Zobacz pełną wersję : Co po cyklu sterydowym ?
Witam
Własnie koncze cykl na metanabolu.Słyszałem ze dobrze jest zaczac brac od razu kreatyne i ze niby wtedy nie ma zadnych spadkow. Jezeli bym tak zrobił to czy wtedy musze przyjac Clomid czy moze jest to nie konieczne w takiej sytuacji? Wiecie cos na ten temat?
na 7-10 dni przed koncem dorzuc mono w max dawce i ciagnij 6-8tyg,
clom w zaleznosci ile tej mety zjadles...
a mam własnie na stanie nie zaczeta puszke Storm Universal moze byc?
to mozesz wziac 1tbl clomu przez tydzien przed snem,
pisalem o mono a nie o staku, stak mozesz zapodac po 6 tyg przerwie od mono,
Powiedz mi dlaczego nie Storm Universal ? Mam na stane i nie bede musial wydawac kasy na mono a do tego jakis gayner
patryk1336
19-05-09, 15:44
bo monohydrant nawadnia miesnie ;p :)) a storm to inna sprawa zwykle mono kup nie drogie jest:)
bo monohydrant nawadnia miesnie ;p :))
:whistle::pray:
No to dziekin za wyjasnienia kupie krete universala monohydrat
Powiedz mi dlaczego nie Storm Universal ? Mam na stane i nie bede musial wydawac kasy na mono a do tego jakis gayner
jak ci szkoda kasy to po co wogole lapisze sie za sok...
nikt nie mowil ze to tanie sprawy sa,
chcesz bierz stacka to zoabczysz jak jest, a jak kiedys bedzie cie stac na mono po cyklu to sie przekonasz w czym rzecz
Nie chodzi o to ze skompie na puszke krety tylko ze nie łapałem o co loto proste teraz wszystko jasne a swoja droga to zamowiłem juz Universala monohydrat.
A jezeli chodzi o max dawke to ile na dzien tej krety jesc?
Wracam do tematu nie moge ogarnac Clomu co teraz?
Kreatyna mono to jedno a co do tego ? słyszałem ze ZMA słyszałem tez ze Tribulus co lepiej?
nastepny sezonowiec sie znalazl, co ma 0 pojecia a sie lapie za koks juz....
do kreatyny dobrze miec BCAA,Glutamine,Dekstroze...
a co do dlomidu to znaczy ze co....ze nie masz go czy jak??
No nie moge dostac clomu a chodzi mi o to zeby nie było spadkow po cyklu wiesz kreatyne gayner i białka w chuj mam ale czy to wystarczy?
zamiast clomidu mozesz wziasc jedynie jakis suplement w takim razie jest aki jeden dobry PCT Assist ale drogi oklo 160zl wiec to duzy minus kup sobie jakis dobry boster testosteronu i tyle...
A mozesz polecic jakis dobry boster ? PlasmaJet moze byc?
fallenursus
25-05-09, 21:41
A mozesz polecic jakis dobry boster ? PlasmaJet moze byc?
po tej odpowiedzi grzecznie stwierdzam ze kolega nie jest wystarczajaco obeznany nawet z suplementami, a co dopiero lapanie sie za jakiego kolwiek rodzaju Saa.
odluz kox bo zrobisz sobie krzywde. poczytaj na temat saa dobre kilka miesiecy,w tym samym czasie trenuj ostro,wal kreatyne i wciskaj papu w gardlo.
Jestem zielony w temacie bo nie pizgałem jak dotad zadnych testosteronow czy innych guwien jechałem na kreatynie gaynerach i diecie jest to moj pierwszy cykl i jestem z niego zadowolony tylko co z koncem ? bo jedni gadaja ze nie trzeba nic brac na zejscie a drudzy co innego gadaja a nie chce zeby spadło to co naszło wiec jak cos wiesz na ten temat to pomóż zamiast madrosciami czepac chyba po to sa fora
jeden z najlepszych to 6-OXO ErgoPharm ale ciezko dostac go... polecam tez Blue Up , poczytaj o nich i wybierz sobie, moj kolega bierze najzwyklejszy z Olimpa i dziala, tak ze decyzja nalezy do Ciebie te co Ci podalem to takie lepsze juz. Do tego mozesz zapodac ZMA.... ale co ja bede Ci pisal , gon do dzialu Suplementy.
a i dodam ze musisz leciec na kreatynie po cyklu zeby nie bylo spadkow mono, albo nawet mono +jesze inna np jablczan,magnezowka....
No i dzieki wielkie za pomoc.