Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL

pawel1890
16-05-09, 21:10
Witam jak w twmacie mam takie pytanie czy wiecie cos o tych srodkach. Czy naprawde so bezpieczne i warte zinteresowania czy lepiej odrazu je odlozyc prosze piszcie. A moze ktos juz to przyjmowal prosze o kontakt
MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL

Sosna91
16-05-09, 21:14
szkoda kasy moim zdaniem, chyba że nie chce Ci się jeść, bo zwiększa apetyt, poprawia gospodarke hormonalna i takie tam,

jak juz je masz to jedz, nic Ci sie nie stanie, są bezpieczne ale jak nie kupiłes jeszcze to sobie odpusc, takie moje zdanie.

KowalX
16-05-09, 21:42
Witam jak w twmacie mam takie pytanie czy wiecie cos o tych srodkach. Czy naprawde so bezpieczne i warte zinteresowania czy lepiej odrazu je odlozyc prosze piszcie. A moze ktos juz to przyjmowal prosze o kontakt
MEGABOL Dibencozide czy BIOSTEROL a moze MEGABOL BIOSTEROL

jak to powiedział kolega ze sklepu z odżywkami kupują to sprzedaję ;)

pawel1890
17-05-09, 11:40
Nie kupywalem tego kupel to kupil i chce mi dac jedno opakowanie 30k zastanawiam sie czy sprobowac bo czy moze zajs obawa ze dojdzie od zablokowanie produkcji testosteronu przez moj organizm jak przy sterydach ???

tom
17-05-09, 11:44
Nie kupywalem tego kupel to kupil i chce mi dac jedno opakowanie 30k zastanawiam sie czy sprobowac bo czy moze zajs obawa ze dojdzie od zablokowanie produkcji testosteronu przez moj organizm jak przy sterydach ???

nie ma o tym mowy
to na 100% bezpieczne suple i na 90% nieudane...

pawel1890
17-05-09, 12:18
Ok dzieki czyli niema obawy :) a czy mozna stosowac np z kreatyno ??

michal_f
17-05-09, 12:21
Biosterol zreszta tak samo jak jego krewny testosterol 250 to niewypały... szkoda 1 zł na to ;)