PDA

Zobacz pełną wersję : Deka + prolongatum + winstrol

GrubyXXL
16-05-09, 21:43
Witam,
mam 24 lata,moj staż to ok 6 lat z przerwami a od roku regularnie.Waga 84 kg , 183 cm . Lekki tłuszczyk. Jakis czas temu brałem metanabol i jeżeli chodzi o saa to nie mam innych doświadczeń. Na zimę planuję wieksze przyrosty zatem kuracja jaką rozpisałeś odpowiada mi najbardziej
1 - 10 tyg deka lub boldenon 200mg (E7D)
1 - 11 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
9 - 13 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg lub tabletki

Chciałbym wiedzieć czy to nie jest za mocny cykl ? Zależy mi na masie jakościowej i dobrym przyroście. Proszę o pomoc kogoś doświadczonego - jeżeli za mocny cykl to co proponujecie innego, i jeżeli chodzi o wszelkie osłony i odblokowania to co i jak.

Bardzo dziekuje za wszelka pomoc

lg team
17-05-09, 11:22
na teraz prop + winko koncowka clen + efa,

do zimy jeszcze daleko wiec nie musisz juz teraz planowac cyklu,

vold
17-05-09, 11:52
Jak najbardziej prop _+ wino, jak bardziej skomplikowany cykl , masa wysoka jakość itp., to:

1 - 9 tyg test enant
1 - 6 tyg npp
6 - 10 tyg wino , mogą być tabsy
6 - dalej efedryna (przed treningami z kofeiną)
11 - dalej clenbutertol

musisz się zdecydować jaki cykl i dobierzemy dawki, jeśli prop i wino to:

1 - 6 tyg prop
1 - 6 tyg wino
7 - dalej clenbuterol
przed treningami efedryna, ale nie dawał bym od począdku cyklu.

GrubyXXL
17-05-09, 12:49
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Zależało mi na fachowej poradzie. Bo na siłowni togłupot się można nasłuchać jedynie typu wal odrazu deke...
Wracając do tematu to zdecydowałbym sie na cykl z samym propionatem , winkiem i clenem. Teraz co do dawkowania to prop i wino co 2 dni, tak? Dużo kłucia :) Polecacie wino w strzałach ? Jeszcze jeżeli chodzi o resztę czyli odblok, osłony wszelkiego rodzaju (ginko itp) i dawki poprosiłbym o pomoc. Zapomniałbym co do efedryny czy jest taka ważna w tym cyklu? Bo moge mieć ciężko z dostępem.

Pozdrawiam

ht
17-05-09, 13:13
jesli nie masz dostepu to w aptece prubuj zakupic tussipect w tabsach. chyba juz na recepte ale moza w ktorej na ladne oczka ci pani sprzeda. prop z winem e2d. dawki sobie dobierz pod siebie. mysle ze propa 100 i wina 50mg bedzie akurat.

lg team
17-05-09, 14:04
potrzebna bo efektywniej bedzie ci wypalic fat skoro piszesz ze masz go troche...
poza tym dobry booster przed treningiem jak i w ciagu dnia zeby dobrze funkcjonowac...

vold
17-05-09, 14:17
Zgadzam sie z lg w 100%, efa w twoim przypadku to znakomity pomysł, nie dość że ładnie spali tłuszcz to jeszcze będziesz miał ładny pover na treningach, znakomite samopoczucie, przez co zwiększysz efektywność treningów.

wino proponuje 50mg jeśli injekcja, jak tabsy 30mg ed

prop od 100mg do 150mg co 2 dni, ale na począdku jechał bym po 100mg i zobaczył jak idzie.

.

GrubyXXL
17-05-09, 14:21
Dziekuje, co do osłon (ginko) i odblokowań to jak bedziecie mieli chwile.

Pozdrawiam

lg team
17-05-09, 17:09
na tym cyklu nie powinno nic sie wydarzyc,
na pct clom wysarczy w zupelnosci,

vold
17-05-09, 17:50
Też tak sądze że nie powinno się nic wydazyć ale dla pewności na gino w gotowości nolwadex, odblok clom i też nolwe można dodać do odbloku, jako osłone wątroby dał bym esseliwe lub essentiale forte.