Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gainer protein shake

krupek1
16-05-09, 21:07
Siemka
W temacie geinerow jestem zielony i pragne sie was poradzic.Na oku mam ten wlasnie shake. Czy jest on odpowiedni.Przy cwiczeniuchcialbym uzupelnic sobie skladniki takie jak m.in. bialko. Czy warto sie w niego zaopatrzyc i czy cos do niego jeszcze dokupic. A moze polecicie cos innego?

Sosna91
16-05-09, 21:11
w PL nowa firma, nie jest zły może być, ale sugeruje sie jego składem, bo osobiscie nie bralem, ale gainer jak gainer, jedzonko w proszki i tyla.

007
16-05-09, 21:38
Temat przeniesiony do działu dla zielonych

KowalX
16-05-09, 21:40
Siemka
W temacie geinerow jestem zielony i pragne sie was poradzic.Na oku mam ten wlasnie shake. Czy jest on odpowiedni.Przy cwiczeniuchcialbym uzupelnic sobie skladniki takie jak m.in. bialko. Czy warto sie w niego zaopatrzyc i czy cos do niego jeszcze dokupic. A moze polecicie cos innego?

chcesz uzupełnić białko czy przytyć ,bo jeśli masz tendencję do tycia to nie radze wtedy lepiej czyste białko

Symu
17-05-09, 11:00
Co to za firma bo jak dla mnie polowa amerykanskich gainerow tak sie nazywa??

Polecam machine man z activlaba z gainerow ale tez pytanie j.w.

krupek1
17-05-09, 14:08
Glownie chodzi mi o to,aby uzupelnic niedobro przed cwiczeniami.Chcialbym wzmocnic sile i poprawic rzezbe ciala

KowalX
17-05-09, 14:45
Glownie chodzi mi o to,aby uzupelnic niedobro przed cwiczeniami.Chcialbym wzmocnic sile i poprawic rzezbe ciala

więc czysty izolat serwatki + dieta

krupek1
17-05-09, 16:44
Wlasnie sobie sprawdzilem rozne izolaty i chcialbym sie dowiedziec jaki polecacie? Zeby nie byl drogi i zarazem dobry. Prosilbym rowniez o jakies porady jak go stosowac ,aby mi nie zaszkodzil.