodni biorę kreatynę+BCAA a tak tylko dopełniałem dietę odżywką białkową, mam 43 w łapie. w klacie jakoś 125 (jeszcze nie uwypukliłem piersi tak jak kiedyś). nie powiem bo brzuszek mi urósł przez ten okres, przytyłem też jakieś 10 kg ale 10kg w mniej niż 3 miesiące (od ponad miesiąca waga stoi w miejscu) aczkolwiek bez kłucia się. potrzeba masy trochę by później mieć co rzeźbić. jak by nie patrzeć - chłopcy co rosną na koksie dzielą się na tych co elegancko rosną i mają płaskie samary i na tych co im kark wypierdala do uszu a bebech przed siebie. do tego biceps chce im w przedramię się wjebać. nie wspomnę o rozstępach takich, że niejeden by się zrzygał. 4 cm w łapie w 4 miesiące w wieku 25 gdzie teścia w organiźmie mam mniej - no dla mnie nadal coś.
i jak tu już ktoś pięknie ujął - chuj, że jesteś duży wielki jak ci jebnie koleś z 1/3 twojej masy i padasz na ryj. widziałem nie raz, nie dwa jak chłopaszek 75kg klepał karków. zresztą być przesadnie dojebanym zdaje się być na nic. skoro nie jest się kulturysta ani ciężarowcem. zgeneralizować to można to - na ubite świnie lecą puste laski, żeby mieć pojechać mądrzejszym koleżankom, że mają dużych bojów a nie - tak jak te mądrzejsze - studencików.
laski się robią mokre jak widzą z umairem dojebanego gościa ale wyrzeźbionego, sexy, z widocznymi rysami twarzy a nie ulanymi pyzami pod oczami. elo.
dlatego wbijam w koks.

skajłoker
19-05-09, 18:59
"i jak tu już ktoś pięknie ujął - chuj, że jesteś duży wielki jak ci jebnie koleś z 1/3 twojej masy i padasz na ryj. widziałem nie raz, nie dwa jak chłopaszek 75kg klepał karków. zresztą być przesadnie dojebanym zdaje się być na nic. skoro nie jest się kulturysta ani ciężarowcem. zgeneralizować to można to - na ubite świnie lecą puste laski, żeby mieć pojechać mądrzejszym koleżankom, że mają dużych bojów a nie - tak jak te mądrzejsze - studencików.
laski się robią mokre jak widzą z umairem dojebanego gościa ale wyrzeźbionego, sexy, z widocznymi rysami twarzy a nie ulanymi pyzami pod oczami. elo.
dlatego wbijam w koks. "
nie wiem po co mi tu piszesz ze jakiś placek 75kg da mi w ryj różne sprawy można załątwiac ugodowo nie trzeba się odrazu bić....Mi wystarczy cięzki trening na ringu i jakoś nie szukam na ulicy zaczepki a tacy co prubują prowokować to wiesz zazwyczaj są to jednostrzałowcy.Osoby które cos potrafią i znają swoją wartość nie chodza i nie zadymiają.Z twojej wypowiedzi wygląda na to ze najlepiej wogule nie ćwiczyć tylko zapisac się na boks tylko jeszcze nie znasz celu dla którego chce mieć te 44 w łapie;) nie po to zeby się dobrze bić tylko dla włąsnej satysfakcji ze osiągłem coś więcej w tym sporcie

Aponax
19-05-09, 19:01
co to jest za temat ?? jak jakis 14-15 latek bierze koks to co z tego jego zycie ? jego sprawa jak jest debilem to mu tego nie przetłumaczycie. Czy chcecie czy nie to i tak wezmie sie za metke. Nie wiem po co sa te tematy robione w dziale doping , napisz je w hydeparku/zdrowie bo to nie dzial do tego.
A tak btw chodzisz na silownie po to aby sie bic ?aby laski na ciebie leciały ? nie no sorry ale to jest debilizm, moim zdaniem jezeli tak myslisz to jestes sezonowiec ktory chodzi 1-2 miesiace na siłownie. Po drugie na siłowni nie nauczysz sie bic. A z tym 75 kg chlopaczek ktory klepał 120kg kolesia to jest mi poprostu was szkoda , jeden strzał od kolesia ktory podniesie wiecej niz 150-160 kg (nie musi byc w glowe) i koles lezy i szuka zebow.

patryk1336
19-05-09, 19:12
hahaha dobre lezy i szuka zembow tylko popatrz na to z tej strony jego ruchuw no fakt zgadzam sie jak go trafi to szpital zaliczy chlopaczek ale za nim 1 on wykona ruch ten szczuply wycwiczony zada mu 10 :) jak by niepatrzyl taki wielki zyjacy tylko silownia jedynie na co moze liczyc to na szczescie bo szybkosc jego daje duzo do zyczenia :) pozdroo

alder
19-05-09, 19:15
@ skajłoker,
post nie był kierowany bezpośrednio do Ciebie. użyłem zwrotu 'ty' itd aby ująć ogół. sorry, jeśli odebrałeś to jako słowny atak.

no i szacunek jeśli robisz tak jak piszesz. a piszesz mądrze - człowiek, który walczy, trenuje z rozumem zna nie tylko swoje umiejętności ale i wartość i rzadko kiedy szuka zaczepki.
przykład oklepki koksa przez chudzielca kieruję do tych, co biorą sterydy tylko po to by być BIG i rządzić ulicą. nie wiem jak u was ale u mnie w mieście takich nie brakowało. tyrali zimą i się szprycowali by od wiosny chodzić ze szparami między witą a żebrami, szumieć do każdego i klepać leszczy. aż jeden z młodszych - miał wtedy 19 lat - znalazł się w stanie przedzawałowym. wtedy trochę przystopowali. nie znam statystyk ale mniemam, że większość, a na pewno znaczna część koksiarzy chętnie sprawdza swoję mięśnie prostując ramiona na czyjejś twarzy.

szanuję ludzi, którzy nadmiar energii i chęć wyładowywania jej na czyjejś głowie, wyrzucają z siebie na ringu.

Aponax
19-05-09, 19:18
patryk , hehe usmialem sie jak nei wiem co ^^. Biłeś sie kiedys w ogole ?
Jeżeli zdarzysz zadac 10 ciosow kolesiowy ktory zada tylko jeden to sa 2 wnioski:
-pierwszy albo koles ma 60 kg nadwagi i ledwo co chodzi
-albo poruszasz sie z predkościa swiatła ^^.
2 -3 ciosy zadasz wiecej nei ma szans , no chyba ze kolesia zetnie i zrobi mu sie czarno przed oczami :].

hans1237
19-05-09, 19:30
heheheh ale macie problemy,jak mi ktoś wpie..... to dzwonie po kumpli i kasujemy cała knajpe i proste hahahahaha myla sie wam pojecia treningu i treningu bo nie koksuje po to zeby sie bic gdzie popadnie,ale na 90%leszcza działa widok ''koksa'' zniechęcajaco !!!!

alder
19-05-09, 19:48
jak mi ktoś wpie..... to dzwonie po kumpli

ale to ktoś jako liczba pojedyncza czy mnoga ?

na 90%leszcza działa widok ''koksa'' zniechęcajaco !!!!

owszem. ale to przewaga psychiczna, która nie zawsze równa się przewadze fizycznej, mimo wszystko.

KowalX
19-05-09, 19:53
Po co o tym gadać można trafić na leszcza ,który skoksował ,ale można i na kozaka i to samo w drugą stronę chudzielca leszcza ,albo nie ...

a jakie kogoś priorytety w treningu jego sprawa i tak tu nic nikt nie poradzi
myślę ciach bajera,bo gadka kulawa jak nic...

Piorun
19-05-09, 21:23
po co ta agresja?

niekoksowi dostaj kompleksow ze maja miej miesni i zadroszczą przyrostow?

Nie chcecie to nei bierzcie, dajcie ludziom sie truc, i decydowac o ich wlasnych losach, ciele, kazdy ma wlasna wole i swiadomosc

Nastolatek jak czyta biorafie Pudziana czy Arnolda to widzi jakie jest zrodlo ich skucesow
i nei przemowicie ze to szkodzi
Arnold, Pudzian zyja
i co z tego ze nigdy im juz nie stanie i nie beda mieli kobiety
maja kase i duze lapy
i taka droge wybrali

I trzeba koksic za dwóch zeby sie w sportach silowych czy kulturystyce wybic
A i w niemal kazdym sporcie niedozwalane srodki dopingujace sa obecne
od pilki noznej przez kolarstwa na sportach walki konczac

Ale nastolatek ktory nie interesuje sie sportem a po porstu robi mieso musi miec swiadomosc ze przyplaca to po porostu zaburzeniem gospodarki hormonalnej, i obciazeniem niektorych organow jak watroba
mozna z tym zyc, ludzi maja gorsze przypadlosci i zyja

jesli komus zalerzy na zdrowiu nie siegnie po koksy
jesli zalerzy na osiagach czy masie w duzym stopniu - jak w sporcie to jest to aktualnie koniecznosc

Wiecie jakie ryzyko wiec decydujecie
nastolatki - wiaomo maja spory potencjal rozowju miesni
ale brakuje im cech psychicznych - sila woli, i troche pomyslunku bo nawet podnosic ciezary trzeba z glowa

jak chesz byc sportowcem to koksuj
jak chesz byc najwiekszy na osiedlu to koksuj ale trzeba pamietac - rozmiar to nie wszystko

KUBCYK
19-05-09, 21:39
czyli mówicie że do 21 czy tam do 25 roku życia mężczyzna produkuje hormony??? czyli co?... po tym okresie żeby urosnąć musi obowiązkowo sięgnąć po koks??? Wytłumaczcie mi to?:D

hans1237
19-05-09, 21:55
oj k....wa aleś ty dziwny,do 21 roku produkujesz wiecej,wiesz łoniaki,głos sie zmienia,zaczyna ci stawac itp itd a potem juz normalnie se organizm produkuje ile potrzebuje.

sory ale mi sie wydaje ze 21 to itak przegięcie,nadwyzka testo moze góra do 17,18l

Riddick23
19-05-09, 21:56
Kubcyk... czlowiek rozwija sie do 21-25 roku zycia ...rosnie ,zachodzi w organizmie wiele zmian itd...itd...itd... chodzi o to ze mlody chlopak walac w siebie tescia zaburza gospodarke hormonalna przez co jego jadra zaprzestaja produkcji wlasnego testosteronu....organizm dostaje wariata ... pozniej ciezko wrocic do normalnej produkcji, w org. mlodego chlopaka jest tyle wytwazanego testosteronu ze nie musi siegac jeszcze po szpryce, jesli chce brac niech wstrzyma sie do chociaz 20 roku zycia kiedy wszystko sie uspokaja w gospodarce hormonalnej.... lepiej wykorzystac najpierw swoj potencjal na maxa,pozniej mozna sie wspomoc...ale nie trzeba oczywiscie to sprawa indywidualna kazdego....

koksrox
19-05-09, 22:07
Ejj po co te spory? Gdzie vold? ludzie nie dlugo bedziecie sie klocic oto ze ze ze nasza klasa sie zjeb.la w dziale doping no boze ludzie!! wogole po co znow jest ten temat poruszany?? jezeli znajduje sie taki typek ktory chce wziac isie pyta w dziale od TEGO!! to mu powiedziecie chlopie masz 15lat daj sobie spokoj anie z ryjem zaraz do niego post ogolnie nie potrzeby uwazam ze jak znajdzie sie taki chlopak poprostu odradzic mu a nie zaraz takie TEMATY wysuwac wystarczy pokazac co sie dzieje z ludzmi po koksach i tyle dam dobra rade jezeli znajdzie sie taki osobnik przeslijcie mu linki na yt stary pootrzciwy udokumentowany

http://www.youtube.com/watch?v=ctG-KpMiIDw
http://www.youtube.com/watch?v=GXcNzONCcMM&feature=related

jezeli to nie pomoglo to wtedy z ryjem do niego i do matki!!! Powinno byc napisane od lat 18 !!! tyle zeby wiedzieli ze to niedozwolone wiecej nie wiem ale jezeli ktos bedzie chcial to i tak wezmie!! Vold dzialaj..

Riddick23
19-05-09, 22:20
stary i lekko denny film... kurde powtarzam sie juz kolejny raz ale napisze... chodzi o to zeby mlod chlopak wykozystal swoj potencjal ... przez co bedzie wiekszy ,lepiej zbudowany itd... bo zanim bedzie mial juz TO 21 lat bedzie sie uczyl co i jak , jak cwiczyc,jak dobierac cwiczenia,ulozy sobie jakas diete,bedzie umial korzystac z supli wykorzysta zdobyta wiedze przez kilka lat w ktorych ciezko pracowal na swoj wyglad,sile itd... i dopiero z taka wiedza i umiejetnosciami siegnie w odpowiednim wieku po jakis dopalacz efekt bedzie lepszy,skutki uboczne mniejsze,bedzie bardziej zadowolony itd..... a nie na pale wbic cos ....nawet czesto niewiadomo co..

patryk1336
19-05-09, 22:31
Aponax smiej sie smiej:) to była tylko taka metafora a bic to sie bilem sam trenuje co nie co . :) ale popatrz na ruznych filmikach jak sie ruszają zawodniki dobrze walczący a jak zwykle uliczniki gosc zauwazy bez problemu takiego ruch i niema co sie oszukiwac. wiec niewiem

ja jestem za tym ze do walki jest wazniejsze wyszkolenie niz masa miesniowa da Ci siłe ale nieda szybkosci zwinnosci gipkosci organizmowi tyle na ten temat odemnie .

alder
19-05-09, 22:40
niekoksowi dostaj kompleksow ze maja miej miesni i zadroszczą przyrostow?

dobre. problem w tym, że nieprawdziwe w moim przypadku. ;)
wolę robić 2 centymetry w pół roku ale bez koksu i mieć z tego satysfakcję niż 2 centymetry w 2 tygodnie na koksie. ale wiadomo, że każdy ma inne podejście. nie uwierzę, że każdy kto ma świetną sylwetkę dzięki sterydom, jest w pełny usatysfakcjonowany. szczególnie jeśli obok stanie koleś z podobnym mięsem ale 'czystym'.

jak dojdę do 46 w łapie bez koksu, to pogadamy czy mam mniej mięśni. hmmm, myślałem, że każdy zdrowy człowiek ma tyle samo mięśni. jedynie w różnych rozmiarach.

skajłoker
19-05-09, 22:49
to zależy bo znam gościa któy trenował boks ze mną moze miał z 170 wzrostu i 60pare wagi bardzo dobry zawodnik technicznie i kondycyjnie wyszkolony jezdzi na turnieje i przyszedł na majówki zaczepiał ludzi pobił 2 typów a potem dostał wklep od większego a ten większy nie był dobrze wyszkolony technicznie przy agresywnym wejsciu jeśli osoba dużo ważaca i silna celnie trafi to jest to kwestia jednej techniki ale sa tez przypadki ze takie koksy z bramki nie wiedzą co to jest garda to wtedy wiadomo nawet chłopaczek 60kg trafiając go w skroń albo nos moze mu zrobić troche krzywdy

Riddick23
19-05-09, 22:54
oj Alder widze ze wiedza na temat koksu jest u ciebie na minusie wiec dobrze robisz ze sie za niego nie lapiesz pytanie tylko co w takim razie tu robisz???? Mowisz sztuczne miesnie na koksie hmmmm....a jakie dzialanie ma koks
-wzmozona synteza bialek
-wzrost tempa przyrostu masy, sily i wytrzymalości miesni
-wzrost apetytu
-wzrost tempa przyrostu kosci
-zwiekszona produkcja krwinek czerwonych.
miesnie nie sa sztuczne lecz dostaja KOPA do szybszego wzrostu i szybszej regeneracji,wiekszej wydolnosci... a faktem jednak jest ze sa srodki ktore ciagna wode i stad jest fakt ze sa spadki po zaprzestaniu brania(testosteron,anapolon...ITD) lecz jest to do unikniecia i można spokojnie znaczna wiekszosc masy miesniowej zachowac.....przy odpowiedniej wiedzy oczywiscie

patryk1336
19-05-09, 23:00
Skajłoker i o to mi wlasnie caly czas chodzi Tylko niepotrafilem tego ułozyc w jedno calosc zeby napisac:))

alder
19-05-09, 23:06
Mowisz sztuczne miesnie na koksie

w sumie to tak nie powiedziałem bo to by sugerowało, że uważam, iż po koksie mięśnie są sztuczne, czyli nie są zbudowane z wody, białek itd.

zakładając, że nie mam żadnej wiedzy o koksie, to już nie mogę tu być ? no cóż.

Riddick23
19-05-09, 23:20
nie mnie tu oceniac czy mozesz tu byc....tylko dziwi mnie ze siedzisz w tym dziale jezeli jestes przeciwnikiem saa.....

Riddick23
19-05-09, 23:27
aha Alder.... jestem wrecz bardzo dumny z Ciebie ze nie siegasz po saaclap obys rosl tak jak piszesz bez dopingu , zycze Ci tego 46 w bicu ...

lCs
19-05-09, 23:51
Ja uważam , że wszystko jest dla ludzi jeśli robią to z głową. Również uważam że branie sterydów w młodym wieku albo tylko po to żeby komuś zaimponować albo przypieprzyć jest kompletną głupota. Ale cóż taki 15-16 czy 17 latek ma w głowie? Raczej mało ,który myśli o konsekwencjach o tym ,że może stracić zdrowie. Co nie oznacza , że każdy w starszym wieku mądrzeje bo znam przypadki 20paro latków którzy zachowują sie jak dzieci:silenced:. Uważam , że jeśli ktoś jest odpowiedzialny i zrobi cykl z głową (chyle czoła użytkowikowi Lg za jego wiedzę w temacie i za bardzo mądre wypowiedzi) to nie jest według mnie to nic złego. Znam ludzi którzy są po prostu tępi -urośli na koksie i im się pojeb... w głowie i powiem szczerze że nie załuje ich...Bo wiem , ze są na tyle głupi że nie stosowali żadnych osłonek... Ale znam też ludzi którzy robili cykle sterydowe , robią, trzymają się ścisłej diety i naprawdę zapier... na siłowni i powiem szczerze że zaimponowali mi swoją praca ;)

Piorun
19-05-09, 23:57
dobre. problem w tym, że nieprawdziwe w moim przypadku. ;)
wolę robić 2 centymetry w pół roku ale bez koksu i mieć z tego satysfakcję niż 2 centymetry w 2 tygodnie na koksie. ale wiadomo, że każdy ma inne podejście. nie uwierzę, że każdy kto ma świetną sylwetkę dzięki sterydom, jest w pełny usatysfakcjonowany. szczególnie jeśli obok stanie koleś z podobnym mięsem ale 'czystym'.

jak dojdę do 46 w łapie bez koksu, to pogadamy czy mam mniej mięśni. hmmm, myślałem, że każdy zdrowy człowiek ma tyle samo mięśni. jedynie w różnych rozmiarach.

JAk nei masz kompleksow to co tu robisz?
Chesz cos udowodnic?
NIe koksisz to twoja sprawa, masz z tego satysfakcje to sie ciesz, ale po co z ryjem na ludzmi co koksza? ich zycie ich sparwa, ty masz swoje argumenty i oni swoje.
NIkt przeciez nie twierdzi ze dobra sylwetke mozna uzyskac tylko sterydami
bo znam ludzi ktorzy jechali profesjonalnie na diecie, ciezkim treningu i suplach i wygladali rewelacyjnie

jak sie cieszysz to sie ciesz. po co to obwieszczac wszem i wobec ze nie koksisz i jezdzic po ludziach ktorzy koksza?

alder
20-05-09, 01:03
tylko dziwi mnie ze siedzisz w tym dziale jezeli jestes przeciwnikiem saa.....

dział mnie nie interesuje. po prostu wszedłem widząc ten wątek w nowych postach. brzmiał ciekawie.

zycze Ci tego 46 w bicu

jeszcze troszkę.

JAk nei masz kompleksow to co tu robisz?
Chesz cos udowodnic?

1). odpowiedź wyżej.
2). już nie muszę.

ale po co z ryjem na ludzmi

n/c

po co to obwieszczac wszem i wobec ze nie koksisz i jezdzic po ludziach ktorzy koksza?

są ku temu powody, których nie zrozumiesz.
a po co obwieszczać jak brać ? żeby było zdrowiej i bezpiecznej, tak ? po co obwieszczać, że można osiągnąć wiele bez koksu ? bo tak jeszcze zdrowiej.

alder
20-05-09, 12:11
tja... lekarze pewnie tez wiedza najmniej bo nie wbijaja.
nie ma to jak wiedza zdobyta od kolegow z silowni i na portalach, ktore w rzeczywistosci promuja branie i raczej nie sa non-profit.

lovelas69
20-05-09, 14:01
Ejj po co te spory? Gdzie vold? ludzie nie dlugo bedziecie sie klocic oto ze ze ze nasza klasa sie zjeb.la w dziale doping no boze ludzie!! wogole po co znow jest ten temat poruszany?? jezeli znajduje sie taki typek ktory chce wziac isie pyta w dziale od TEGO!! to mu powiedziecie chlopie masz 15lat daj sobie spokoj anie z ryjem zaraz do niego post ogolnie nie potrzeby uwazam ze jak znajdzie sie taki chlopak poprostu odradzic mu a nie zaraz takie TEMATY wysuwac wystarczy pokazac co sie dzieje z ludzmi po koksach i tyle dam dobra rade jezeli znajdzie sie taki osobnik przeslijcie mu linki na yt stary pootrzciwy udokumentowany

http://www.youtube.com/watch?v=ctG-KpMiIDw
http://www.youtube.com/watch?v=GXcNzONCcMM&feature=related

jezeli to nie pomoglo to wtedy z ryjem do niego i do matki!!! Powinno byc napisane od lat 18 !!! tyle zeby wiedzieli ze to niedozwolone wiecej nie wiem ale jezeli ktos bedzie chcial to i tak wezmie!! Vold dzialaj..

żalowy post i te filmiki beznadziejne, stare już dawno każdy je oglądał i wypowiadają się tam koksy po 60 kg wagi ^^ po co vold ? co on ma tu robić ? po to jest forum żeby wymieniać się poglądami... nikt nikomu nie ubliża...

-wzmozona synteza bialek
-wzrost tempa przyrostu masy, sily i wytrzymalości miesni
-wzrost apetytu
-wzrost tempa przyrostu kosci
-zwiekszona produkcja krwinek czerwonych.

niestety ale to są działania uboczne :twisted:

alder
20-05-09, 14:09
zgadza się. jakie tam spory, wymiana zdań. dopóki bez obraz, i przesady- wszystko git.

Pakerek001122
20-05-09, 17:05
heheheh ale macie problemy,jak mi ktoś wpie..... to dzwonie po kumpli i kasujemy cała knajpe i proste hahahahaha myla sie wam pojecia treningu i treningu bo nie koksuje po to zeby sie bic gdzie popadnie,ale na 90%leszcza działa widok ''koksa'' zniechęcajaco !!!!

Popieram wyglad to juz jest 99% sukcesu w starciu znam koksow co sa 2 razy wieksi odemnie a zabil bym go jedna reka choc jakbym nie znam to bym do takiego nie podchodzil... Brac koksy czy nie ja swoja przygode z tym sporem zaczolem wczesnie w wieku 16 lat teraz bede mial 20 jakies 3 lata cwiczylem na suplach i jakiejs tam diecie jestem bardzo zadowolony z rezultatow, ale jest pewien okres w zyciu gdzie suple to juz za malo... w wieku 15 lat koksy to juz przesada.

Życie jest zbyt krótkie żeby byc małym

Riddick23
20-05-09, 18:44
ty Lovelas69 ... widze ze znasz sie strasznie dobrze na saa to co wypisalem to nie sa skutki uboczne sterydow...!!! czy wzmozony apetyt to skutek uboczny??? ,raczej zaleta...a dokladniej efekty anaboliczne...

puma007
20-05-09, 19:34
Panowie,smiech na sali jak to czytam wszystko...Co niektorym sie pomylilo i zapomnialo od czego jest ten temat....

Riddick23,zakladasz temat do mlodych i gniewnych ktorzy za wszelka cene chca byc w krotkim czasie wieksi od swoich rowiesnikow,ok dobra robota.Takie zeczy sie chwali ale po jakie cholerstwo potem sie podniecac jak to wy sie nie kujecie w tym temacie...nie mozna bylo zalozyc nowy temat np"rozmowy o szprycach"albo cos w tym stylu...rozsmieszylo mnie jeszcze jedno co dociebiie riddick a mianowicie to jak napsales do kogogs,nie pamietam do kogo byla kierowana wypowiedz "nie mnie tu oceniac czy mozesz tu byc....tylko dziwi mnie ze siedzisz w tym dziale jezeli jestes przeciwnikiem saa.....''no chyba do hooja jak zakladasz temat zeby odstraszyc mlodych poczatkujacych pakerkow to nie wypisuj takich debilnych wypowiedzi...soorry ale to jest smieszne...jak juz jestem to napisze tez o tym sporze bijatych...no wiec jak ktos wspomnial strach jest podejsc do takiego koksa,wiadoma sprawa,ino glupi sie nie boi i teraz do wszystkich ktorzy na tym forum zazywaja tego typu dopingu bez obrazy chlopaki,wd mnie silacz ktory siie nie miesci w dzwiach osobisci jak dla mnie to nie jest az tak zle napier.....c sie z takim kolesiem poniewaz jest wolny,brak mu kondycji...oczywiscie trzeba wytrzymac ewentualne ciosy oi w tedy wiadomo kto wygra(mam namysli suchara)mialem nawwet taka sytuacje gdzie koles podbil do kumpla,KOLES KOKSOWALi zaczol sie z nim tluc,walka nie trwala wiecej niz 3 min bo kumpel sie nie bronil wogole bo(nie wiem cemu ale sie niebronil heheheh)ino stal w jednym miejcu a koles go trzaskal no to po tych niecalych 3 min koles ledwo sapal,nie mogl zlapac oddechu a kumpel stal i sie smial z lekko spuchnietym pulikiem...ja mialem breche prze caly czas zaczynajac od tego jak koles podszedl wiec aponax nie bron tych kolesi ktorzy koksuja bo sile to moze co niektorzy maja ale nic po zatym....no i teraz do moda ja bym proponowal zamkniecie tematu bo nie mam sensu..temat mial pomocny do mlodych kolesi ktorzy zaczynaja cwicz i nie wiedza co poczac a wyszlo jak wyszlo...maja teraz tylko smietnik w glowie i nic wiecej tyle z mojej strony i orry ze tak duzo do czytania

Rynju
20-05-09, 20:00
hehe sterydow nei bierze sie zeby lepiej sie bic. Sterydy bierze sie by lepiej wygladac, miec wiecej sily :) nie slyszalem by ktokolwiek laczyl sterydy z lepszym biciem sie, co najwyzej z wieksza agresja
jak ktos chce kozaczyc w walkach to niech sobie idzie na sztuki walki

Co do malolatow to i tak ich nic nie powstrzyma :) Jak ktos chce to moze, warto tylko wykorzystac swoj naturalny potencjal jak i potencjal wspomagania sterydami a nie brac na pale :)

SAA - JESTEM ZA :) jak ktos sie lapie i zrobi co trzeba i kiedy trzeba bedzie mial efekty, jak ktos siegnie nieodpowiedzialnie to sie nauczy na przyszlosc ze pieniadze pojda w bloto badz efekty nie beda takie jak trzeba

fallenursus
20-05-09, 20:02
tja... lekarze pewnie tez wiedza najmniej bo nie wbijaja.
nie ma to jak wiedza zdobyta od kolegow z silowni i na portalach, ktore w rzeczywistosci promuja branie i raczej nie sa non-profit.

o lol, to jakis cienkich lekarzy znasz :)
muj dentysta ma 78 lat a wyglada jakby mial conajwyzej 56-57. myslisz ze to naturalnie tak sie facio trzyma? 2 x do roku do mexyku sobie jezdzi na terapie hormonalna....jest duzo zalet wymiany hormonow.NIetylko same negatywy.:smile:

Riddick23
20-05-09, 20:03
ooo i kolega Rynju dobrze pisze bo tu dac przyklad to zaraz pisza kto lepszy fighter jest....

Rynju
20-05-09, 20:06
bo nei wiem czemu sprowadzacie to potem do bicia sie ;)
Nie przyjeliscie tylko ze ktos moglby byc na sterydach i jednoczesnie trenowac sztuki walki :O
Teraz bedzie gadka na 10 stron ;)
Prosze co to ma do bicia sie, wygrywa przewaznie ten kto pierwszy trafi :D

Riddick23
20-05-09, 20:14
hehe maja chłopcy wyobraznie ...sami zawodnicy ... swojego czasu cos tam tez trenowalem...troche mieszane sztuki walk...ale nie ma regoly takiej ze widzi sie kogos i juz wiadomo ...oooo ten sie spompowal i pewnie tylko mocny w gebie... bylo tak ze stuklem goscia co byl praktycznie lepszy technicznie i warunki mial lepsze a i bywalo tak ze ...uwalil mnie gosc co byl normalnym typkiem nie wyroznajacym sie...itd Znam goscia co do dzis trenuje, podobne wymiary do moich wzrost ,waga itd... i nie chcialbym z nim teraz sie zmierzyc W sportach waliki tez przeciez sie siega po SAA ....

puma007
20-05-09, 20:16
bo nei wiem czemu sprowadzacie to potem do bicia sie ;)
Nie przyjeliscie tylko ze ktos moglby byc na sterydach i jednoczesnie trenowac sztuki walki :O
Teraz bedzie gadka na 10 stron ;)
Prosze co to ma do bicia sie, wygrywa przewaznie ten kto pierwszy trafi :D

Rynju,zgadza sie mam te same poglady co ty...nie napisalem ze sterydy sie biere po to ze by sie bic tylo ja wyjasnialem nie jasnosci zwiazane z tym tematem no i z jego odpowiedziami...co jedna to smieszniej sie robi...mi tylko chodzilo ze riddick23 najpierw pisze ze sterydy sa zle i nie mozna ich brac,przestrzega mlodziez po 15 lat a zas pisze ze jak ktos jest przeciwnikiem klucia to niech tu nie zaglada...sorry ale to jest chore jak dla mnie

Riddick23
20-05-09, 20:31
Ty Puma007 mnie smieszysz do lez az mi zwieracze puszczaja.... proste i logiczneza jak ktos tu pisze jakies brednie a jest przeciwnikiem saa to po jakiego ch... sie tu wypruwa swoja glupota???? A mlodzi co tu zagladaja niech poczytaja i wroca za kilka lat kiedy bedzie ich pora na saa....jesli beda chcieli

puma007
20-05-09, 20:40
ty riddick23 czytaj ze zrozumieniem napisale w pierwszym poscie ze jak chcecie sie podniecac zalozcie nowy temat bo te odpowiedzi twoje i co niektorych to sie kupy nie trzymia i o to mi najwiecej sie rozchodzi a czy ktos bedzie bral czy nie i czy bedzie mail 10 lat,15 czy dwadziescia to mnie to wali niech soe truja....tylko po co najpierw piszesz jedno a zajakis czas odrazu zmnieniasz stwierdzenie i pisze zaprzeczenie tego co napisales na poczatku

alder
20-05-09, 20:43
o lol, to jakis cienkich lekarzy znasz :)
muj dentysta ma 78 lat a wyglada jakby mial conajwyzej 56-57. myslisz ze to naturalnie tak sie facio trzyma? 2 x do roku do mexyku sobie jezdzi na terapie hormonalna....jest duzo zalet wymiany hormonow.NIetylko same negatywy.:smile:

no świetnie ;)
mój ojciec kończy niebawem 60 lat a ma wygląd i kondycje 40latka. niejeden nakoksowany młodzieniec nie miałby z nim szans. zresztą widziałem go w akcji jak zaczął bronić kolesia przed kilkoma typami. a żadnych hormonów nie wymienia, nigdy nie pakował, pali, lubi wypić. jak widać nie każdy jest równy.

Riddick23
20-05-09, 20:46
Ty Puma ile masz latek???? 15 gora 17 .... nie podoba sie to nie czytaj , wez ksiazke i sie ucz , bo piszesz jakies glupstwa, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,i nie jestes w temacie wiec zmykaj ..... Chyba czas na zamkniecie tematu jednak bo zaraz bedzie tu slaba komedia

Fehu
20-05-09, 21:19
Hmm. Panowie kolejny taki temat widzę:) parę stron wcześniej znajdziecie podobny temat:)
Po co się kłócić? kto chce niech bierze, a kto nie to niech nie zawraca dupy tym co biorą bo to jest ICH ŻYCIE..

hans1237
20-05-09, 21:32
własnie temat to zawracanie dupy itak do niczego nie prowadzi

vold
20-05-09, 22:15
Zamykam!

puma007
20-05-09, 22:16
ja tak samo mysle ze to do niczego nie prowadzi,a do ciebie riddick23 ostatni raz kieruje slowa:lat mam ile mam,wiem jak jest na swiecie i nie musisz mnie niczego uczyc...powiem tylko tyle ze troche sie pogubiles w tym temacie,checi byly i nawet wykonanie na poczatku dobre ale potem cos ci nie wyszlo...a wogole szkoda slow...