Zobacz pełn± wersję : 3ci cykl
Witam 3 cyklon chce walnac , 1 meta wiadomo , 2 byl 9 omo 20 propa, mysle nad 3cim . Wiadomo duzo od diet zalezy ale nie chce zeby mi ryj popuchl. Myslalem o jakis dlugich estrach , proponowalbym zeby to byly srodki z pospolitych firm , bo nie mam dostepu do zadnego dila jak na razie :smile:
Dlugie estry bo nie lubie czesto kluc uda (robie sobie sam).
Co proponujecie ? Dodam ze chce uzyskac najlepiej suche miecho ,z jak najmniejsza retencja wody.
wypelnij to:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
a) Stażu porzadnie 1.5 roku
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeĽba) czyste miecho , jak najmniej retencji
c) Dotychczasowego kontaktu z saa 1 meta, 2 9omy 20 propa
d) Przeciwwskazań raczej zadnych
e) wiek, waga. 20(21 rocznikowo) , bylo 102 , jest 96:neutral:
metka odpada psuje mi apetyt. A co do propa i wina hmmm duzo klucia myslalem moze a jakis dluzszych estrach
enan solo i wino na koniec ?albo enan deka wino
enan + winko oral
1-10 prolo 2 x 200mg week
7-13 wins 30-40mg dziennie
zaraz po clen + efa,
ok , w ktore firmy celowac ?
wiadomo najlepiej apteka, ale nie mam dostepu
enan to najpewniejsze prolo,
winko stanox,
enan prócz naszej prolki Cidoteston jest ok winko stanox ok ale ja osobiscie wybrał bym Cetabon fakt duzo łykania i cenowo nie tani ale 20mg cetki robi jak 40 stanoxu i kazdy co jadł cetke sie zgodzi
enan iran prolo i cido. z winiaka atom desma (inj) razak i scantel oral.
jak napisales wczesniej ze duzo zalezy od diety. srodki jak dla mnie to mozesz nawet omo walic i jak dobrze pokombinujesz to dasz ladne miesko. mozna tez w cykl IG ladnie wkomponowac deczke lub bolda. tyle ze tescia by trzeba bylo dac troche dluzej. mozliwosci jest duzo...
wiadoma sprawa , deka w sumie ok , bold odpada w zupelnosci z tego wzgledu ze nie ma teraz dobrego towaru jedynie genfar / apteka .
Prolka git , z wina mysle o stanoxie .
Prolke 300mg e4d 1-11 (3ml na raz bezdie git ? nie zaduzzo w 1 pompie? bije uda i dupa)
Stanoxa 30mg ed 6-12 (30 mg styknie mysle- wiecej nie chce dygac)
Co wy na to ? I ile stanox stoi pizz wiejskich za 10zl?
lepiej by bylo jakbys pociagnal wins 2-3 tyg dluzej od testo no i pozniej atakowal clen,
czyli enan 1-10
stan 6-12
z clenem nie mialem nigdy do czynienia , ani nikt ze znajomych ale poczytam, a tego stanoxa ile w blistrze jest ?
mysle ze lepiej 7-13 dac wins,
30 tablet,
4-5 blistrow stanoxu + 10 paczek prolki styknie ?