Zobacz pełną wersję : [Redukcja]Co jeść po treningu aerobowym?
Witam serdecznie!
Tak jak w temacie chciałbym się Was poradzić co spożywać po treningu aerobowym? :) Jestem na redukcji i chciałbym wiedzieć co jeść - po aerobach jem ostatni posiłek!
Mam nadzieję, że pomożecie ;)
Pozdrawiam, Maciek!
Witam serdecznie!
Tak jak w temacie chciałbym się Was poradzić co spożywać po treningu aerobowym? :) Jestem na redukcji i chciałbym wiedzieć co jeść - po aerobach jem ostatni posiłek!
Mam nadzieję, że pomożecie ;)
Pozdrawiam, Maciek!
a ćwiczysz siłowo czy tylko areoby i jakie dystanse biegasz?
ogólnie to spożywaj białka i węglowodany
biegasz wieczorem ?? jak tak to cos co ma duzo bialka i malo weglowodanow, bo przed snem wiadomo mniej
jak biegasz rano to pelnwoartosciowy posilek B-W
jesli to ostatni posiłek to wiadomo cos na nocny katabolizm cyli cos co organizm długo ogarnia.serek wiejski,albo twaróg np z sokiem albo dżemem dla smaku żadnych węgli bo to ci sie odłoży na brzuchu.ale dobrze bedzie jak węgle spożyjesz ok 30-40min przed biegiem.na noc samo białko i to wolno strawne.
Robię same aeroby narazie bez ćwiczeń siłowych. Co do pory biegania to tak ok. godz. 17. Do tej pory wcinałem serek wiejski bądź musli :)
Robię same aeroby narazie bez ćwiczeń siłowych. Co do pory biegania to tak ok. godz. 17. Do tej pory wcinałem serek wiejski bądź musli :)
spożywaj również trochę węglowodanów ,bo bez tego białko się nie wchłonie...
spożywaj również trochę węglowodanów ,bo bez tego białko się nie wchłonie...
A co konkretniej polecasz? :)
A co konkretniej polecasz? :)
makaron(cienki szybciej trawisz),ryż,czerwona fasolka,węglowodany masz prawie wszędzie po lub w postaci odżywki...