Zobacz pełną wersję : Anapolon
Witam
Zakupiłem sobie anapolon 50mg tab.
jak jest lepiej go przyjmowac między posiłkami czy przed treningiem i po treningu
z góry dzięki
pozdr
Bedziesz brac Solo ? Jesli tak to odrazu Ci mowie , ze Ci sie opłaca .
Najlepiej połaczyc z Propem .
ie będe brał solo
1-4tyg anapolon
1-9tyg deca
1-10tyg enan
7-12tyg winko
fallenursus
15-05-09, 20:09
juz byl taki temat.
jakie stawki?
co na odblok
waga?
bf%?
wiek!?
staz...?:evil:
waga?
bf%?
wiek!?
staz...?:evil:[/QUOTE]
jak byś był taki sprytny to w profilu masz wszystko napisane :pray:
Ogarnij sie zakładasz temat to wypełnij Ankiete ;]
hahahahahaha kurwa ten anapolon cie zabije wogóle jakie obwody hehe powienieneś bana dostać jebany sezonowcu
*TERRORBLADE*
16-05-09, 00:18
Skajłoker prawde gada ... z taka wagą wnioskuje ,że się opierd.alasz na trenningach :(
Zadbaj o Koryto ... nie ma sensu Ci odradzać i tak wejdziesz na cykl na moje ;) --> wkońcu lato idzie ...
A poprzedni cykl jak wygladał ?
skajłoker ! ty powinieneś dostać bana za wulgarne wyrażanie sie na forum ! widze że nie można tutaj sie pytać o rade bo znajdzie sie jakiś .... który od razu wyjedza z takimi tekstami , a cykl polecił mi dobry znajomy co wie coś na ten temat , więc sie go słucham , a ty skajłoker powinieneś troche zmądrzeć forum jest po to żeby komuś coś doradzić a jak coś robi żle , to powiedzieć mu NORMALNIE ! jak było by lepiej jakie dawki , z czym mieszać. więc sie zastanów co piszesz !!
*TERRORBLADE* moze i gada prawde ale poco odrazu jedzie z takimi tekstami nie lepiej by było doradzić coś zamiast drzeć morde no kogos
poprzedni cykl to był
1-10tyg okma
1-10tyg deca grecka
6-11tyg teśc enan
odblok clomid
Troche racji chłopaki mają. Waga malutka patrzac na twoj poprzedni cykl. Podejrzewam ze wysrałes go do kibla. Jaka była waga przed poprzednim cyklem?
chłopaku jak widze twój temat to tu się nie da normalnie doradzać zreszta takich bez\sensownych tematów w tym dziale to jakieś 70% do wakacji został miesiąc no to metka za dużo nie zdziała co??trzeba sobie coś mocniejszego zaaplikować heh czytałem o tym anapolonie podobno 10kg masy idzie na miecha Zresztą nie kwalfikujesz się na taki środek bo to jest tylko dla wyjadaczy a nie sezonowców
przed poprzednim cyklem miałem 60kg a teraz mam 73 kg
skajłoker, nie umiesz używać normalnych słów?, obrażanie innych jest karane!!!
poprawie sie heh dziwie sie ze nie zamkłeś tego tematu jeszcze
*TERRORBLADE*
16-05-09, 13:48
wypadało by gościowi pomóc ... ale na moje anapolon za mocny jak na niego w tej chwili.
Myslałeś nad inną kombinacja?
od tego jest moderator któy woli mnie upominac niż pomóc:)
Oddaj zpowrotem anapolon dla Ciebie jest zasilny. Zostan przytym co masz oprocz tego. Tylko nie napisałes ile tam tego masz.
antka 42tab
20 teścia
12 bolda
10 winka
Troche za wczas na anapolon.
1-10 bold 200mg co 7d, 1-10 test 200mg co 5d, 9-13 wino 50mg co 3d
Bez Urazy....patrzac na profil to smiech na sali...zebys sie za taki cykl bral... koledzy ktorzy cwicza bez koksu maja lepsze wymiary i osiagi... nie szkoda Ci zdrowia na 2 miesiace??? przez ktore i tak zlecisz pewnie??? Pomysl bo do poki nic Ci nie jest, myslisz a co tam....taki cykl... ale pozniej juz jest inaczej ,organizm czlowieka nie jest niezniszczalny... znajac zycie pewnie nawet nie masz dobrych oslonek , supli, nie wspomne juz o diecie... (jak sie myle to sorry) Zastanow sie dobrze , jak juz to przygotuj sie dobrze i Antoniego odstaw na bok.
Nie ma o czym tu juz pisac. Niech schowa do szafki antka i dokupi wina.