PDA

Zobacz pełną wersję : GB 6000 +Nitrobolon II-zalanie po cyklu ??

michall35
12-05-09, 12:02
Witam pare miesięcy temu miałem cykł GB 600 4 kg + Nitrobolon II ale dopiero teraz mam czas by opisać dziwne efekty po cyklu. Niby wszystko ok siła poszla na + ale zauważyłem również ze zalało mnie trochę -na brzuchu fałdki przy zginaniu są widoczne itp. Niebyłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze mam :Typ ektomorficzny .
Dlaczego tak się stało ??
I teraz czeka mnie trudna droga gubienia tłuszczu :P , redukcja odpada bo waże 62 kg przy 170 cm :(

Punisher
12-05-09, 12:07
JAki masz bilans kaloryczny? Jak dawkowałeś GB?

Sosna91
12-05-09, 18:47
Tak to jest jak sie zamiast żarcia je gowniane GB 6000, dużo cukrów wiec sie nie dziw.

LeBron23LBJ
13-05-09, 19:48
j.w. ten twoj cykl to byl tak naprawde nitrobolon II plus CARBO, gain bolic to jak carbo, śladowe ilosci bialka, jak mozna takie cos sprzedawac? Na dodatek wysokie IG, po prostu cukier, nie dziw sie ze cie zalało

Vesto43
13-05-09, 22:29
Coś za słabo trenowałeś i za dużo GB jadłeś.
Troche mnie postraszyliście tą opinią o GB 6000 bo kupiłem tego 5 kilo a zostało mi z tego 3 kg więc jeszcze sporo do zjedzenia.
Przyznam szczerze że zaczynając ćwiczenia jechałem równo dieta i gainer i ćwiczenia (takie domatorskie) niedawno mnie oponka mała na brzuchu zmartwiła więc zmieniłem trening na obwodówkę i tłuszczyku ubywa.
Z racji że u mnie z kasą cieniutko to te 5 kilo na 6 tygodni rozplanowałem a to wychodzi 120g dziennie więc podzieliłem sobie tak: w dni nietreningowe 60g(na 2 porcje 1,5h po uboższym w węgle posiłku) a w dni treningowe 180g (60g po śniadaniu, 60g po II śniadaniu, i 60g po treningu.
2 treningi temu wydoliłem 2 obwody dziś spróbuje 3 zrobić.

michall mógłbyś jeszcze napisać ile KG ci na tym cyklu przybyło?