Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co po treningu? Torrent?

Speedie
11-05-09, 21:36
Jakie suplementy bierzecie i tym samym możecie zaproponować i polecić po treningu?
Ostatnio interesuje mnie ten temat i chciałabym też przeczytać opinie, plus - dowiedzieć się który najlepszy i dlaczego. Ostatnio czytałam o nowym produkcie - Torrencie Universala na HellHoundzie podobno skraca czas regeneracji po treningu, zwiększa siłę i masę mięśni plus dostarcza aminokwasów oraz uzupełnia dietę w hydrolizaty białek serwatki oraz zaawansowany kompleks węglowodanów - czyli kategoria gainerów
Czy ktoś brał już coś podobnego? a najlepiej ten konkretny produkt? Co o nim myślicie? Warto dodać do swojego "zestawu odżywek i suplementów" produkty suplementacji potreningowej? Czy efekty będą wyraźne i widoczne?
Pozdrawiam

mały huba
11-05-09, 22:22
Up your mass

KowalX
11-05-09, 22:24
polecam "uTorrent" w google znajdziesz ;p

dominator875
11-05-09, 22:49
po treningu polecam Bcaa,glutamine i gainera

fallenursus
12-05-09, 02:02
Jakie suplementy bierzecie i tym samym możecie zaproponować i polecić po treningu?
Ostatnio interesuje mnie ten temat i chciałabym też przeczytać opinie, plus - dowiedzieć się który najlepszy i dlaczego. Ostatnio czytałam o nowym produkcie - Torrencie Universala na HellHoundzie podobno skraca czas regeneracji po treningu, zwiększa siłę i masę mięśni plus dostarcza aminokwasów oraz uzupełnia dietę w hydrolizaty białek serwatki oraz zaawansowany kompleks węglowodanów - czyli kategoria gainerów
Czy ktoś brał już coś podobnego? a najlepiej ten konkretny produkt? Co o nim myślicie? Warto dodać do swojego "zestawu odżywek i suplementów" produkty suplementacji potreningowej? Czy efekty będą wyraźne i widoczne?
Pozdrawiam
torrent,anabolic window, czy anator wszystkie te produkty sa nazywane jako pwo drink. Post WorkOut.czy po cwiczeniach, to nie sa zadne gejnery.:)mozna o wiele taniej i samemu zrobic taki szejk.Zalezy co Ty wogole robisz. jesli masa- to nawet takie cos jest zbyteczne.wystarczy ci 30gr serwatki zaraz po treningu+ kanapka z maslem orzechowym i bananem..Jesli rzezbisz to sama serwatka po treningu+bcaa.45min-1h puizniej normalny posilek.
jesli wybieresz torrenta to nie wiem czy juz robia inny smak jak wisniowy:)nawet smakuje, mialem sample'a? taka mala jednorazowke :)