Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta do sprawdzenia !

tomekleon1991
15-05-09, 20:20
Witam ! a więc zaczne postanowiłem zrobić dietę i zrobić ją przez cały czerwiec by zobaczyć jakie rezultaty mi ona przyniesie.

Wiek 18
Waga: 69
Wzrost : 180

Rano 7:00
Śniadanie

Płatki kukurydziane z 300 ml mleka
3 kanapki z szynką

Godziny szolne 8-15

Kanapki

15.30 - Obiad

16- trening

od razu po treningu - Jogurt pitny

17.30 - gainer 737 , pierś z kurczaka , ryż

19.00 twaróg, jajecznica

20.30 - kolacja

pomóżcie bo nie wiem jak co ułożyć

Rokr91
15-05-09, 20:31
Nie lepiej było sobie poszukać jakiegoś gotowca pod Twoje zapotrzebowanie kaloryczne? :)

007
15-05-09, 20:47
No ,słabiutko ;)

W każdym posiłku białko zwierzęce,ryżu też trzeba trochę :P

Zobacz w podwieszonych podstawy ;)

Vesto43
16-05-09, 00:33
Nie polecam mieszania potraw mięsnych z nabiałem a zwłaszcza mlekiem, zajadając się szyneczką zaraz po płatkach śniadaniowych z mlekiem, szyneczka będzie "czekała" na swoją kolej w trawieniu. A znając życie szyneczke kupujesz w supermarkecie więc jest ona wątpliwego pochodzenia i nienajlepszej jakości i niezbyt świeża. Czasami może to obfitować bólami brzucha u wrażliwych osób lub mdłościami. Gdy byłem małym brzdącem mój żołądek bardzo szybko trawił więc taka szyneczka po mleku mi nieszkodziła... ale teraz jest inaczej niestety.

Układanie własnej diety wymaga nie małej wiedzy i poświęcenia dużej ilości czasu.
Jeśli koniecznie chcesz sam układać zapoznaj się z tematem do którego linka podaje niżej, gdyż od niego najlepiej zacząć.

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=391

wojtas3
16-05-09, 09:40
obiad kolacja godziny szkolne co to ma być? opisał byś dietę a nie podałeś parę posiłków