Zobacz pełną wersję : odblok po paru miesiącach??
witam... mam 18 lat... pare miesiecy temu kumpel namówił mnie na omke... wziołem 1 strzała i na nim skończyłem bo po kilku dniach wyskoczyły mi pryszcze... zauważyłem ze moje jadra sie zmniejszyły... czy teraz, po kilku mieisącach da sie cos z tym zrobic zeby miały swoja normalna wielkosc? niech wypowie sie ktos doswiadczony...
dominator875
15-05-09, 10:50
jedna z najglupszych wypowiedzi jakie przeczytalem na tym forum...ide sie posmiac
To musisz sobie dokupic jeszcze 2 shoty ,i po jednym w jadro prawe i lewe zaaplikujesz,i bedzie git.hehehe
witam... mam 18 lat... pare miesiecy temu kumpel namówił mnie na omke... wziołem 1 strzała i na nim skończyłem bo po kilku dniach wyskoczyły mi pryszcze... zauważyłem ze moje jadra sie zmniejszyły... czy teraz, po kilku mieisącach da sie cos z tym zrobic zeby miały swoja normalna wielkosc? niech wypowie sie ktos doswiadczony...
jaja se robisz? po jednym to ci żaden odblok nie potrzebny.
o koleś to chyba ty 18 lat nie masz ^^ po jednym strzale nic się nie stanie
18 lat i juz omka ?? no ludzie prosze was to jest bezesnsu niedlugo bedziecie dawac omke 10 latka ?? idz do tego kto Ci to sprzedal i niech Ci pomoze . Najpierw zadaje sie pytania pozniej sie zastanawia pozniej czeka sie miesiac znowu sie zastanawia i dopiero idzie sie do dillera i dopiero po tych czynnosciach mozna zaczynac cykl ...
KABARET panowie widze,ale mam pytanie np po tej omie dajmy,jaki jest max czas na odblok????czy np po 2 mies jest sens brac odblok????z ciekawosci pytam
Najpierw zadaje sie pytania pozniej sie zastanawia pozniej czeka sie miesiac znowu sie zastanawia i dopiero idzie sie do dillera i dopiero po tych czynnosciach mozna zaczynac cykl ...
Przed tymi czynnościami trzeba wziąć odblok... mózgu... -.-
nom bo miałem ostatnio cykla z metki i propa i wszamałem 15tabl cloma,teraz tak mysle czy to nie za mało??mineły dwa tyg od tego odbloku,ale na propa mysle 15 starczy??co myslicie
fallenursus
15-05-09, 21:12
A np 2 miechy po cyklu z omy to juz organizm sam sie odblokuje albo jest w trakcie samoczynnego odbloku wiec branie cloma nie ma sensu
ewentualnie niektorzy zalecaja terapeutycznie propa jesli pyta nie podaje
to zalezy od organizmu tak naprawde. a nie lepiej ''terapeutycznie'':) proviron?
a jak sie nie odblokuje sam po tak dlugim czasie to walnac hcg i normalny odblok clomem. wtedy sa dosc duze szanse na poprawny odblok.