Zobacz pełną wersję : Anabolic Xtreme Mass FX
chris123456
13-05-09, 23:10
widzialem na allegro wlasnie ten produkt :
http://www.allegro.pl/item632372433_mass_fx_anabolic_xtreme_tylko_u_nas. html
i mam pytanie czy to ryje wotrobe ( czy potrzebuje na to jakies oslonki na watrobe jak tak to jakie) czy trzeba po tym tzw. odblok ?
myslalem zeby zrobic jakis cykl na tym ale czy warto. jestem poczatkujacy
nie ten temat bo na allegro saa nie kupisz raczej
fallenursus
14-05-09, 00:56
mass fx najlepiej polaczyc z haladrolx2 na 8 tygodni,
najlepszy stack niehormonalny jaki kiedykolwiek uzywalem.
bralem go 2x:smile:
oczywiscie im starszy jestes tym lepiej to na ciebie zadziala.
Nie ten dział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pakerek001122
14-05-09, 13:56
nie ten temat bo na allegro saa nie kupisz raczej
Ale mozesz kupic cos na bazie sterydow np tesosterol 250 i biosterol. Bralem to i bylem zadowolony.
Ale mozesz kupic cos na bazie sterydow np tesosterol 250 i biosterol. Bralem to i bylem zadowolony.
testosterol i biosterol na bazie sterydow i byles zadowolony ?? nic w tym zdaniu nie jest chyba prawda ;) po 1 nie jest (chyba) na bazie sterydow a po 2 to raczej nie dziala ... bralem testosterol 250 bo dostalem za free i nie dziala !! takze nie wiem jk na Ciebie zadzialalo ?
Pakerek001122
14-05-09, 14:36
Mniejsze zmecznie podczas treningu, wieksza sila, masa podskoczyla o 2 kg w ciagu miesiaca. A jakie dawki brales tak jak pisalo na opakowaniu?? <hah> ja bralem dziennie 4 tego i 4 tego...
Ja proponuje zmienić dział!!!
Nie ma to nic wspólnego z dopingiem!
Mniejsze zmecznie podczas treningu, wieksza sila, masa podskoczyla o 2 kg w ciagu miesiaca. A jakie dawki brales tak jak pisalo na opakowaniu?? <hah> ja bralem dziennie 4 tego i 4 tego...
bralesm tak jak pisalo na opakowaniu a gdy nic to nie dawalo zwiekszylem do 3 tabletek ale dalej lipa ;/ ale moze przez to ze bralem sam testosterol a biosterolu nie bralem ;) ALe ogolnie wiekszosc osob powie ze te specyfiki nie dzialaja !! moe na Ciebie wyjatkowo zadzialaly a moze te 2 kg to dzieki dobrej diecie a nie tym suplom ;)
Pakerek001122
14-05-09, 20:16
wszystko mozliwe dobra nie piszemy bo volde sie wkurza ;D
chris123456
14-05-09, 20:29
prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu
załóż w odpowiednim dziale ja zamykam.