Zobacz pełną wersję : Pomoc!!!
Witam włansie koncze cykl, a mianowicie walnelem sobie 10 deki i 10 tescia 250 mg nadszedł czas aby zadbac o siebie po cyklu, chce zarzucic hcg a potem cloma i tu moje pytanie, kiedy i w jakich ilosciach powinienem przyjąc te srodki. W sumie chodzi mi głównie o hcg bo cloma wiem jak brac. Aha moja waga to 88 kg przy 183 cm wzrostu.
2500jm co 3 dni przez 3 tyg, badz jednorazowo 5000jm week tez przez 3 tyg,
A i jeszce jedno :) jak polecacie przyjmowac hcg domiesniowo czy podskórnie???
ja zawsze robilem to domiesniowo,
fallenursus
19-05-09, 02:56
ja bede bic podskornie 250ui eod, 3 tygdnie do obloku,potem odblok clomem.....jest naprawde bardzo duzo roznych sposobow brania pregnyla..
5000 na raz...?w jakiej ilosci wody to rozmieszane?
Dawki testo miałeś tak małe że podająć tak duże ilości hcg rozwali Ci wór!!!
lg troszke przesadziłeś!, po tak lajtowym cyklu , dawki testo 250mg podejżewam że injekcja co 5/6 dni, praktycznie mało co skurczy jądra, dawka hcg ponad 15000iu, jest zabójcza, wór miał by jak u konia, takie dawki hcg podajemy przekraczając tygodniową dawke testo ponad 700mg.
robisz tak:
po cyklu 2500iu hcg, po 5 dniach kolejne 2500iu.
Przy tych dawkach to wystarczy.
Jeszcze dość ważne by było jaki długi był ten cykl?
ja bede bic podskornie 250ui eod, 3 tygdnie do obloku,potem odblok clomem.....jest naprawde bardzo duzo roznych sposobow brania pregnyla..
5000 na raz...?w jakiej ilosci wody to rozmieszane?
w normalnej - 1amp proszku + 1amp rozp, czyli standard jak w op,
vold wcale nie, bralem tak (kiedys nie bylo kombinowania na rozbijanie dawek po 2500 co 3 dni czy mniejsze co dzien tylko 5000 week o sprawa zalatwiona...
zreszta to dej pory tak sie robi wiec pisze,
ja bilem co 3,5,7 dni po roznych cyklach,
Cykl trwał 8 tygodni. A i kiedy mam zacząc brac hcg, z tego co przeczytałem wydaje mi się aby zacza 2 tygodnie po ostatniej iniekcji, czy mam racje??? T w koncu ile tego hcg mam w siebie przyjąc, jedno całe opakowanie???
fallenursus
19-05-09, 19:16
Dawki testo miałeś tak małe że podająć tak duże ilości hcg rozwali Ci wór!!!
lg troszke przesadziłeś!, po tak lajtowym cyklu , dawki testo 250mg podejżewam że injekcja co 5/6 dni, praktycznie mało co skurczy jądra, dawka hcg ponad 15000iu, jest zabójcza, wór miał by jak u konia, takie dawki hcg podajemy przekraczając tygodniową dawke testo ponad 700mg.
robisz tak:
po cyklu 2500iu hcg, po 5 dniach kolejne 2500iu.
Przy tych dawkach to wystarczy.
Jeszcze dość ważne by było jaki długi był ten cykl?
mialem cos takeigo napisac,ale nie chcialem sie narazac znowu:) 5k ui na raz to tez mysle ze zaduzo. chyba ze kogos jaja waza 5kg na cyklu :) sadze ze mniejsze,czestrze dawki lepiej wychodza na ogol.
A ja po takim cyklu raczej bym odpuscil hcg. noi chyba ze ju kupione i szkoda zeby sie zmarnowalo...
Oczywiście lg jak najbardziej był czas że waliłem jednorazowo 5000iu., ale nie po takich lajtowych cyklach.