Zobacz pełną wersję : Co dalej
Witam mam pytanie co dalej po testosteronie i winstrolu aby były jakieś większe efekty mam 26 lat ukończyłem drugi cykl sterydowy ćwiczyłem dwa lata wtedy rozpoczełem pierwszy cykl metka 200,testosteron jakieś 20 strzałów i pięć strzałów winstrola potem przerwa w ćwiczeniach 4 lata następnie rok ćwiczeń i 25 strzałów teski i 20 strzałów winstrola 180 cm wzrostu 44 cm biceps 114 cm klata i 98kg wagi mam plan na zime walnąć kolejny cykl ale z czegoś co by dało jakiś lepszy efekt co proponujecie?
okresl cel cyklu:
P.S brales odblok ?
ooo chlopie to nei mamy o czym rozmawiac , nie bede Ci nic rozpisywał i prosze Ig , vold i fallen nie rozpisujcie nic autorowi , jak nie wie dlaczego brac odblok to niech nei zabiera sie za saa. Zrobi sobie krzywde i bedziemy mieli go na sumieniu.
to mi z łaski swojej napiszcie co to jest i po co to brać ?
odblok , clomid nolvadex hcg. np opisze Ci po co jest w skrocie HCG , jak zmniejsza Ci sie jadra to poprostu bierzesz to aby wrocily do normy.
Myslisz ze jak ladujesz w siebie hormony(teścia itp) to nie potrzebujesz tzn. uzupelniaczy aby wyrownac poziom testo w organizmie aby pomoc zeby ogranizm wytwarzal swoj testo ?( w sumei tak to nazywa moj trener).
Poczytaj w necie clomid nolvadex i hcg zobaczysz po co to jest nie bede tutaj Ci pisal wszystkiego o co chodzi.
BTW . Idz do lekarza jak chcesz miec dzieci.
patryk1336
11-05-09, 20:21
haha odblokowanie organizmu poniewaz saa blokuje wytwarzanie wlasnego testosteronu i trzeba pomuc gospodarce dojsc do siebie i słuzy do tego przedewszystkim clomid nolvatex
myślałem że jądra same dochodzą do siebie ale nigdy z nikim konkretnym o tym nie rozmawiałem dziecko już mam raczej więcej mieć nie chcemy:) a czy oprócz tego to wpływa na jakieś inne narządy?, na wątrobę osłone brałem cały czas- i jeszcze jedno te specyfiki to z kąt brać z apteki na recepte czy nie ? i czym mi grozi nie stosowanie tego odbloku
na recepte , najlepiej zagadaj do dillera u ktorego kupujesz :].
tak mozesz miec problemy np przy dece w penisem i tam takie rzeczy wszystko zalezy od tego co bierzesz w jakich dawkach i ile . To jest gra w rosyjska rulletke jak to napisal fallen.
Tak jądra dochodza do siebie same , lecz po dlugim czasie , hcg nie jest az tak drogie zeby czekac 6-12 miesiecy az dojdzie do normalnego skutku.
Nigdy nie mow nigdy moze jendak bedziesz chcial miec drugie dziecko i co ?
no dobra to już mniej więcej wiem niedawno skończyłem cykl jak już pisałem 25 strzałów teski i 20 winstrola to co mam kupić i ile tego wziąć i jak brać, poza tym dzięki wszystkim za rady.
a i jeszcze jedno czyli jak rozumie odblok pomaga tylko na jądra i rzeczy z tym związane pytam żeby mieć pewność że wszystko dobrze zrozumiałem