Zobacz pełną wersję : MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL
Witam jak w twmacie mam takie pytanie czy wiecie cos o tych srodkach. Czy naprawde so bezpieczne i warte zinteresowania czy lepiej odrazu je odlozyc prosze piszcie. A moze ktos juz to przyjmowal prosze o kontakt
MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL
szkoda kasy moim zdaniem, chyba że nie chce Ci się jeść, bo zwiększa apetyt, poprawia gospodarke hormonalna i takie tam,
jak juz je masz to jedz, nic Ci sie nie stanie, są bezpieczne ale jak nie kupiłes jeszcze to sobie odpusc, takie moje zdanie.
Witam jak w twmacie mam takie pytanie czy wiecie cos o tych srodkach. Czy naprawde so bezpieczne i warte zinteresowania czy lepiej odrazu je odlozyc prosze piszcie. A moze ktos juz to przyjmowal prosze o kontakt
MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL
jak to powiedział kolega ze sklepu z odżywkami kupują to sprzedaję ;)
Nie kupywalem tego kupel to kupil i chce mi dac jedno opakowanie 30k zastanawiam sie czy sprobowac bo czy moze zajs obawa ze dojdzie od zablokowanie produkcji testosteronu przez moj organizm jak przy sterydach ???
Nie kupywalem tego kupel to kupil i chce mi dac jedno opakowanie 30k zastanawiam sie czy sprobowac bo czy moze zajs obawa ze dojdzie od zablokowanie produkcji testosteronu przez moj organizm jak przy sterydach ???
nie ma o tym mowy
to na 100% bezpieczne suple i na 90% nieudane...
Ok dzieki czyli niema obawy :) a czy mozna stosowac np z kreatyno ??
Biosterol zreszta tak samo jak jego krewny testosterol 250 to niewypały... szkoda 1 zł na to ;)