Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kuracja deki z winstrolem na poczatek

asiorex111
13-05-09, 15:29
Witam
Mam większy problem z moja kuracja. Pisze poniewaz u nas na siłownii jest bardzo duzo osob i kazdy ma inne zdanie na temat dawkowania i kuracji. Od poczatku chcialem zaczac od tego ze na silownie chodze 2 lata mam 21 lat 180cm wzrostu i waze 92 kg. Na poczatek kupilem sobie winstrol i testosteron cypionate z , obaj z british dragona. Kupilem 20 ml po 10 ml w jednej tubce. Koncze wlasnie brac obie te tubki i chyba okazalo sie ze dostalem wala. Teraz dokupilem dosbie 20 strzalow deki i czekam na 10 strzalow wina z zambona. dEKE JUZ mam. Mam jeszcze 13 strzalow tych 2 ml w niebieskich opakowaniach greckiej i 6 deka durabolinki 1 ml . A na wino czekam. Narazie przyjalem 4 strzaly deki co 3 dzien ale mam zamiar zwiekszyc dawke i walic je co drugi dzien razem , tak samo jak wino. Czy to dobry pomysl?
I czy ktos by mi mogl napsiac co mam kupic do odbloka i kiedy go wziasc po ostatnim dniu kuracji.?
z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Rynju
13-05-09, 17:01
niezly masz rozpizdziaj w organizmie, dodajesz co chcesz. Myslisz - nie idzie, znaczy ze fake, wiec dokladam co innego. teraz deke bez testo walisz. Czemu nie pomysales o odbloku zanim kupiles ? Czekasz na wino, a czemu nei czekasz na clomid, hcg

ht
13-05-09, 17:06
deki niema potrzeby ladowac co drugi dzien. jak masz legit deczke to cie ladnie przyblokuje. tesciu do deki to mus.

vold
13-05-09, 18:45
Pojęcie o dopingu zerowe,

deca baz testo odpada,

nie powiem mogles miec walka , był okres że british w kazdym flakonie miał to samo tylko nalepy inne, tak że w sumie nie wiadomo co, ale to nie świadczy że ty miałeś bubel.

deca to długi estr mozna bić nawet raz na tydzien a więcej niż 2 razy jest całkiem zbyteczne,

taki cykl mniejwiecej powinien wygladac tak:

1 - 8 tyg deca
1 - 9 tyg test enant
6 - 11 tyg wino
co do dwaek to można coś pomyśleć,

po pierwsze poczytaj posty podwieszone, masz tam po jakim czasie robi się odblok, np po decy clomid podajesz po 3 tyg a nie na drugi dzień,

nie rób cykli bez mózgu bo efekty będą znikime a stracisz zdrowie,

.

fallenursus
13-05-09, 18:53
no wkoncu mi kamien z serca spadl.bo jakby ktos sie odezwal ze deke bez tescia mozna walic to chyba jednak bym sie dorobil tej zyly----na czole!:twisted:
Rynju bravo co do hcg!

a tak pozatem to ten cykl kolegi to jakis belkot :):lol: pewno zapomnial ze m usi jesc....

Rynju
13-05-09, 18:58
testo i hcg pierwsze co mi przyszlo do glowy bo nie moze byc deka solo, no i nie moze byc odblok jak do 100 mety przy takim jechaniu organizmu

asiorex111
14-05-09, 17:08
Ale chodzi o to ze wino napewno bylo wałem poniewaz trzymalem diete i cwiczylem i to nie mozliwe zeby przez miesiac nie bylo efektow po takiej dawce.... Dlatego dokupilem sobie deke... Odblok kupie kiedy bedzie konczcyc sie deka...

vold
14-05-09, 19:30
To jest właśnie głupie myślenie, to mi nic nie dało to kupie co innego, i tą decą załatwisz się na amen, zrób cykl z głową bo nigdy nie będziesz miał efektów.