Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Redukcja]Co jeść po treningu aerobowym?

BigMac
15-05-09, 17:19
Witam serdecznie!

Tak jak w temacie chciałbym się Was poradzić co spożywać po treningu aerobowym? :) Jestem na redukcji i chciałbym wiedzieć co jeść - po aerobach jem ostatni posiłek!

Mam nadzieję, że pomożecie ;)
Pozdrawiam, Maciek!

KowalX
15-05-09, 18:09
Witam serdecznie!

Tak jak w temacie chciałbym się Was poradzić co spożywać po treningu aerobowym? :) Jestem na redukcji i chciałbym wiedzieć co jeść - po aerobach jem ostatni posiłek!

Mam nadzieję, że pomożecie ;)
Pozdrawiam, Maciek!

a ćwiczysz siłowo czy tylko areoby i jakie dystanse biegasz?
ogólnie to spożywaj białka i węglowodany

klocur
15-05-09, 18:23
biegasz wieczorem ?? jak tak to cos co ma duzo bialka i malo weglowodanow, bo przed snem wiadomo mniej
jak biegasz rano to pelnwoartosciowy posilek B-W

Micek185
15-05-09, 19:02
jesli to ostatni posiłek to wiadomo cos na nocny katabolizm cyli cos co organizm długo ogarnia.serek wiejski,albo twaróg np z sokiem albo dżemem dla smaku żadnych węgli bo to ci sie odłoży na brzuchu.ale dobrze bedzie jak węgle spożyjesz ok 30-40min przed biegiem.na noc samo białko i to wolno strawne.

BigMac
16-05-09, 00:34
Robię same aeroby narazie bez ćwiczeń siłowych. Co do pory biegania to tak ok. godz. 17. Do tej pory wcinałem serek wiejski bądź musli :)

KowalX
16-05-09, 00:42
Robię same aeroby narazie bez ćwiczeń siłowych. Co do pory biegania to tak ok. godz. 17. Do tej pory wcinałem serek wiejski bądź musli :)

spożywaj również trochę węglowodanów ,bo bez tego białko się nie wchłonie...

BigMac
20-05-09, 15:44
spożywaj również trochę węglowodanów ,bo bez tego białko się nie wchłonie...

A co konkretniej polecasz? :)

wojtus93
20-05-09, 15:49
jajecznica bez zółdka

KowalX
20-05-09, 16:23
A co konkretniej polecasz? :)

makaron(cienki szybciej trawisz),ryż,czerwona fasolka,węglowodany masz prawie wszędzie po lub w postaci odżywki...