Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : przczep

mlody1144
11-05-09, 17:49
mam zerwany przyczep miesniowy gdzies tam w gornej czesci kregoslupa pomiedzy lopatkami no i nie macham juz tydzien co z tym robic??

KowalX
11-05-09, 17:54
mam zerwany przyczep miesniowy gdzies tam w gornej czesci kregoslupa pomiedzy lopatkami no i nie macham juz tydzien co z tym robic??

no jak co idź do lekarza,najlepiej sportowego ;)

pey
11-05-09, 18:33
sorry stary, ale to wygląda tak, jakbyś napisał: "mam złamaną nogę, kopę piłke juz tydzień" - bez obrazy, ale dla nas to jest jasne, że kręgosłup to po sercu podstawa organizmu więc my Cię nie wyleczymy i nie doradzimy.

mlody1144
12-05-09, 21:10
nie no starsza tam jakas pielegniarka i mowila zeby nie cwiczyc bo to bedzie przyczep miesniowy

Anaboliczny Koks
13-05-09, 07:52
Od kiedy pielęgniarka specjalizuje się w dziedzinie Chirurgi ? Hmm... Myślałem ,że jest od robienia zastrzyków . A co do kręgosłupa nie ma żartów ,się okaże ,że to coś innego i będziesz zapierdalał resztę życia na wózku.

lovelas69
13-05-09, 11:56
Hmm... Myślałem ,że jest od robienia zastrzyków.

to jesteś w błędzie.... to jest właśnie typowe głupie myślenie Polaka, który nie docenia tego zawodu... ale tylko u nas jest tak zaściankowo

KowalX
13-05-09, 13:53
Myślałem ,że jest od robienia zastrzyków .

1.tak,niektórzy lekarze nie potrafią robić zastrzyków antybiotykowych i robią to za nie pielęgniarki chociaż nie one są od tego...

2.Stary to co napisałeś jest obraźliwe dla niektórych osób np dla mnie...

Biernaczek
13-05-09, 15:35
to jesteś w błędzie.... to jest właśnie typowe głupie myślenie Polaka, który nie docenia tego zawodu... ale tylko u nas jest tak zaściankowo

Dokładnie !