PDA

Zobacz pełną wersję : Animal Test-Pytanie dotyczące owego produktu

Maxi90
15-05-09, 22:31
Witam,
mam pytanko dla kogos kto sie orientuje w tym temacie.Chciałem sie dowiedziec w jakim wieku i po jakim stazu na siłowni mozna go brac.Jaka diete zaczac stosowac(najlepiej jakby ktos mi rozpisal ta diete[co mam jesc na sniadanie obiad kolacje i posilki pomiedzy wymienionymi wczesniej]).
Wczesniejsze przebyte cykle to 2x Storm + Shock Theraphy choc duzo z nimi nie osiagnałem(w sumie chyba z wlasnej winy bo brak diety i imprezy co weekend:lol:) i planowałem wziac teraz Testa.Moj staż na siłowni to ok 2 lata z przerwami wakacyjnymi i przez kolejne ok. 1,5 roku bez przerwy czyli w sumie 3,5 roku.trening ostatnio 4-5 razy w tygodniu.Moj wiek to 18(prawie 19 lat) 179 wzrost i ok 83 kg wagi(dawno sie nie wazylem ale raczej waga jest taka sama od tych ok 3 miesiecy kiedy to ostatni raz sie wazylem:lol:) prosilbym o jakies dobre porady jak dawkowac,czy w ogole moge zaczac go brac itp.I czy to ma jakis duzy wplyw na watrobe,żołądek czy np cisnienie lub serce(bo niestety pale papierochy:cry: ale chcialbym to rzucic ale np biorac storma czasami zdazało mi sie ze zakreciło mi sie w glowie).Kto sie na tym zna prosiłbym o przedstawienie mi tego:)z góry dzieki:)

Maxi90
16-05-09, 14:13
Pomoze mi ktos?

Sosna91
16-05-09, 14:20
pewnie nikt CI nie odpisał bo Tobie też sie nie chce poszukać tego co juz jest na forum.

zacznijmy od żarcia, sam widzisz bez tego nic nie idzie, wejdz w dział dieta są tam gotowe przykładowe diety na określoną wage. zacznij ją stosować,

treningi.

"4-5x w tygodniu" to 4 czy 5? bo chyba ćwiczysz z planem? klata bić co drugi dzien?

wejdz w dział trening i znajdz sobie jakieś plan treingowe 3-4dniowy

skutki uboczne są po witaminie C ale czy będą odczuwalne zależy od organizmu, jesli nie masz niewydolności nerek czy jeszcze czegos to ewentualnie sraczke możesz mieć,

fajki rzuć choć bez pośrednio na odżywki chyba nie wpływają.

według mnie zacząłeś od dośc mocnych.

brałeś kiedyś jabłczan albo mono?

Maxi90
16-05-09, 15:03
4 dni to trening typowy na wszystkie partie górne a czasami w 5 dzien robie nogi jak mi sie chce.klata raz w tyg plecy tak samo barki tak samo biceps triceps przedramie tez raz w tyg. pierwsza kreatyne jaka brałem to extreme cratine z Inco Sporu.potem zakupilem sobie storma z shockiem a tak poza tym nic wiecej nie jadlem...

grzechu-82
16-05-09, 19:18
Moim zdaniem jeszcze za wcześnie na suple typu animal test. Jesteś troszeczke za młody i nie wykorzystasz w pełni potencjału tego typu środków, za rok czy lepiej dwa będą działać lepiej. Poza tym są lepsze i skuteczniejsze rzeczy od animalTEST

Maxi90
16-05-09, 23:45
nie wykorzystasz w pełni potencjału tego typu środków, za rok czy lepiej dwa będą działać lepiej

Nie rozumiem za bardzo...za rok czy dwa cos sie zmieni w moim organizmie?(sory ale nie uwazalo sie na lekcjach biologi wiec mozesz mnie olsnic?:lol:)i dlaczego nie wykorzystam tego w pełni?(nie zrozum mnie tutaj zle..poprostu pytam a nie ze nabijam sie z tego co mowisz bo moze masz racje tylko chcialbym wiedziec dlaczego)

jarecki19872
18-05-09, 23:37
w tym wieku Twoje jajka same produkuja wystarczajaca ilosc testosteronu
Test jest dla ludzi od 21-22
Jak juz chcesz buzer tescia to na poczatek zakup Erekton z olimpa.
Tylko uwazaj bo zbankrutujesz na gumkach;p