Zobacz pełną wersję : Gainer protein shake
Siemka
W temacie geinerow jestem zielony i pragne sie was poradzic.Na oku mam ten wlasnie shake. Czy jest on odpowiedni.Przy cwiczeniuchcialbym uzupelnic sobie skladniki takie jak m.in. bialko. Czy warto sie w niego zaopatrzyc i czy cos do niego jeszcze dokupic. A moze polecicie cos innego?
w PL nowa firma, nie jest zły może być, ale sugeruje sie jego składem, bo osobiscie nie bralem, ale gainer jak gainer, jedzonko w proszki i tyla.
Temat przeniesiony do działu dla zielonych
Siemka
W temacie geinerow jestem zielony i pragne sie was poradzic.Na oku mam ten wlasnie shake. Czy jest on odpowiedni.Przy cwiczeniuchcialbym uzupelnic sobie skladniki takie jak m.in. bialko. Czy warto sie w niego zaopatrzyc i czy cos do niego jeszcze dokupic. A moze polecicie cos innego?
chcesz uzupełnić białko czy przytyć ,bo jeśli masz tendencję do tycia to nie radze wtedy lepiej czyste białko
Co to za firma bo jak dla mnie polowa amerykanskich gainerow tak sie nazywa??
Polecam machine man z activlaba z gainerow ale tez pytanie j.w.
Glownie chodzi mi o to,aby uzupelnic niedobro przed cwiczeniami.Chcialbym wzmocnic sile i poprawic rzezbe ciala
Glownie chodzi mi o to,aby uzupelnic niedobro przed cwiczeniami.Chcialbym wzmocnic sile i poprawic rzezbe ciala
więc czysty izolat serwatki + dieta
Wlasnie sobie sprawdzilem rozne izolaty i chcialbym sie dowiedziec jaki polecacie? Zeby nie byl drogi i zarazem dobry. Prosilbym rowniez o jakies porady jak go stosowac ,aby mi nie zaszkodzil.